Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

όσοι αντέχετε .... δείτε το παρακάτω  προσοχή σκληρές εικόνες

[διαγράφονται εικόνες]

Επεξ/σία από paredwse
  • Like 1
  • Απαντ. 136
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κατά καιρούς πάντα βγαίνουν στην δημοσιότητα τέτοιου είδους εικόνες. Για να σοκάρουν και να πείσουν μ'αυτόν τον τρόπο να μην κάνει η γυναίκα έκτρωση. Ωραία όλα αυτά αλλά...

...από την άλλη να γεννηθεί ένα παιδί που είτε δεν το θέλουν οι ίδιοι του οι γονείς, είτε δεν είναι αρκετά ώριμοι να το μεγαλώσουν και να του δώσουν την αγάπη που χρειάζεται, είτε δεν στέκουν καλά στα μυαλά τους, είτε είναι φορείς σοβαρών ασθενειών, είτε είναι παιδί που προέκυψε από βιασμό κλπ.; Ναι λοιπόν, σε πολλές περιπτώσεις ευτυχώς που υπάρχει και η έκτρωση. Γνώμη μου.

• Like 9
Δημοσ.

Ποιο παιδί;

Θα μιλάμε τώρα και για δικαιώματα παρασίτου; Γιατί το έμβρυο παρασιτεί στο σώμα της μάνας μέχρι να μπορεί να ζήσει χωρίς αυτήν. Αν το παράσιτο αρχίσει να έχει δικαιώματα τότε θα χαθούν τελείως τα δικαιώματα της γυναίκας (που είναι ένας τέλειος άνθρωπος, ολοκληρωμένος εννοώ) προς χάρη ενός εμβρύου/παρασίτου που δεν έχει ολοκληρωθεί ως άνθρωπος.

• Like 5
Δημοσ.

nenya, είναι πολύ μεγάλο το θέμα "έκτρωση"
προφανώς ένας νοήμων άνθρωπος παίρνει τα κατάλληλα μέτρα προς αποφυγή μιας εγκυμοσύνης.
είμαι της γνώμης περισσότερο στο "προσέχουμε για να έχουμε"

• Like 2
Δημοσ.

Και what if shit happens; Αφού το ξέρεις, όσο και να προσέξεις, τα μέτρα αντισύλληψης δεν είναι 100% αποτελεσματικά. Έχουν και το ποσοστό αποτυχίας. Ε αν πέσεις σ'αυτό το ποσοστό καλό είναι να υπάρχει και η εναλλακτική της έκτρωσης αντί να κάνεις ένα παιδί που δεν θέλεις και να το καταδικάσεις έτσι σε άλλου είδους προβλήματα. Προσέχουμε λοιπόν όσο μπορούμε αλλά δεν γίνεται να πιάσουμε και το 100%.

Α! Εκτός κι αν ο καθένας παίζει μπαλίτσα μόνος του με τα χεράκια κάτω απ'το πάπλωμα.

Δημοσ.

Ε τι να πω αν είναι και το σπέρμα του μαγκάιβερ θα επιτευχθεί και το oral conception...
Έξω από τον χορό καλά χορεύεις πάντως....

Δημοσ.

Δεν πρόκειται να αλλάξει γνώμη ούτε η μία πλευρά ούτε η άλλη, αλλά μιας και έγινε η αρχή ας κλειδωθεί μια ώρα αρχύτερα.

Στα της έκτρωσης τώρα, όσο καθυστερημένες απόψεις προβάλλουν μερικοί κατά της έκτρωσης(συνήθως θεούσες) άλλοι τόσοι το παίζουν καθυστερημένοι υπέρ της έκτρωσης και μιλάνε για παράσιτα.

Τα περισσότερα επιχειρήματα υπέρ, υποστηρίζουν την βολικότητά μας πάνω απόλλα. Με την ίδια ακριβώς λογική θα μπορούσαμε να λύσουμε το μεταναστευτικό μέσα σε μια μέρα

• Like 2
Δημοσ.

Μεγαλη συζητηση, με πολλα οχι, αλλα και ναι...

Το καλυτερο για μενα. Θες να κανεις παιδι κανει τις εξετασεις που πρεπει ωστε να μην εχει καποιο γενιτικο προβλημα και προχωρας. Αν εχει κατι τα βαζεις κατω, το συζητας και πραττεις αναλογα.

Αλλες γυναικες που κανανε εκτρωσει, μετα δεν μπορεσαν να ξανακανουν παιδια..

Πολλα βιντεο δειχνουν οτι το εμβρυο μεσα στην κοιλια κατα την διαρκεια, προβαλει αντισταση και καταλαμβαιβει το τι προκειτε να συμβει..

Παιρνετε τα μετρα σας για να κοιμαστρ ησυχοι, μην ταλαιπωριστε και ταλαιπωριτε τους δικου σας...

Δημοσ.

Νομίζω πως ξεφύγαμε λιγοοοοοοοοο. Είστε και οι δυο πολύ κάθετοι!!!

