Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση video player


Nahock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας, αναζητώ έναν video player στον οποίο θα βλέπω κάτι tutorial και γι' αυτόν τον λόγο θέλω να έχει μια συγκεκριμένη λειτουργία. Θέλω με δυο κουμπιά στο πληκτρολόγιο -πχ. με τα βελάκια- να πηγαίνω μπρος πίσω την εικόνα με τον ίδιο τρόπο όμως όπως και στις παλιές βιντεοκασέτες όπου βλέπαμε την εικόνα να κινείται σε γρήγορη κίνηση.

Τα κλασσικά προγράμματα που χρησιμοποιώ δεν διαθέτουν αυτήν την λειτουργία (mp classic, km, vlc). Έχω την εντύπωση πως αυτή η λειτουργία πρέπει να υπάρχει σε προγράμματα επεξεργασίας βίντεο, δεν ξέρω όμως αν θα με βολέψουν τέτοια προγράμματα μόνο και μόνο για αναπαραγωγή.

 

-Ας μεταφερθεί στο 

Video & Audio Software αν γίνεται-
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η ταχύτητα αναπαραγωγής προς τα εμπρός μπορεί να επιτευχθεί σε όλα τα προγράμματα. Π.χ. το mpc-hc με CTRL+UP & DOWN αυξομοιώνει την ταχύτητα. Μπορείς να κάνεις jump μπροστά και πίσω με τα CTRL+LEFT & RIGHT αλλά αυτό που κάνει είναι να "πηδάει" λίγα δευτερόλεπτα μπροστά ή πίσω και όχι να κάνει reverse playback. Το reverse δεν νομίζω να υποστηρίζεται από κανέναν media player στα "απλά" αρχεία βίντεο.

Το PowerDVD μπορεί να κάνει ff και rev μόνο σε dvd video οπότε αν μετατρέψεις τα αρχεία σε dvd θα μπορέσεις να κάνεις τη δουλειά σου με αυτό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν κάνει αυτό που θέλεις το plugin. Το δοκίμασα και απλά σταματάει την αναπαραγωγή και κάνει jump μερικά δευτερόλεπτα πίσω. Δεν κάνει reverse playback.

Αυτό το κάνει και το mpc-hc όπως είπα πριν με control up & down

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μάλιστα, και στο vlc τώρα που το είδα ξανά μπορείς να κάνεις κάτι ανάλογο αλλά με τις αγκύλες και το "=" για επαναφορά στην κανονική ταχύτητα. Το mpc-hc φαίνεται πιο εύχρηστο πάντως. -επίσης στις ρυθμίσεις μπορείς να αλλάξεις την ταχύτητα που θα αυξομειώνεται με το πάτημα control+up or down-

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Χρησιμοποιούμε  cookies για να απολαμβάνεις το insomnia προσωποποιημένο στις ανάγκες σου αλλά και για την παροχή στοιχείων επισκεψιμότητας για να βελτιώσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας