vk13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Επίσης κάτι που δε ρώτησα και θέλω οπωσδήποτε άποψη, κάθε πότε να ξυρίζομαι; Πχ τώρα έχω αρκετή τρίχα και θα ξυριστώ το Σάββατο... Μετά πότε να το κάνω; Να βάλω συγκεκριμένο ωράριο ή όποτε νιώσω εγώ ότι πρέπει να το κάνω ας πούμε..; Ωράριο; Βασικά ότι νιώθεις εσύ θα κάνεις. Αν θες γένια και σ αρέσουνε άφηνε τα. Αν δεν σαρέσουν και φαίνονται ανομοιόμορφα ξυριζε τα. Υπάρχει περίπτωση να κάνεις πολύ γέννι μεγαλώνοντας, μπορεί όμως και να μην κάνεις πολύ (λόγω κληρονομικότητας αν υπάρχει ή γεννετικών παραγόντων). Άλλοι λένε ότι αν ξυρίζεσαι συχνά αγριεύει η τρίχα και ενεργοποιούνται και άλλοι θήλακες και έτσι πυκνώνει. Αλλοι πάλι λένε ότι αυτό δεν ισχύει και ότι είναι να βγάλεις θα το βγάλεις με ή χωρίς ξυράφι. Προσωπικά θα σου έλεγα αν αντέχει το πρόσωπο σου και δεν είναι ομοιόμορφα τώρα που είσαι μικρός να ξυρίζεσαι συχνά πχ ανά 6-7 μέρες είναι μια χαρά. Δλδ χίλιες φορές ξυρισμένο παρά 5 τρίχες και αυτές με κενά. Νομίζω μετά τα 23 σου θα έχεις μια εικόνα.
GoDRiC- Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Και κάτι που ξέχασα και θέλω και εδώ απόψεις.. Εγώ όταν ξυρίζομαι χρησιμοποιώ απλά ένα ξυραφάκι απλό και όχι με ξυριστική μηχανή και εξτρίμ πράγματα... Βάζω έναν αφρό, ξυρίζομαι και μετά βάζω ο,τι έχει.. Πρώτον, καλύτερο είναι το ξυραφάκι ή η ξυριστική μηχανή και γιατί; Τι κακό και τι καλό έχει το ένα και το άλλο; Δεύτερων, μετά το ξύρισμα τι είναι καλύτερο και σωστότερο να βάζουμε στο πρόσωπο μας; (τώρα για το νερό δε ρωτάω, πιστεύω το καλύτερο είναι το χλιαρό προς ζεστό νερό....)
SR20DET Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Και κάτι που ξέχασα και θέλω και εδώ απόψεις.. Εγώ όταν ξυρίζομαι χρησιμοποιώ απλά ένα ξυραφάκι απλό και όχι με ξυριστική μηχανή και εξτρίμ πράγματα... Βάζω έναν αφρό, ξυρίζομαι και μετά βάζω ο,τι έχει.. Πρώτον, καλύτερο είναι το ξυραφάκι ή η ξυριστική μηχανή και γιατί; Τι κακό και τι καλό έχει το ένα και το άλλο; Δεύτερων, μετά το ξύρισμα τι είναι καλύτερο και σωστότερο να βάζουμε στο πρόσωπο μας; (τώρα για το νερό δε ρωτάω, πιστεύω το καλύτερο είναι το χλιαρό προς ζεστό νερό....) κρύο νερό για να κλείσουν οι πόροι κ να ελαχιστοποιήσεις ερεθισμούς. και μετά κανά aftershave . προτιμώ με alcohol να κάψει λίγο.
Liverpool89 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Εγω ποτε δεν ξυριζομαι με ξυραφακι.. Μονο στον στρατο.. Οταν μεγαλωνουν παρα πολυ οπως τωρα τα παιρνω με την μηχανη. Φαινονται σαν να μαι 3 μερες ξυρισμενος και νομιζω ειναι πιο ωραια απο το να εισαι τερμα ξυρισμενος.. Ουτε να κοπεις, ουτε ερεθισμους, κοκκινιλες τιποτα. Μονο αν το απαιτει η δουλεια σου θα δου προτεινα να ξυριζεσαι με ξυραφι... Ακομα και οι γυναικες δεν γουσταρουν το τερμα ξυρισμενο προσωπο. Υ.Γ: πηγα να ξυριστω προχτες και χαλασε η ξυριστικη.... Αυτα ειναι ....
vk13 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Και κάτι που ξέχασα και θέλω και εδώ απόψεις.. Εγώ όταν ξυρίζομαι χρησιμοποιώ απλά ένα ξυραφάκι απλό και όχι με ξυριστική μηχανή και εξτρίμ πράγματα... Βάζω έναν αφρό, ξυρίζομαι και μετά βάζω ο,τι έχει.. Πρώτον, καλύτερο είναι το ξυραφάκι ή η ξυριστική μηχανή και γιατί; Τι κακό και τι καλό έχει το ένα και το άλλο; Δεύτερων, μετά το ξύρισμα τι είναι καλύτερο και σωστότερο να βάζουμε στο πρόσωπο μας; (τώρα για το νερό δε ρωτάω, πιστεύω το καλύτερο είναι το χλιαρό προς ζεστό νερό....) Καθένα έχει θετικά και αρνητικά. Με το απλό ξυραφάκι πετυχαίνεις καλύτερο ξύρισμα, γενικά καλύτερη αίσθηση, ειδικά αν τα πάρεις κόντρα. Χρειάζεσαι όμως καλή προετοιμασία με αφρό ή κρέμα και να είσαι προσεκτικός γιατί μπορεί να γεμίσεις ερεθισμούς και κοκκινίλες ειδικά αν εχεις ευαισθησία στο πρόσωπο. Με τη μηχανή ξυρίζεσαι σαφώς πιο γρήγορα και εύκολα χωρίς προετοιμασία αλλά η αίσθηση είναι σαφώς κατώτερη απ' ότι με ξυραφάκι. Επίσης σε κάποια σημεία πρέπει να επιμείνεις για να πετύχεις βαθύ ξύρισμα. Γλυτώνεις όμως ερεθισμούς και κοψίματα, εκτός και αν κάνεις καμιά τρελή ταρζανιά. Προσωπικά πιστεύω ότι με το ξυραφάκι "στρώνει" καλύτερα το γένι αργότερα... Για μετά είναι καθαρά τι ανάγκη έχει η επιδερμίδα σου. Εγώ κάποιες φορές έβαζα after shave, άλλες δεν έβαζα. Έχει ένα ωραίο balm η νιβεα, αλλά υπάρχουν και κάποια απο φαρμακείο που είναι καλά... Για νερό: Χλιαρό προς ζεστό νερό κατά τη διάρκεια του ξυρίσματος για να πετύχεις βαθύ ξύρισμα αν χρησιμοποιείς ξυράφι και μετά κρύο νερό για να κλεισουν οι πόροι. Αυτά.
GoDRiC- Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Ευχαριστώ μάγκες για τις απαντήσεις όποιος θέλει ας πει κι άλλα!!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Φίλε, ορίστε και η δική μου άποψη πάνω στο θέμα, αν και πέρασε καιρός και μάλλον θα έχεις βγάλει άκρη. Θα σου πω ότι με 5 χρόνια κόντρα ξύρισμα σε όλο το πρόσωπο, πλην του μουστακιού, βγάζω πάρα πολλή και σκληρή τρίχα και σε όλο το πρόσωπο, μέχρι και λίγο κάτω από τα μάτια! Και το μουστάκι που δεν το πήρα ποτέ κόντρα είναι ανύπαρκτο! Οπότε η συμβουλή μου είναι, και συγγνώμη αν έχει ήδη ειπωθεί και κουράζω άδικα, να ξυρίζεσαι όποτε θέλεις, με όποιο μέσο θέλεις (μηχανή ή ξυράφι), κόντρα ή κανονικά αλλά να προσέχεις που ξυρίζεις! Αν θα πάρεις τα μάγουλα ή οποιοδήποτε άλλο σημείο κόντρα, πάρε τα όλα κόντρα. Ίσως να είναι αυτονόητο, αλλά είναι πολύ σημαντικό για αυτό το αναφέρω!
MikeJ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Ένας είναι ο τρόπος ξυρίσματος.... ο παραδοσιακός... όλα αυτά τα gillete fusion με τις 15 λεπίδες είναι άθλια τραβάνε τις τρίχες προκαλούν ερεθισμούς και σπυράκια.... Άσε που το κόστος είναι τεράστιο για τα ανταλλακτικά... Εγώ πήρα το ξυράφι του βίντεο με 27 ευρώ περίπου , πήρα και ένα πινέλο ασβού από ebay με 5-6 ευρώ και μετά βρίσκεις λεπίδες με 70 cents τις 10 και με κάθε μία κάνεις 3-4 ξυρίσματα ... οπότε αν εξαιρέσεις το αρχικό κόστος μέσα σε σύντομο διάστημα κάνεις απόσβεση... (απ το να δίνεις 10ευρα για 4 ανταλλακτικά) και το ξυράφι σου μένει για πάντα... το δίνεις και στο παιδί σου και στο εγγόνι σου (όπως λέει και ο geo στο βίντεο...) Και το ξύρισμα γίνεται απόλαυση.... 1
Unabomber Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Αστα να γινουν ετσι, και μετα τριμμαρε τα απλα..... ουτε ξυρισμα, ουτε τιποτα...... :-D (Just Kidding)
