Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eδω εχουμε καταντησει να μας την πέφτουν περισσοτεροι ομοφυλοφιλοι απο οτι γκομενες =S λογικο μου φαινεται.

Οι γκομενες τι κανουν? κοιμουνται? 

δεν ξενερωνει το  γεγονος οτι  η γυναικα τη πεφτει στον αντρα?

• Απαντ. 234
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

δεν ξενερωνει το να τη πεφτει η γυναικα στον αντρα?

Εμενα δεν θα με ξενερωνε καθολου. Τωρα τους άντρακλες που θελουν να έχουν τα ηνια και τον πρωτο λογο μπορει τι να σου πω 

ειναι δυνατον να σου ερχεται καποια να ξερεις οτι δεν υπάρχει κινδυνος χυλοπιτας και να πεις και οχι δεν μου αρεσει? χαχα

• Like 4
Δημοσ.

http://www.musicpaper.gr/articles/item/3861-h-miley-cyrus-kai-i-koultoyra-tou-ksekolou

πεστε να με φατε τωρα για φεμινισμους, μ@@ κτλ.. :P

Αυτό που θέλω να πω δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει ότι η  Miley Cyrus, Britney Spears και η Lindsay Lohan ξεκίνησαν σαν γλυκά και αθώα κοριτσάκια και μετά έγιναν τρελά ξέκωλα , τυχαίο ???

Δημοσ.

Οι γκομενες τι κανουν? κοιμουνται?

Το salient point όπως τα χω κοιτάξει είναι, οτι ακόμα κ σε αναπτυγμένες κοινωνίες όπου τα women rights είναι σχετικά καλά κ δεν υπάρχει τόσο κόμπλα κ στιγματισμός της γυναικείας σεξουαλικότητας,οι γυναίκες για κάποιο λόγο φαίνεται να είναι σχετικά λιγότερο σεξουαλικά δραστήριες σε σχέση με τους άνδρες.

Δημοσ.

Αυτό που θέλω να πω δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει ότι η  Miley Cyrus, Britney Spears και η Lindsay Lohan ξεκίνησαν σαν γλυκά και αθώα κοριτσάκια και μετά έγιναν τρελά ξέκωλα , τυχαίο ???

Δεν ξερω τι έγιναν ενταξει δικαιωμα τους να κανουν οτι γουσταρουν στην σεξουαλικη τους ζωη και να σου πω και την αληθεια δεν με ενδιαφερει και το πως ντυνονται. Γενικα δεν με ενδιαφερει πως ντυνεται η αλλη. 

Παντως στην τυπισσα που ανέβασε την Miley? στο βιντεακι εβαζα στο σωμα ενα 10 στα 10 και γενικα και προσωπο - στυλ δεν θα εβαζα λιγοτερο πιστευω. 

Δημοσ.

Εμενα δεν θα με ξενερωνε καθολου. Τωρα τους άντρακλες που θελουν να έχουν τα ηνια και τον πρωτο λογο μπορει τι να σου πω 

ειναι δυνατον να σου ερχεται καποια να ξερεις οτι δεν υπάρχει κινδυνος χυλοπιτας και να πεις και οχι δεν μου αρεσει? χαχα

αφενος ειναι το οτι θελουν να τ παιζουν ''αντρακλες'' κ ''κυνηγοι'' καποιοι αλλα απο την αλλη δεν δινει την εντυπωση οτι ειναι λιγακι οτι να'ναι η ''τυπισσα''?

καταρχην εγω δεν ξερω κανενα ''αθωο'' κοριτσακι να θελει στα 15 του να τρεχει απο ακροαση σε ακροαση μεχρι να την ανακαλυψει καποιος παραγωγος (μιασ κ δεν μιλαμε για κανα ταλεντο απο αποψη φωνης) αλλα ναι οκ, μπορεις να πεις οτι στη συνεχεια τ ξεμπουρ@@@ τελειως..

Δημοσ.

Με την μονη διαφορα οτι οταν ηταν "αθωα" κοριτσακια εβγαζαν τα προς το ζην,ενω με την αλλαγη σε ξεκωλα...Ξεκωλιαστηκαν στο χρημα...

Δημοσ.

αφενος ειναι το οτι θελουν να τ παιζουν ''αντρακλες'' κ ''κυνηγοι'' καποιοι αλλα απο την αλλη δεν δινει την εντυπωση οτι ειναι λιγακι οτι να'ναι η ''τυπισσα''?

E δεν ειπαμε να ερθει και να σου πει "Ξερεις σε γουσταρω εισαι να την βρουμε αποψε?" και να παρει καμια απαντηση "ΠΟΙΑ?" χχαχαχα οχι ενταξει σε τετοιο στυλ ειναι οτι να ναι. Γενικα να δινει την ευκαιρια να κανει ο αλλος κινηση μην ειναι κλειστη και αυστηρη. 

Εγω θα το γραψω στα ισια δεν μ αρεσει να την πεφτω πρωτος γιατι δεν γουσταρω τις χυλοπιτες. Αμα η αλλη δειξει ενδιαφερον τοτε μονο. Στην τελικη ας γινουν απο κοινου οι κινησεις και τελος. Που απο καποια που ξερει τι θελει πραγματικα ετσι θα γινει... θα παει δηλαδη απο κοινου. Βλεπω τυπους να παιδευονται να προσπαθουν να ερμηνευσουν το εκεινο και το αλλο ενω η αλλη ξεκαθαρα τους εχει για καβατζα και τους λυπαμαι λεω τι κανουν? νομιζουν οτι οι γκομενες πεφτουν με τα παρακαλια?

Μ αρεσει να παιζω με σιγουρες καταστασεις. Μειωνω την πιθανοτητα αποτυχιας.

Δημοσ.

Δεν ξερω τι έγιναν ενταξει δικαιωμα τους να κανουν οτι γουσταρουν στην σεξουαλικη τους ζωη και να σου πω και την αληθεια δεν με ενδιαφερει και το πως ντυνονται. Γενικα δεν με ενδιαφερει πως ντυνεται η αλλη. 

Παντως στην τυπισσα που ανέβασε την Miley? στο βιντεακι εβαζα στο σωμα ενα 10 στα 10 και γενικα και προσωπο - στυλ δεν θα εβαζα λιγοτερο πιστευω. 

Το θεμα ειναι οτι εκπορνευονται κατα καποιο τροπο για να πουλησουν αυτο σχολιαζω και μετα γιατι υπαρχει σεξισμος αφου οι ιδιες οι γυναικες τον προαγουν.

καταρχην εγω δεν ξερω κανενα ''αθωο'' κοριτσακι να θελει στα 15 του να τρεχει απο ακροαση σε ακροαση μεχρι να την ανακαλυψει καποιος παραγωγος (μιασ κ δεν μιλαμε για κανα ταλεντο απο αποψη φωνης) αλλα ναι οκ, μπορεις να πεις οτι στη συνεχεια τ ξεμπουρ@@@ τελειως..

Και ομως καποιες απο αυτες καποτε ηταν στο disney club και μιλαγαμε για παιδια θαυματα  

Με την μονη διαφορα οτι οταν ηταν "αθωα" κοριτσακια εβγαζαν τα προς το ζην,ενω με την αλλαγη σε ξεκωλα...Ξεκωλιαστηκαν στο χρημα...

Και τοτε εβγαζαν φραγκα αφου επαιζαν σε ταινιες του χολιγουντ και της Ντισνει και μαλιστα ηταν "προτυπα" για τα αλλα μικρα κοριτσακια.

• Like 1
Δημοσ.

E δεν ειπαμε να ερθει και να σου πει "Ξερεις σε γουσταρω εισαι να την βρουμε αποψε?" και να παρει καμια απαντηση "ΠΟΙΑ?" χχαχαχα οχι ενταξει σε τετοιο στυλ ειναι οτι να ναι. Γενικα να δινει την ευκαιρια να κανει ο αλλος κινηση μην ειναι κλειστη και αυστηρη. 

Εγω θα το γραψω στα ισια δεν μ αρεσει να την πεφτω πρωτος γιατι δεν γουσταρω τις χυλοπιτες. Αμα η αλλη δειξει ενδιαφερον τοτε μονο. Στην τελικη ας γινουν απο κοινου οι κινησεις και τελος. Που απο καποια που ξερει τι θελει πραγματικα ετσι θα γινει... θα παει δηλαδη απο κοινου. Βλεπω τυπους να παιδευονται να προσπαθουν να ερμηνευσουν το εκεινο και το αλλο ενω η αλλη ξεκαθαρα τους εχει για καβατζα και τους λυπαμαι λεω τι κανουν? νομιζουν οτι οι γκομενες πεφτουν με τα παρακαλια?

Μ αρεσει να παιζω με σιγουρες καταστασεις. Μειωνω την πιθανοτητα αποτυ

χαχα εκτιθεσαι, κρυβε λογια...:P 

βασικα κ εγω πιστευω πως ειναι ψιλομ@@ να τη πεφτει ο αλλοσ στη ψυχρα χωρις το ''πρασινο φως'' πριν..

Το θεμα ειναι οτι εκπορνευονται κατα καποιο τροπο για να πουλησουν αυτο σχολιαζω και μετα γιατι υπαρχει σεξισμος αφου οι ιδιες οι γυναικες τον προαγουν.

Αυτο λεει τ αρθρο δηλ. οτι οι γυναικες που επεσαν στη παγιδα να θεωρουν οτι το να ντυνεσαι σαν ξεκωλλο ειναι σεξι ή ειναι δειγμα σεξουαλικης απελευθερωσης ειναι απο τισ πιο χαρακτηριστικες πριπτωσεις ακρατου φαλλοκρατισμου..

Δημοσ.

χαχα εκτιθεσαι, κρυβε λογια... :P

βασικα κ εγω πιστευω πως ειναι ψιλομ@@ να τη πεφτει ο αλλοσ στη ψυχρα χωρις το ''πρασινο φως'' πριν..

Το κάνω συνειδητα οποτε δεν παίζει θέμα. :P

Γιατι ψεμματα ειναι? σε ποιον αρεσουν οι χυλοπιτες? μονο αν εισαι ανωμαλος. 

Δημοσ.

ολοι λετε για το φβ και οτι σας χαλαει και οτι νεα γενια ειναι ξενερωτη..

Σε ποια κοπελα θα παει να μιλησει αγορι να ζητησει αριθμο και η κοπελα θα ενδωσει?

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ-99% σιγουρη χυλοπιτα ειναι εκτος αν ειναι brad pit

• Like 1
Δημοσ.

ολοι λετε για το φβ και οτι σας χαλαει και οτι νεα γενια ειναι ξενερωτη..

Σε ποια κοπελα θα παει να μιλησει αγορι να ζητησει αριθμο και η κοπελα θα ενδωσει?

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ-99% σιγουρη χυλοπιτα ειναι εκτος αν ειναι brad pit

Αυτο λέμε φιλε μου. Σε άσχετες μην πηγαινεις καν ειναι χασιμο χρονου. Μονο αμα καποια δειχνει να θελει και με το καμακι ειναι περιεργα τα πραγματα εγω το εχω κοψει εδω και 2-3χρονια παλια μιλουσα σε αγνωστες τωρα πια οχι. 

Απο κοινες παρεες μονο οτι κανεις ή απο κοινες δραστηριοτητες το καλοκαιρι ειχα γνωρισει μια στον στιβο που πηγαινα και ανταλαξαμε κινητα φυσικα.

Α! Ξεχασα να πω αυτη μου μιλησε πρωτη. Με ρωτησε κατι.

• Like 3
Δημοσ.

Πόσο σεξουαλικά ενεργός νά'ναι ο κόσμος όταν ο κομπλεξισμός (γυναίκες&άντρες) έχει χτυπήσει κόκκινο;

• Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...