Προς το περιεχόμενο

Το πρόγραμμα οδήγησης της οθόνης σταμάτησε να λειτουργεί


maounitsa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του insomnia.

 

Έχω ένα πρόβλημα με το pc μου που με ταλαιπωρεί εδώ και ένα μήνα και δε μπορώ να βρω λύση.

 

Μία μέρα άνοιξα απλά το pc και μπήκα στο chrome και η οθόνη μου άρχισε να αναβοσβήνει, ενώ παράλληλα εμφανιζόταν ένα μήνυμα κάτω δεξιά: "Το πρόγραμμα οδήγησης της οθόνης σταμάτησε να λειτουργεί και επανακτήθηκε με επιτυχία".

 

Αφού έγινε αυτό τρεις φορές μου πέταξε μπλε οθόνη. 

 

Όταν άνοιξα το pc μπήκα σε ένα παιχνίδι και όλα τα χρώματα ήταν κάπως σπασμένα ενώ εμφανιζόντουσαν διάφορες γραμμές στην οθόνη μου.

 

Τελικά, μετά από 5 δευτερόλεπτα μου πέταξε μπλε οθόνη.

 

Ξεκίνησα να ψάχνω το θέμα και είδα ότι μπορεί να συμβούν πάρα πολλά πράγματα που να οδηγήσουν το pc να crasharei με αυτό τον τρόπο, οπότε έκανα όσα μπορούσα.

 

Έκανα format, bios update, απεγκατάσταση των driver με driver swiper και έβαλα τους πιο καινούργιους καθώς και μία πιο παλιά έκδοση, άλλαξα πρίζα στο pc να παίρνει ρεύμα μόνο του, άλλαξα θέση την κάρτα γραφικών, χρησιμοποίησα ένα πρόγραμμα "fix it" της mircrosoft για αυτό το πρόβλημα, αλλά τίποτα.

 

Τελικά αφού η κάρτα γραφικών ήταν εντός εγγύησης, την πήγα να μου την αλλάξουν. Προς μεγάλη μου έκπληξη με πήραν τηλέφωνο δύο εβδομάδες αργότερα και μου είπαν πως η κάρτα λειτουργεί μια χαρά και εδώ και 5 μέρες την έχουν να λειτουργεί με διάφορα games χωρίς κανένα πρόβλημα.

 

Παρέλαβα την κάρτα, άλλαξα τις ram μου με ολοκαίνουργιες του κουτιού, έκανα format το pc και έπαιζα μια χαρά για 13 μέρες όταν ξαναέγινε το ίδιο πράγμα. Έτσι ξαφνικά μπλε οθόνες.

 

Αυτή τη φορά πήγα όλο το pc στο μαγαζί, όπου μου είπαν το ίδιο πράγμα, το pc λειτουργεί μία χαρά. Πήγα μέχρι και εγώ ο ίδιος στο κατάστημα και είδα ότι το pc λειτουργούσε.

 

Το έφερα σπίτι έπαιξα για μία ημέρα και την άλλη μέρα το πρωί ήταν πάλι νεκρό.

 

Θα εκτιμούσα πάρα πολύ οποιαδήποτε ιδέα για το πως μπορώ να διορθώσω το πρόβλημα ή για το πως εμφανίζεται και εξαφανίζετε συνέχεια. Δεν έχω θέμα να πληρώσω τον τεχνικό στο κατάστημα για να μου το φτιάξει, αλλά ο άνθρωπος εκεί μου λέει (και με το δίκιο του) αφού εγώ δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα δε μπορώ να στο διορθώσω.

 

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Cpu: i7 3820

Mobo: X79A-GD65 (8D)

Ram: corsair vengeance 16g quad channel (CMZ16GX3M4X1600C9G)

Gpu: gtx 560 oc της gigabyte

Psu: thermaltake toughpower 1200w

Ssd: intel sata 2 80 giga δε θυμάμαι σειρά

Monitor: Dell ultrasharp U2412M

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοιτα το προβλημα σου φωναζει καρτα γραφικων οσο και αν ισχυριζεται το καταστημα αγοράς... δυσκολευομαι να φανταστώ οτι εχει καποιο θεμα το τροφοδοτικο... το καλυτερο που εχεις να κανεις είναι να βρεις μια δανικη καρτα να δοκιμάσεις....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα προσπαθήσω να βρω άλλη κάρτα γραφικών για να το δοκιμάσω.

 

Το θέμα όμως είναι ότι το πρόβλημα αυτό σταμάτησε όταν πήγα την κάρτα στο e-shop για να την chekaroun καθώς και όταν πήγα το pc, οπότε δε μπορώ να τους αποδείξω ότι έχει πρόβλημα για να μου την αντικαταστήσουν με καινούργια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...