JimasGR Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Και εγώ μάγκες είμαι 16 στα 17 δεν έχω ξυριστει πολλές φορές μέχρι τώρα καμιά 10αρια δηλαδή. Πάντα τα περνω κανονικά μόνο μια φορά τα πήρα κόντρα. Το κακό ίσως είναι ότι δεν βάζω νερό πριν αν και με λέει ο πατέρας μου ούτε αφρό και τα περνω έτσι γιατί βγαίνουν πιο γρήγορα και πιο άγρια. Μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα αυτό ? Δεν ξυρίζομαι στα μάγουλα γιατί δεν έχω πολύ ακόμα και έχω και κάτι σπυράκια από μόλυνση που δεν θέλω να πειράξω μέχρι να φύγουν Αποστολή από το C2105 με τη χρήση Insomnia App
MikeJ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Και εγώ μάγκες είμαι 16 στα 17 δεν έχω ξυριστει πολλές φορές μέχρι τώρα καμιά 10αρια δηλαδή. Πάντα τα περνω κανονικά μόνο μια φορά τα πήρα κόντρα. Το κακό ίσως είναι ότι δεν βάζω νερό πριν αν και με λέει ο πατέρας μου ούτε αφρό και τα περνω έτσι γιατί βγαίνουν πιο γρήγορα και πιο άγρια. Μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα αυτό ? Δεν ξυρίζομαι στα μάγουλα γιατί δεν έχω πολύ ακόμα και έχω και κάτι σπυράκια από μόλυνση που δεν θέλω να πειράξω μέχρι να φύγουν Αποστολή από το C2105 με τη χρήση Insomnia App Καλό είναι όσο είσαι μικρός, αν δεν έχεις πολύ τρίχα να μην ξυρίζεσαι... και όταν ξυρίζεσαι να ξυρίζεσαι μόνο στα σημεία που έχεις τρίχες και όχι παντού... Επίσης την κόντρα να την αποφύγεις.... Να ξυρίζεσαι αφού έχεις κάνει ένα ζεστό μπάνιο για να μαλακώσει η τρίχα και να ανοιξουν οι πόροι του δέρματος.... Αν όχι μπάνιο έστω κάνε το πρόσωπο σου με ζεστό νερό... Θα σε διευκολύνει... Και όταν τελειώσεις ξέπλυμα με παγωμένο νερό για να κλείσουν οι πόροι....
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Καλό είναι όσο είσαι μικρός, αν δεν έχεις πολύ τρίχα να μην ξυρίζεσαι... και όταν ξυρίζεσαι να ξυρίζεσαι μόνο στα σημεία που έχεις τρίχες και όχι παντού... Επίσης την κόντρα να την αποφύγεις.... Να ξυρίζεσαι αφού έχεις κάνει ένα ζεστό μπάνιο για να μαλακώσει η τρίχα και να ανοιξουν οι πόροι του δέρματος.... Αν όχι μπάνιο έστω κάνε το πρόσωπο σου με ζεστό νερό... Θα σε διευκολύνει... Και όταν τελειώσεις ξέπλυμα με παγωμένο νερό για να κλείσουν οι πόροι.... Αυτό με το "όχι κόντρα" και το "μόνο όπου έχεις τρίχες" είναι υποκειμενικά. Εγώ χαίρομαι που τα έπαιρνα κόντρα, γιατί τώρα μεγαλώνουν πολύ πιο γρήγορα. Μάλιστα, στεναχωριέμαι που δεν έπαιρνα κόντρα και το μουστάκι. Όσον αφορά το να ξυρίζεσαι μόνο όπου βγάζεις τρίχες, εγώ που ξύριζα όχι μόνο όπου έβγαζα αλλά και εκεί που ήθελα να βγάλω, πλέον είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Απλά, πρέπει, αν τώρα ξεκινάτε να ξυρίζεστε να προσέχετε από που θα περάσει το ξυράφι. Αυτό μόνο!
GoDRiC- Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Αυτό με το "όχι κόντρα" και το "μόνο όπου έχεις τρίχες" είναι υποκειμενικά. Εγώ χαίρομαι που τα έπαιρνα κόντρα, γιατί τώρα μεγαλώνουν πολύ πιο γρήγορα. Μάλιστα, στεναχωριέμαι που δεν έπαιρνα κόντρα και το μουστάκι. Όσον αφορά το να ξυρίζεσαι μόνο όπου βγάζεις τρίχες, εγώ που ξύριζα όχι μόνο όπου έβγαζα αλλά και εκεί που ήθελα να βγάλω, πλέον είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Απλά, πρέπει, αν τώρα ξεκινάτε να ξυρίζεστε να προσέχετε από που θα περάσει το ξυράφι. Αυτό μόνο! τι να προσεχουμε ακριβως;
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 τι να προσεχουμε ακριβως; Να προσέχεις πχ να μην ξυρίσεις πολύ ψηλά στα μάγουλα! Ή πολύ χαμηλά στο λαιμό! Αν θες να έχεις ωραία και περιποιημένα γένια ή μούσια πρέπει να ξυρίζεις τις περιοχές που θέλεις να βγάλεις γένια και τις περιοχές που ήδη βγάζεις, εννοείτε! Αλλιώς θα φτάσεις σε σημείο σε κάποιες σημεία να είναι καλά ανεπτυγμένα και σε άλλα να είναι οι πρώτες τριχούλες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα