Ntinaras Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 αυτό που μπορώ να πω μετά από λίγο καιρό στο εξωτερικό, είναι ότι στην Ελλάδα μας έχει φάει ο πουριτανισμός, οι ιδέες της μανας μας, και τι θα πει η γειτόνισα. Κατα τα άλλα μια χαρά γκαυλιάρης λαός είμαστε. η μεγαλυτερη φρικη για τις ελληνιδες,ειναι να γινουν φοιτητριες εκτος ελλαδος. τις εχουν ολοι γραμμενες 4
Liverpool89 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Το αλλο που πανε φοιτητριες και ερχονται στο χωριο με ενα τουπε.. Και γω δεν ειμαι για το χωριο, δεν εχει τιποτα, εγω θελω να δουλεψω στην χ εταιρια... Βλεπουν πολυ sex and the city... Και νομιζουν οτι αυτο μπορει να ειναι πραγματικη ζωη... Τις ρωτανε στην πολη οπου σπουδαζουν απο που εισαι..; Δεν λενε το χωριο τους αλλα πχ απο Θεσσαλονικη ναι ρε κοπελια αλλα απο ποια περιοχη... Καλα αν ειναι απο χωριο ουτε καν.... Βγαινουν απλα για να βγουν... Λιγες κανουν παιχνιδι ή ειναι προσχαρες...
headbanger Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 και μετά γυρνάς εσύ επιτυχημένος επαγγελματικα και οικονομικά για διακοπές και σε ταράζουνε στις πίπες μπας και τις πάρεις μαζί σου. ΑΚΡΙΒΩΣ όπως τις δίδαξε η μαμά (να βρεις ενα καλο(καλό = με δουλειά λεφτά να μην αγκομαχας) παιδί να βολευτείς). σταδιάλα. Σαύρες. Αλλά αυτή τους ΄δημιουργήται από την μαμά, αλλά συντηρείται από τον κάθε μαλακοκαύλη που έφτασε 25 χρονών και αντί να εξερευνά την σεξουαλικότητα αρκείται σε κάνα πήδουλο ελεημοσύνης και παρακαλιτού. τουρκομπαρόκ ΥΓ αμνα διαπιστώσει η ελληνιδα ότι δεν υπαρχει κριτική και δεν υπάρχει πιθανότητα για κατακραυγή εκεί το Τζενάκι ωχριά μπροστά στους πήδουλους που θα σού ρήξει (ναι ρε γιατί και οι γυναίκες ρίχνουν πηδουλους, και αν εσυ αναγνώστη δεν έχεις γνωρίσει σαν εμπειρία, σε λυπάμαι) 4
mary Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Τα κορίτσια (φοιτήτριες-ή ας πούμε γυναίκες) από τα χωριά είναι κάργα κομπλεξικά και φαίνεται κυρίως από την εμφάνιση τους.Πχ πήγα σε ένα γάμο πριν ένα μήνα στο χωριό του πατέρα μου. Οι αδερφές της νύφης ήταν τόσο καρακιτσαριο ντυμένες που ήταν για γέλια...Το χειρότερο ήταν η μικρή που πέρασε λογιστική στις σέρρες και την είδε κάπως.Έβαψε κόκκινο της π...ανας μαλλί και την άγριεψε πάρα πολύ,σε σύγκριση με το κάστανο που είχε, και το μίνι έφτανε στον αφαλό! Για γέλια!Το ακόμα ποιο αστείο είναι πως τη λένε ιωάννα και στο φμπ το έχει κάνει Joana!!Ουστ!!! παλιό ψωνισμενα 2
g_alkis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Μην κράζετε ρε τα κοριτσάκια από το χωριό. Τουλάχιστον αυτά έρχονται και χορταίνουν λούτσο για 4 χρόνια πριν γυρίσουν ως καθωσπρέπει και σοβαρές πίσω. 2
GiannisWalker Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 αν τυχόν έκλεινε το φβ το βλεπω να χτύπουσαν κεφάλιες οι περισσότεροι και οι περισσότερες.κρίμα να βλεπεισ κόσμο πίσω απο ενα πσ να ψάχνει σύντροφο.ή εγώ γεράσα γρήγορα ή ο κόσμος χάλασε 2
Star_Light Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Τα κορίτσια (φοιτήτριες-ή ας πούμε γυναίκες) από τα χωριά είναι κάργα κομπλεξικά και φαίνεται κυρίως από την εμφάνιση τους. Πχ πήγα σε ένα γάμο πριν ένα μήνα στο χωριό του πατέρα μου. Οι αδερφές της νύφης ήταν τόσο καρακιτσαριο ντυμένες που ήταν για γέλια... Το χειρότερο ήταν η μικρή που πέρασε λογιστική στις σέρρες και την είδε κάπως. Έβαψε κόκκινο της π...ανας μαλλί και την άγριεψε πάρα πολύ,σε σύγκριση με το κάστανο που είχε, και το μίνι έφτανε στον αφαλό! Για γέλια! Το ακόμα ποιο αστείο είναι πως τη λένε ιωάννα και στο φμπ το έχει κάνει Joana!! Ουστ!!! παλιό ψωνισμενα To αλλο πως ειναι διπλα απο το Joana να την κανουμε αντ στο φβ αν ειναι χαχαχα
Orpheas1992 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Πρεπει να βρεχει τεστοστερονη εξω απο τα συνορα της Ελλαδας, δεν εξηγειται αλλιως..... 2
revolver1990 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Άσχετο αλλά κανονικά και βάση της ερώτησης δεν θα έπρεπε να υπάρχει ένα poll με μια κλίμακα από 0-10 που να αναφέρουμε πόσο σεξουάλες είμαστε?
CROM271 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Άσχετο αλλά κανονικά και βάση της ερώτησης δεν θα έπρεπε να υπάρχει ένα poll με μια κλίμακα από 0-10 που να αναφέρουμε πόσο σεξουάλες είμαστε? Ε και τι αλλο θα περιμενες απο αυτο το poll εκτος του οτι ολοι θα ηταν σεξουαλες 10 στα 10! Και θα βαρανε και τετραωρα... 1
*nenya* Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 4ωρα; Μα τί να προλάβει να κάνει κανείς σ'ένα 4ωρο;; Τοξοβόλε μαζί σου! (κ όχι, δν τρολάρω αυτή τη φορά) Αποστολή από το GT-S5300 με τη χρήση Insomnia App 1
CROM271 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 αλήθεια, τι είναι ο κλαρινογαμπρός ακριβώς; Δες εδω καμια φωτο να καταλαβεις τι εστι η ρατσα κλαρινογαμπρος. https://www.facebook.com/pages/%CE%9A%CE%BB%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CE%B3%CE%B1%CE%BC%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82/489429514443663 Το χαρακτηριστικο του καθε κλαρινογαμπρου που σεβεται τον εαυτο του ειναι το V μπλουζακι...
Razor_7 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Τοξοβόλος inbound in 5... 4... 3... 2... 1... Λέει σεξουαλικά ενεργοί, όχι ενεργητικοί...
viper2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δες εδω καμια φωτο να καταλαβεις τι εστι η ρατσα κλαρινογαμπρος. https://www.facebook.com/pages/Κλαρινογαμπρος/489429514443663 Το χαρακτηριστικο του καθε κλαρινογαμπρου που σεβεται τον εαυτο του ειναι το DEEP V μπλουζακι... Fixed
Timonkaipumpa Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δες εδω καμια φωτο να καταλαβεις τι εστι η ρατσα κλαρινογαμπρος. https://www.facebook.com/pages/%CE%9A%CE%BB%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CE%B3%CE%B1%CE%BC%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82/489429514443663 Το χαρακτηριστικο του καθε κλαρινογαμπρου που σεβεται τον εαυτο του ειναι το V μπλουζακι... ΟΚ. Νομίζω ότι το έχω. Έχω δει τέτοιους. Γιατί όμως "κλαρινό" και όχι κάποιο άλλο όργανο; http://youtu.be/jMb2DuVs1k8?t=24s
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα