Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαλαρωσε παντως εχω ακουσει σκηνικα μεχρι και για μηνες καθυστερηση και ηταν καθαρα θεμα αγχους....αν εισαι και τοσο σιγουρος για τον εαυτο σου οτι δε σου ξεφυγε τιποτα τοτε δεν θα υπαρχει θεμα.

• Απαντ. 136
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σιγουρος ειμαι αλλα οσο ναναι ποτε δεν ξες τι παιζει εδω απο εξω να φυγει κατα εκει και λενε οτι μενει εγκυος....

Αποστολή από το GT-N7000 με τη χρήση Insomnia App

σιγουρος ειμαι αλλα οσο ναναι ποτε δεν ξες τι παιζει εδω απο εξω να φυγει κατα εκει και λενε οτι μενει εγκυος....

Δημοσ.

Συνέχισε έτσι με τα ίδια μυαλά και αργά ή γρήγορα θα μείνει έγγυος. Το θέμα δεν είναι το αν, αλλά το πότε.

Η καλύτερη λύση είναι να πας να κάνεις μια στείρωση κατευθείαν να γλυτώσεις και εσύ και εμείς και η κοινωνία.

• Like 2
Δημοσ.

Ας ελπίσουμε το παιδάκι που θα γεννηθεί να είναι λιγότερο ανορθόγραφο και περισσότερο έξυπνο από τον πατέρα του

• Like 7
Δημοσ.

Ας ελπίσουμε το παιδάκι που θα γεννηθεί να είναι λιγότερο ανορθόγραφο και περισσότερο έξυπνο από τον πατέρα του

Ενώ η μητέρα, πρέπει να είναι και αυτή τέρας εξυπνάδας....

• Like 4
Δημοσ.

Επικό thread... μου έχει τύχει η κοπέλα μου να έχει καθυστέρηση 2,5 μήνες. Βέβαια σεξ χωρίς προφυλακτικό δεν παίζει οπότε δεν είχα και άγχος. Από τότε πήγε και σε γυναικολόγο και σταθεροποίησε την περίοδο της ωστε να μην εχουμε τέτοια θέματα.

Παλιότερα στο 1ο έτος που ήμουν άπειρος, ομολογώ οτι αγχωνόμουν.

Δημοσ.

δεν μπορω να καταλαβω ηλικρινα γτ σε αυτο το φορουμ γινετε τοσο εντονη κριτικη...

ναι ειμαι ανορθογραφος τι να κανουμε δεν βγαικαμε ολη απο πανεπιστημια και εχουμε 15 πτυχια να καθονται εχουμε τελιωσει μια τεχνικη σχολη και ευτυχος δουλευουμαι...

επισης δεν εκρινα ποτε κανεναν σαν οποτε για ποιον λογο μιλατε ασχημα...ναι δεν θελω να παρω προφυλαξεις τι να κανουμε εχω μια σταθερη σχεση και δεν φοβαμε ουτε απο αρρωστιες ουτε απο κατι τετοιο απλα δεν θελω αυτην την στιγμη να ερθει στην ζωη μου ενα παιδι...αμα ερθει δεν εγραψα ποτε οτι δεν θα το κρατησουμε η κατι τετοιο απλα ηθελα να μαθω αμα θελει η κοπελα μου να το ριξουμε γτ δικη της επιλογη ειναι και εγω ακολουθω και παιζω ρολο στο 20% αμα υπαρχει καποιος αλλος τροπος να γινει αυτο...παρακαλω να κλειδωθει το θεμα!!!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θες 15 πτυχία για να γράφεις σωστά.Θέλει να έχεις τελειώσει το δημοτικό.

Αν δεν θέλεις προφυλάξεις τότε θα μείνει έγκυος, τέρμα.

• Like 5
Δημοσ.

φιλε μου ειδες τι να κανω δεν διαβαζα δεν επρεπε να μου δωσουν απολυτιριο απο το δημοτικο!

Δημοσ.

Τουλάχιστον, ας μιλήσει με τον γυναικολόγο της να της γράψει αντισυλληπτικά χάπια. Δεν είναι ό,τι καλύτερο να μην έχει σταθερό κύκλος από πολλές απόψεις

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...