Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 234
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Και τώρα εγώ η 23χρονη θα σου πω πως κάνεις λάθος και μετά θα μου πείτε πως εγώ δεν ξέρω, εγώ είμαι η εξαίρεση. Και μετά θα σας πω ότι εσείς σε οποιαδήποτε ηλικία κοιτάτε στήθος και οπίσθια και θα μου πείτε ότι κάνω λάθος. Get out of your minds...

φυσικα και κοιταμε κωλο και βυζγια,αλλα το λες σαν να ανακαλυψες την αμερικη.ειναι περιεργο?

• Like 3
Δημοσ.

Ψαγμενιά το thread - ξεκινάει με φιλοσοφικό ερώτημα από σκηνικό στο Περιστέρι (μάλλον) και καταλήγει σε sexουαλική ενδοσκόπηση των "γαμάω πολύ" και των "δεν γαμάτε καθόλου".

Sub-fucking-scribed  :-)

• Like 3
Δημοσ.

φυσικα και κοιταμε κωλο και βυζγια,αλλα το λες σαν να ανακαλυψες την αμερικη.ειναι περιεργο?

εγώ κοιτάω οτι ειναι ωραίο 

αν έχει ωραίο κώλο το μάτι μου πέφτει εκεί , αν έχει ωραίο στήθος κ φοράει τίποτα ανοιχτό το μάτι μου πέφτει εκεί, αν δεν έχει τίποτα αξιόλογο είτε περνάει αυτή ειτε ο μπαρμπα-Γιάννης το ίδιο μου κάνει , δεν θα πάρω χαμπάρ 

μαγνήτες! 

• Like 2
Δημοσ.

δεν γίνεται να έχει γαμώ τα κωλαράκια γιατι ο τέλειος αντρικός κώλος για μια γυναίκα ειναι αδιάφορος για εναν str8΄άντρα
θα παραδεχθώ οτι ο μπαρμπα-Γιάννης έχεις αξιόλογο κώλο αλλα μέχρι εκεί , δε θα με μαγνητίσει B)  

• Like 2
Δημοσ.

Άρα θα ασχοληθείς με το κωλαράκι του μπάρμπα-Γιάννη και θα εκφέρεις και αξιολογικές κρίσεις επί αυτού. Αρκεί μάρτυς, καταλάβαμε.

* σφυράκι *

ΠΟΥΣΤΗΔΟΙ!

• Like 6
Δημοσ.

Ψαγμενιά το thread - ξεκινάει με φιλοσοφικό ερώτημα από σκηνικό στο Περιστέρι (μάλλον) και καταλήγει σε sexουαλική ενδοσκόπηση των "γαμάω πολύ" και των "δεν γαμάτε καθόλου".

Sub-fucking-scribed  :-)

Η πλακα ειναι πως αν θες απλα να γμησεις σημερα ειναι τοσο ευκολο , αρκει να θες μονο αυτο. 

Δημοσ.

και να χεις λεφτά !!!

btw σαβούρες όλων των ειδών υπάρχουν, απλά η σημερινή νεολαία προτιμάει το ιντερνετοφεισμπουκικο μανστουρμπειτον

• Like 1
Δημοσ.

και να χεις λεφτά !!!

btw σαβούρες όλων των ειδών υπάρχουν, απλά η σημερινή νεολαία προτιμάει το ιντερνετοφεισμπουκικο μανστουρμπειτον

χαχαχαχ σωστο. 

Δημοσ.

Ποιο σεβασμο αυτες δεν σεβονται τον εαυτος τους οταν ντυνονται σαν καρναβαλια, αλλο να< ντυνεται καποια σεξυ και αλλο τα ξε@#@ που κυκλοφορουν.

http://www.musicpaper.gr/articles/item/3861-h-miley-cyrus-kai-i-koultoyra-tou-ksekolou

πεστε να με φατε τωρα για φεμινισμους, μ@@ κτλ..:P

Δημοσ.

Από τα ψιλά που θυμάμαι από τη βιβλιογραφία είναι πως οι άνδρες ανεξαρτήτως σεξ. προσανατολισμού διεθνώς είμαστε κατά τι πιο σεξουαλικά ενεργοί από τις γυναίκες .Οι διαφορές φυσικά είναι αρκετά μικρές αλλά υπαρκτές.Από την άλλη όλο το σεξουαλικό perversion χτυπάει το ανδρικό φύλο.Μακράν οι πιο μεγάλες σεξουαλικές ανωμαλάρες είναι άνδρες.Εξού κ οι παραφιλίες στατιστικά αφορούν κυρίως εμάς.

Πάντως στη κορυφή της συχνότητας σεξ είναι οι στρέητ κ γκέι άνδρες με τους δεύτερους να είναι ελαφρώς πιο σεξουαλικά ενεργοί.Κάτι ψιλά όμως η διαφορά αν θυμάμαι καλά.

Δημοσ.

lol, δικαιωμα της δεν ειναι της καθεμιας να ντυνεται όπως θέλει; αν δεν σ'αρεσει μην κοιτάτε

Και εμένα δικαίωμα μου να κάνω κριτική αφού είναι σε δημόσιο χώρο 

• Like 1
Δημοσ.

Από τα ψιλά που θυμάμαι από τη βιβλιογραφία είναι πως οι άνδρες ανεξαρτήτως σεξ. προσανατολισμού διεθνώς είμαστε κατά τι πιο σεξουαλικά ενεργοί από τις γυναίκες .Οι διαφορές φυσικά είναι αρκετά μικρές αλλά υπαρκτές.Από την άλλη όλο το σεξουαλικό perversion χτυπάει το ανδρικό φύλο.Μακράν οι πιο μεγάλες σεξουαλικές ανωμαλάρες είναι άνδρες.Εξού κ οι παραφιλίες στατιστικά αφορούν κυρίως εμάς.

Πάντως στη κορυφή της συχνότητας σεξ είναι οι στρέητ κ γκέι άνδρες με τους δεύτερους να είναι ελαφρώς πιο σεξουαλικά ενεργοί.Κάτι ψιλά όμως η διαφορά αν θυμάμαι καλά.

Eδω εχουμε καταντησει να μας την πέφτουν περισσοτεροι ομοφυλοφιλοι απο οτι γκομενες =S λογικο μου φαινεται.

Οι γκομενες τι κανουν? κοιμουνται? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...