Πόσο κάλο θεωρείς να γεννηθεί ένα παιδί σε ένα περιβάλλον που δε το αγαπούν ή γενικά σε ενα περιβάλλον εχθρικό, με διαζύγια τσακωμούς επειδή οι γονείς ήταν ανώριμοι η δεν είχαν να το φροντίσουν; Η παιδική του ηλικία θα είναι τρομερή!(sarcasm).

Παράσιτο πιστεύω το βαφτίζουν όσοι θέλουν να αποποιηθούν τις ευθύνες τους.  

Αν το παράσιτο αρχίσει να έχει δικαιώματα τότε θα χαθούν τελείως τα δικαιώματα της γυναίκας

Αν η γυναίκα το θέλει και ο άντρας όχι , άλλα δε μπορεί να το φροντίσει εδώ τι γίνεται; Πάλι δε χάνεται το δικαίωμα της μητρότητας την παρούσα φάση; 

Γενικά αυτό που λένε όλοι παραπάνω προσέχετε για να μη φτάσετε σε σημείο να σκεφτείτε την έκτρωση.

Δημοσ.

Αν η γυναίκα το θέλει και ο άντρας όχι , άλλα δε μπορεί να το φροντίσει εδώ τι γίνεται; Πάλι δε χάνεται το δικαίωμα της μητρότητας την παρούσα φάση; 

Γενικά αυτό που λένε όλοι παραπάνω προσέχετε για να μη φτάσετε σε σημείο να σκεφτείτε την έκτρωση.

Ε, όχι, το δικαίωμα της μητρότητας δεν χάνεται. Το έχει και θα το έχει για όσο μπορεί.

Το δικαίωμα θα χανόταν αν της απαγορευόταν να μείνει έγκυος ή αν της επιβαλλόταν η έκτρωση. Κάτι ανάλογο που γίνεται (γινόταν; Γίνεται ακόμα; ) στην Κίνα.

Δημοσ.

100% άνω των 15 εβδομάδων το έμβρυο των πιξ, θα έλεγα μέσα 2ου τριμήνου.

Σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία οι μόνες περιπτώσεις που επιτρέπεται να λάβει χώρα έκτρωση άνω των 12 εβδομάδων, είναι λόγω βιασμού/αιμομιξίας (μέχρι 19 εβδομάδες) και λόγω παθολογίας (κυρίως) του εμβρύου (μέχρι 24 εβδομάδες).

Σε κάθε περίπτωση, είστε περιτριγυρισμένοι από μαλάκες που εύχεστε συχνά να μην είχαν γεννηθεί ποτέ.

Κάντε τα κουμάντα σας και αποφασίστε κάποια στιγμή πώς έχουμε γεμίσει με τέτοιους μαλάκες αφού όλα τα έμβρυα είναι (ήδη!) αγγελούδια.

Αφήνω την επιστήμη απ' έξω.

• Like 1
Δημοσ.

Να εκφρασω μια ελαφρως ασχετη ερωτηση;

Οι φωτογραφίες δεν μοιάζουν πολύ ... καλλιτεχνικά στημένες και φτιαγμένες;

Δεν μου κολλα η γενικότερη τάξη και καθαριότητα σε συνδυασμό με τις λεπτομερείς απεικονίσεις του εμβρύου.

Η θήκη αποστειρωσης των εργαλειων ειναι γεματη και πεντακάθαρη.

Κατι δεν μου κολλάει...

Για να προλάβω εξυπνους: Εχω δουλέψει χρονια σε κανονικά χειρουργεια.

Δημοσ.

Ίσως τα συμμαζέψανε όταν άκουσαν για φωτογράφιση.

Το θέμα είναι τα εκτρώματα αν είναι αληθινά. Εγώ σαν άσχετος που τα βλέπω μου φαίνονται λίγο κάπως. Πως γίνεται να είναι τόσο άθικτα; Απόσο ξέρω το παιδί το ρουφάνε με σωλήνα οπότε γίνεται κιμάς. Μόνο το κεφάλι το πατάνε με λαβίδα για να το σπάσουν και μετά το τραβάνε έξω. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι στις εκτρώσεις ή αν υπάρχει και άλλη τεχνική

Δημοσ.

Να εκφρασω μια ελαφρως ασχετη ερωτηση;

Οι φωτογραφίες δεν μοιάζουν πολύ ... καλλιτεχνικά στημένες και φτιαγμένες;

Δεν μου κολλα η γενικότερη τάξη και καθαριότητα σε συνδυασμό με τις λεπτομερείς απεικονίσεις του εμβρύου.

Η θήκη αποστειρωσης των εργαλειων ειναι γεματη και πεντακάθαρη.

Κατι δεν μου κολλάει...

Για να προλάβω εξυπνους: Εχω δουλέψει χρονια σε κανονικά χειρουργεια.

Σωστός. Συν το ότι δεν παίζει ιματισμός ούτε για δείγμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...