Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πόσο σεξουαλικά ενεργός νά'ναι ο κόσμος όταν ο κομπλεξισμός (γυναίκες&άντρες) έχει χτυπήσει κόκκινο;

Όταν λες κομπλεξισμός σε τι ακριβώς αναφέρεσαι;
  • Απαντ. 234
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι εκπορνευονται κατα καποιο τροπο για να πουλησουν αυτο σχολιαζω και μετα γιατι υπαρχει σεξισμος αφου οι ιδιες οι γυναικες τον προαγουν.

Και ομως καποιες απο αυτες καποτε ηταν στο disney club και μιλαγαμε για παιδια θαυματα  

Και τοτε εβγαζαν φραγκα αφου επαιζαν σε ταινιες του χολιγουντ και της Ντισνει και μαλιστα ηταν "προτυπα" για τα αλλα μικρα κοριτσακια.

Σου ξαναλεω ομως,οτι ετσι εγιναν γιατι τα φραγκα αυτα συνεχισαν να αυξανονται για το λογο της εμφανισης του χαρακτηρισμου "ξεκωλο". Και φυσικα εγιναν μετα,μεγαλωνοντας διοτι τοτε το επετρεπε η ηλικια.Και για να μπορεσουν να σταθουν σε αυτη την κλιμακα των χρηματων και γιατι οχι να τα αυξησουν,οπως και εκαναν δηλαδη.Το ξεκωλο πουλαει παντου και παντα.Βαλε κατω να δεις ποσες τραγουδιστριες-"κορμια" υπαρχουν που με βαση της φωνης τους επρεπε να τους απαγορευτει ακομα και το περασμα εξω απο το νυχτερινο κεντρο...

Δημοσ.

Αυτο λέμε φιλε μου. Σε άσχετες μην πηγαινεις καν ειναι χασιμο χρονου. Μονο αμα καποια δειχνει να θελει και με το καμακι ειναι περιεργα τα πραγματα εγω το εχω κοψει εδω και 2-3χρονια παλια μιλουσα σε αγνωστες τωρα πια οχι. 

Απο κοινες παρεες μονο οτι κανεις ή απο κοινες δραστηριοτητες το καλοκαιρι ειχα γνωρισει μια στον στιβο που πηγαινα και ανταλαξαμε κινητα φυσικα.

Α! Ξεχασα να πω αυτη μου μιλησε πρωτη. Με ρωτησε κατι.

+1 στο οτι εχεις ελπιδες μονο απο κοινη παρεα/δραστηριοτητες.

Το καμακι πλεον εχει πεθανει.Αν εισαι απλος "θνητος" και δεν το "φυσας"

• Like 2
Δημοσ.

+1 στο οτι εχεις ελπιδες μονο απο κοινη παρεα/δραστηριοτητες.

Το καμακι πλεον εχει πεθανει

Δεν ειναι η Ελλάδα για τέτοια πράγματα. Και αυτα που λενε οτι το καμακι το κανουν οι Ελληνες κτλπ καλα ναι οπου ακους πολλα κεράσια.... σαν το παν μετρον αριστον εμεις το βγαλαμε αλλα το κανουνε ΟΛΟΙ οι αλλοι εκτος απο εμας χαχαχα 

γι αυτο θελω να ξανα φυγω εξω, Σουηδια σε γουσταρε η γκομενα? στην ψυχρα μεσα στο λεωφορειο στην επεφτε...

Αν θες μια συμβουλη απο μενα. Μακρυα απο μπακουροπαρεες. Οταν εσυ παιζεις προ με τους καφρους αλλοι γ@@@νε οχι επειδη ειναι ωραιοτεροι ή καλυτεροι αλλα επειδη αναμειχθηκαν με αλλο κοσμο. 

• Like 1
Δημοσ.

το καλοκαιρι ειχα γνωρισει μια στον στιβο που πηγαινα και ανταλαξαμε κινητα φυσικα.

Και μετά και μετά?  :Ρ

• Like 1
Δημοσ.

Το κάνω συνειδητα οποτε δεν παίζει θέμα. :P

Γιατι ψεμματα ειναι? σε ποιον αρεσουν οι χυλοπιτες? μονο αν εισαι ανωμαλος. 

Ε τοτε κ η γυναικα γτ να στη πεσει με τη λογικη οτι μπορει κ αυτη να φαει χυλοπιτα....εγω εννουσα οτι απο τη στιγμη που θα γινουν απο κοινου οι κινησεις κ  οντως παιζει φαση ποιος θα κανει τ αμεσως επομενο βημα π.χ. να παει να μιλησει, ζητησει τηλ, καφε κτλ..

Δημοσ.

Ε τοτε κ η γυναικα γτ να στη πεσει με τη λογικη οτι μπορει κ αυτη να φαει χυλοπιτα....

Πολύ διαφορετικό...έχει πολύ λιγότερες πιθανότητες να φάει χυλόπιτα μια γυναίκα. Βασικά αν βλέπεται έχει ελάχιστες,εκτός αν πέσει σε γκέι..

ή σε τυφλό. :P 

• Like 3
Δημοσ.

Ε τοτε κ η γυναικα γτ να στη πεσει με τη λογικη οτι μπορει κ αυτη να φαει χυλοπιτα....εγω εννουσα οτι απο τη στιγμη που θα γινουν απο κοινου οι κινησεις κ  οντως παιζει φαση ποιος θα κανει τ αμεσως επομενο βημα π.χ. να παει να μιλησει, ζητησει τηλ, καφε κτλ..

Αυτα που έγραψε ο noob. Αλλα περα απο αυτο ενταξει ας δειξει η άλλη μια καλη διάθεση και εμεις τις κανουμε τις κινησεις οχι ομως να ειναι μεσα στην αυστηροτητα και την μοβοριά και να θελει κανα χρονο να τρεχεις απο πισω της. 

• Like 1
Δημοσ.

Αυτα που έγραψε ο noob. Αλλα περα απο αυτο ενταξει ας δειξει η άλλη μια καλη διάθεση και εμεις τις κανουμε τις κινησεις οχι ομως να ειναι μεσα στην αυστηροτητα και την μοβοριά και να θελει κανα χρονο να τρεχεις απο πισω της. 

οποτε τ θεμα δεν ειναι ποιος θα κανει τη πρωτη κινηση αλλα η κομπλεξικη σταση συνηθως των γυναικων...

Πολύ διαφορετικό...έχει πολύ λιγότερες πιθανότητες να φάει χυλόπιτα μια γυναίκα. Βασικά αν βλέπεται έχει ελάχιστες,εκτός αν πέσει σε γκέι..

ή σε τυφλό. :P 

δεν ειναι αναγκη να ειναι μπαζο αλλα εαν απλα δεν τ αρεσει του τυπου η γυναικα θα βγει μαζι της??? τωρα τι μ λες?

Δημοσ.

οποτε τ θεμα δεν ειναι ποιος θα κανει τη πρωτη κινηση αλλα η κομπλεξικη σταση συνηθως των γυναικων...

δηλ εαν ειναι μπαζο ή  απλα δεν τ αρεσει του τυπου η γυναικα θα βγει μαζι της???τωρα τι μ λες?

Kατσε να σου δωσω ενα παράδειγμα γιατι σε τάραξα με τις γενικολογιες. Τις προάλλες ειχα την τύχη να συναντήσω μια κοπελα η οποια μου έκανε παρα πολυ καλη εντυπωση ενω δεν την γνωριζα καθολου. Εμφανισιμη στο μεταξυ και εδειχνε απο τις κινησεις και τον τροπο της οτι ειναι χαρουμενος ανθρωπος και θετικος.

Και σε καποια φαση γυρισε να κοιταξει πισω αμα την κοιταω κιολας μετα απο λιγο ηταν μπροστα της ένας (ειμασταν σε ενα μαγαζι) σταματαει αποτομα σταματαω και εγω ημουν πιο πισω της γυρναει και μου λεει SORRY !!! Της κανω δεν πειραζει και εφυγα. Θελω να πω το ολο στυλ αυτης της κοπελας και η αυρα της σε εκανε να θες να της την πέσεις πρωτος και να το προσπαθησεις κιολας. Που και παλι αυτη σου εδινε το ελευθερο.Για μενα μονο τετοια καμακια εχουν επιτυχια αρχικα μετα δεν ξερω τι χαρακτηρα θα ειχε 

Εκει ναί. Αξιζε. Δεν το εκανα βεβαια γιατι ειμασταν μεσα σε σουπερ μαρκετ και αμα το εκανα θα το εκανα μεχρι τελους ε και τωρα λιγο ακυρο να ζητας κινητο στο ετσι. Οποτε εφυγα.

• Like 1
Δημοσ.

δεν ειναι αναγκη να ειναι μπαζο αλλα εαν απλα δεν τ αρεσει του τυπου η γυναικα θα βγει μαζι της??? τωρα τι μ λες?

Την αλήθεια,ω ναι πίστεψέ με. :X   Όπως και να το κάνουμε το πιο πιθανό είναι να μη φάει χυλόπιτα μια ψιλοωραία γυναίκα,τι να κάνουμε τώρα?

• Like 1
Δημοσ.

Την αλήθεια,ω ναι πίστεψέ με. :X   Όπως και να το κάνουμε το πιο πιθανό είναι να μη φάει χυλόπιτα μια ψιλοωραία γυναίκα,τι να κάνουμε τώρα?

Ναι αλλά την συνέχεια δεν την λες..... :P .Μετά αφότου δεν απορρίψει  ο άλλος την "μέτρια" κοπέλα θα βγει μαζί της 1-2-3 φορές και μπορεί να το κάνουν,μπορεί και όχι.Μετά θα γνωρίσει τις φίλες της για να δει αν υπάρχει καμιά καλύτερη στην παρέα.Τελικά όμως μετά από ένα μικρό χρονικό διάστημα όπως και να έχει θα την παρατήσει..... εκτός και αν είναι άκρως απελπισμένος.

Και μην μου πείτε ότι είστε αγαθοί και δεν κάνετε τέτοια  :devil:

• Like 1
Δημοσ.

Εφοσον βρηκες αυτη που θες και ταιριαζετε και περνατε καλα δεν υπάρχει λογος να γνωρισεις τις φιλες της με σκοπο πονηρό. 

Μερικοι νομιζουν οτι μαγκια ειναι να πας με οσες περισσοτερες γινεται. Ασταθεια ειναι αυτο και απληστια.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...