pavlos88 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Καλημέρα. Έχω μια αρκετά παλιά ταμειακή μηχανή ( Samsung er- 350f ) και θέλω να την πουλήσω. Την έχω στην αποθήκη πάνω από 5 χρόνια ( απο όταν έκλεισα την δραστηριοτητα και βγήκα στην σύνταξη ) αλλά μόνο πρόσφατα αποφάσισα να την πουλήσω. Θελω να ρωτησω αν υπαρχει κάποιο πρόβλημα αν την πουλησω. Απο οτι θυμάμαι υπάρχει η μνήμη ακόμα στην μηχανή. Υπάρχει προβλημα ( για εμενα ) αν την αγοράσει καινούργιος επιχειρηματιας; Απαιτούνται δικαιολογητικα που θα πρέπει να προσκομίσω εγώ σαν πωλητής; Ευχαριστώ.
Porg Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δεν νομίζω να μπορεί να κρατήσει τη μνήμη σου και με τις τιμές που υπάρχουν πιστεύω είσαι δύσκολα. Πάρε τηλ σε κάποιο κατάστημα που τις πουλάει να σου πουν, καλύτερα σε 2-3
BritGreek Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Είχα την ίδια ερώτηση, από προηγούμενη δραστηριότητά μου. Η απάντηση είναι όχι, καθώς πρέπει να κρατήσεις ακόμα και το βιβλιαράκι της, για πιθανό έλεγχο, ο οποίος εμένα μου έγινε πριν από λίγο καιρό, για δραστηριότητα που είχα διακόψει το 2006, κάνοντας μεταβολή δραστηριότητας. Ζήτησαν τα πάντα, παρά το γεγονός ότι είχα κάνει μέχρι και περαίωση, και ευτυχώς που τα είχα γιατί ακόμα θα έτρεχα. Ειλικρινά δεν αξίζει για 100-150 ευρώ να μπεις σε τέτοιο κυκεώνα.
pournaras Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δε γινεται πλεον μεταβιβαση μνημης. Και το χρονικο οριο (δε θυμαμαι ποιο ειναι), να εχει περασει, το οποιο εισαι υποχρεωμενος να κρατησεις τιμολογια αποδειξεις κλπ για τυχον ελεγχο, η μνημη δε μεταβιβαζεται. Και η μνημη, η οποια ειναι κολλημενη με το κατω καπακι και παει ενιαιο, στοιχιζει οσο η μιση και πανω ταμιακη. Αρα δεν συμφερει κανεναν να αγορασει απο σενα μονο το υπολοιπο, αφου θα του κοστισει πανω απο 150 ευρω, να παρει μνημη και κατω καπακι καινουριο (αν υπαρχει πλεον, αναλογως την παλαιοτητα).
Porg Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Πρόσφατα γνωστός με δική του μηχανή απο παλιό υποκατάστημα πλήρωσε στη τελική μόλις 150-170Ε λιγότερα απο το να έπαιρνε μια καινούργια! Γνώμη μου είναι να πάρεις σε δύο τρία μαγαζιά να τους πεις πως έχεις τη μηχανή και αν ενδιαφέρονται να σου πουν μια τιμή.Στο τέλος τη σκοτώνεις σε όποιον δώσει τα περισσότερα
pavlos88 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Ευχαριστω PORG και pournaras . Θελω να σιγουρευτω πρωτα οτι 1 Εγω δεν εχω κανενα προβλημα αν μεσα στην μηχανη που πουλησω υπαρχει ακομα η δικη μου μνημη. (μηπως, ..........λεω εγω ειναι κανενας απατεωνας και την βαλει σε λειτουργια κοβωντας με δικα μου στοιχεια) 2 Εγω δεν εχω προβλημα τωρα η στο μελλον απο την εφορια (τυχων ελεγχο π.χ., οπως αναφερε ο BritGreek πιο πανω.
pournaras Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Πρόσφατα γνωστός με δική του μηχανή απο παλιό υποκατάστημα πλήρωσε στη τελική μόλις 150-170Ε λιγότερα απο το να έπαιρνε μια καινούργια! Γνώμη μου είναι να πάρεις σε δύο τρία μαγαζιά να τους πεις πως έχεις τη μηχανή και αν ενδιαφέρονται να σου πουν μια τιμή.Στο τέλος τη σκοτώνεις σε όποιον δώσει τα περισσότερα Ο γνωστος σου πολυ καλα εκανε, αλλα του ανηκε ηδη η μιση μηχανη (το ηλεκτρονικο μερος). Οποτε με 150 ευρω την εβαλε παλι σε λειτουργια. Αν ομως του γνωστου σου ερχοταν ο παυλος, του πουλαγε το ηλε. μερος 100 ευρω ας πουμε (αμφιβολου ποιοτητας και μηδεν εγγυησης, μπορει αυριο να σταματησει να λειτουργει), και παραλληλα δωσει κι αλλα 150 για νεα μνημη, δεν τον συμφερει να παρει μια νεα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα