Liverpool89 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Μην την αγχωνεις μεγαλε... Αστην να ηρεμησει ,θα σε παρει τηλ και θα σου πει μου ηρθε... Πολλες φορες τυχαινει στις γυναικες, αλλωστε που ειναι αυτες σταθερες και στην ωρα τους για να ειναι και σε αυτο... 1
dimitra_m3 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 5 χρονια ειμαστε μαζι αμα ηταν να ειχαμε παθει κατι θα ειχε γινει το μονο που φοβαμε ειναι η εγκυμωσηνη... υπαρχει κατι αλλο εκτος απο εκτρωση; Αποστολή από το GT-N7000 με τη χρήση Insomnia App ο ιος των ανθρώπινων θηλωμάτων περνάει στο DNA και είναι ανοσοκατασταλτικός. Δλδ σε Χ δεδομένες συνθήκες που το ανοσοποιητικό καταστέλεται υπάρχει περίπτωση εκδήλωσης του ιου. ο ιος αυτός μπορεί να εκδηλωθεί και μετά από 4 χρόνια από τη στιγμή της μετάδοσής του. Μην την αγχωνεις μεγαλε... Αστην να ηρεμησει ,θα σε παρει τηλ και θα σου πει μου ηρθε... Πολλες φορες τυχαινει στις γυναικες, αλλωστε που ειναι αυτες σταθερες και στην ωρα τους για να ειναι και σε αυτο... fixed
Cernic Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 δημητρα ποιοι ειναι οι 2 τροποι; το χαπι της επομενης μερας; και liverpool και εγω αυτο πιστευω για εχει ξανα γινει πολλες φορες... Αποστολή από το GT-N7000 με τη χρήση Insomnia App
dimitra_m3 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 και η άμβλωση εφόσον έχει γίνει η γονιμοποίηση.Της επόμενης μέρας, εντός δλδ κάποιων ωρών, νομίζω 48, λαμβάνονται δύο χάπια με χρονική απόσταση μεταξύ τουςΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΠΕΡΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ, δλδ να τελειώσεις άθελά σου ή να σπάσει προφυλακτικό 1
Cernic Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 οποτε το χαπι της επομενης μερας δεν μου κανει... εχουν περασει παραπανο μερες... η αμβλοση τι ακριβως ειναι; Αποστολή από το GT-N7000 με τη χρήση Insomnia App
Cernic Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 ........................... Αποστολή από το GT-N7000 με τη χρήση Insomnia App
tehAllantin Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 στο μπλα μπλα κάθε μέρα ζεις μεγάλες στιγμές! me gusta! 13
Liverpool89 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Εδω αλλοι γκου χου γκουχου, εχουν να δουν ασπρη μερα απο την Καθαρα Δευτερα που λεει ο λογος... Παντα με σκουφακι μαγκες γιατι οι σπηλιες κρυβουν πολλα .... 2
Cernic Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 γινετε ομως να εχει μεινει εγκυος και να μην εχει καθολου συμπτωματα; Αποστολή από το GT-N7000 με τη χρήση Insomnia App 1
Swimmer21 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Cernic δεν ειναι τιποτα.. τα εχω περασει τοσες φορες εγω, σε σημειο να προσευχομαι και να λεω οτι δεν θα το ξανακανω ποτε χωρις προφυλαξη Εχει τυχει στην κοπελα μ να εχει καθυστερηση 3 βδομαδες.. συνηθως μετα το καλοκαιρι, μετα απο ταξιδι, μετα απο εξεταστικη, μετα απο κρυωμα, κλπ.. Πες της να κανει ζεστα (καυτα) μπανια, και να επικεντρωνεται στην περιοχη της κοιλιας.. μην καει ομως με αυτον τον τροπο ερχεται πιο γρηγορα η περιοδος και αν εχει γινει το κακο, ερχεται και πιο "φυσικα" η αποβολη..
Cernic Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 γινετε ομως να εχει μεινει εγκυος και να μην εχει καθολου συμπτωματα; Αποστολή από το GT-N7000 με τη χρήση Insomnia App εννοεις με το ζεστο νερο οτι εχει αποβολη; Αποστολή από το GT-N7000 με τη χρήση Insomnia App
dimitra_m3 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 το μόνο σίγουρο σύμπτωμα είναι η παύση της περιόδου, όλα τα άλλα αλλάζουν ανάλογα την κοπέλα
tehAllantin Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Στις 5 μέρες ξεκινάνε οι ζαλάδες, οι ίλιγγοι, οι εμετοί κλπ. Liverpool, επιτηδες το "άσπρη μέρα";; Κλαίω!!
Cernic Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 ε κατι θα ειχε λιγουρες,ζαλι...κατι θα ειχε δεν μπορει.... Αποστολή από το GT-N7000 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις