Orpheas1992 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Χαλαρωσε παντως εχω ακουσει σκηνικα μεχρι και για μηνες καθυστερηση και ηταν καθαρα θεμα αγχους....αν εισαι και τοσο σιγουρος για τον εαυτο σου οτι δε σου ξεφυγε τιποτα τοτε δεν θα υπαρχει θεμα.
Cernic Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 σιγουρος ειμαι αλλα οσο ναναι ποτε δεν ξες τι παιζει εδω απο εξω να φυγει κατα εκει και λενε οτι μενει εγκυος.... Αποστολή από το GT-N7000 με τη χρήση Insomnia App σιγουρος ειμαι αλλα οσο ναναι ποτε δεν ξες τι παιζει εδω απο εξω να φυγει κατα εκει και λενε οτι μενει εγκυος.... Αποστολή από το GT-N7000 με τη χρήση Insomnia App
SilkyN Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Κάτι τέτοιες στιγμές αναρωτιέμαι για το μέλλον του είδους μας... 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Το θεμα και το προβλημα ειναι οτι κανουν και απογονους, βλεπε παρον θρεντ. 3
dimitra_m3 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 ψάξτε και στα άλλα νήματα παλικάρια...κυκλοφορούν ανάμεσά μας
cthulhucarbide Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Συνέχισε έτσι με τα ίδια μυαλά και αργά ή γρήγορα θα μείνει έγγυος. Το θέμα δεν είναι το αν, αλλά το πότε. Η καλύτερη λύση είναι να πας να κάνεις μια στείρωση κατευθείαν να γλυτώσεις και εσύ και εμείς και η κοινωνία. 2
Porg Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Ρε παιδιά σας παρακαλώ ας διορθώσει κάποιος τα ορθογραφικά απο τον τίτλο 5
g_alkis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Ας ελπίσουμε το παιδάκι που θα γεννηθεί να είναι λιγότερο ανορθόγραφο και περισσότερο έξυπνο από τον πατέρα του 7
gigisoni Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Ας ελπίσουμε το παιδάκι που θα γεννηθεί να είναι λιγότερο ανορθόγραφο και περισσότερο έξυπνο από τον πατέρα του Ενώ η μητέρα, πρέπει να είναι και αυτή τέρας εξυπνάδας.... 4
Grey Warden Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Επικό thread... μου έχει τύχει η κοπέλα μου να έχει καθυστέρηση 2,5 μήνες. Βέβαια σεξ χωρίς προφυλακτικό δεν παίζει οπότε δεν είχα και άγχος. Από τότε πήγε και σε γυναικολόγο και σταθεροποίησε την περίοδο της ωστε να μην εχουμε τέτοια θέματα. Παλιότερα στο 1ο έτος που ήμουν άπειρος, ομολογώ οτι αγχωνόμουν.
Cernic Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 δεν μπορω να καταλαβω ηλικρινα γτ σε αυτο το φορουμ γινετε τοσο εντονη κριτικη... ναι ειμαι ανορθογραφος τι να κανουμε δεν βγαικαμε ολη απο πανεπιστημια και εχουμε 15 πτυχια να καθονται εχουμε τελιωσει μια τεχνικη σχολη και ευτυχος δουλευουμαι... επισης δεν εκρινα ποτε κανεναν σαν οποτε για ποιον λογο μιλατε ασχημα...ναι δεν θελω να παρω προφυλαξεις τι να κανουμε εχω μια σταθερη σχεση και δεν φοβαμε ουτε απο αρρωστιες ουτε απο κατι τετοιο απλα δεν θελω αυτην την στιγμη να ερθει στην ζωη μου ενα παιδι...αμα ερθει δεν εγραψα ποτε οτι δεν θα το κρατησουμε η κατι τετοιο απλα ηθελα να μαθω αμα θελει η κοπελα μου να το ριξουμε γτ δικη της επιλογη ειναι και εγω ακολουθω και παιζω ρολο στο 20% αμα υπαρχει καποιος αλλος τροπος να γινει αυτο...παρακαλω να κλειδωθει το θεμα!!! Αποστολή από το GT-N7000 με τη χρήση Insomnia App 1
Silverage Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δεν θες 15 πτυχία για να γράφεις σωστά.Θέλει να έχεις τελειώσει το δημοτικό. Αν δεν θέλεις προφυλάξεις τότε θα μείνει έγκυος, τέρμα. 5
Cernic Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 φιλε μου ειδες τι να κανω δεν διαβαζα δεν επρεπε να μου δωσουν απολυτιριο απο το δημοτικο!
dimitra_m3 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Τουλάχιστον, ας μιλήσει με τον γυναικολόγο της να της γράψει αντισυλληπτικά χάπια. Δεν είναι ό,τι καλύτερο να μην έχει σταθερό κύκλος από πολλές απόψεις
Cernic Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 για 1-2 φορες που γινετε ολο τον χρονο να περνει χαπια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις