Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί να προτρέχω, μπορεί και όχι, σε κάθε περίπτωση καλύτερα να ικανοποίησω την περιέργειά μου από το να τρέχω μετά.

Την προπερασμένη Παρασκευή, έκανα μια αίτηση στην Seagate για επιστροφή ενός σκληρού με RMA. Από ό,τι έλεγε αυτή η αίτηση ισχύει για 30 μέρες. Την περασμένη Δευτέρα πήγα στα ΕΛΤΑ και το έστειλα συστημένο. Η κοπέλα στο γκισέ μου είπε ότι λογικά την Παρασκευή θα είναι εκεί.

Παρακολουθώντας με το tracking number την πορεία της αποστολής βλέπω το εξής:

Κατασταση Ημερομηνια Ωρα Περιοχη ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ 15-11-2013 11:59   ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Κ Δ 11-11-2013 17:39 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Κ Δ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ RECEPTION ΣΤΑΘΜΟΥ 11-11-2013 10:46 ΘΕΣ/ΚΗΣ 42 (ΧΑΡΙΛΑΟΥ) - ΕΛΤΑ

Και αναρωτιέμαι τι ακριβώς σημαίνει αυτό το "ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ" που εχει για τελευταία ενημέρωση. Στην φόρμα της πορεία του RMA από το site της Seagate λέει πάντως ότι δεν έχουν παραλάβει ακόμα τον σκληρό.

Βασικά όποια "ανησυχία" οφείλεται και στο γεγονός πως το RMA είναι κάπως "μπερδεμένο". Επιστρέφω σκληρό Samsung, απλά επειδή όπως είχα μάθει εξαγοράστηκε από την Seagate πάει εκεί. Έβαλα το serial number στο site της Seagate και μου έβγαλε πως ισχύει η εγγύηση για κάποιους μήνες ακόμα. Βέβαια στα στοιχεία του RMA γράφει ότι επιστρέφω Barracuda

1 BARRACUDA
7200 SATA
1000 GB ST1000DM005
HD103SJ

Γενικά ψιλομπέρδεμα..

Δημοσ.

Κάπου 12 ευρώ, για συστημένο, αποστολή στην Ολλανδία..

Δεν είπα ότι σώνει και καλά υπάρχει θέμα, υπάρχει το όριο των 30 ημερών από την μέρα που έκανα την αίτηση για RMA, βρισκόμαστε στην 10η μέρα. Απλά είμαι περίεργος τι σημαίνει το status που έχει στα ΕΛΤΑ. Δηλαδή τι; Έφτασε στην χώρα ας πούμε;

Στην deutsche Post και στην DHL δεν βγάζει τίποτα με τον συγκεκριμένο κωδικό.. Είναι της μορφής RE*********GR, δεν ξέρω αν πρέπει να τον μετατρέψω κάπως για να τον βάλω εκεί..

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

ρε παιδια εχω παραγγειλει 2 smartphones απο το pandawill.com και ψαχνω στην ελτα και μου βγαζει

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΔ 13-01-2014

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 11-01-2014

ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 11-01-2014

τα περιμενω στην σερρες και δν εχω νεα...ξερει κανεις τι συμβαινει στις αναλογες περιστασεις ?

Δημοσ.

Λογικα στο δρομο θα ναι.

Αν δε σου ερθει αυτη τη βδομαδα παρε τηλ στο καταστημα ελτα της περιοχης σου και πες τους οτι εχεις 2 tracking number και στο σάιτ τους βλέπεις αυτό+αυτό το status. Μπορεί απλά να σου αργήσουν να σου φέρουν την ειδοποιηση για να πας να τα παραλάβεις

Δημοσ.

μονο ενα tracking number εχω αφου και τα δυο κινητα εγιναν την ιδια στιγμη παραγγελεια και ειναι στο ιδιο πακετο... περιμενω ηδη μια βδομαδα ακριβως αν δεν ερθει κ αυτην να παω στν ελτα και να τς πω τι γινεται ? ευχαριστω για τν απαντηση

Δημοσ.

μονο ενα tracking number εχω αφου και τα δυο κινητα εγιναν την ιδια στιγμη παραγγελεια και ειναι στο ιδιο πακετο... περιμενω ηδη μια βδομαδα ακριβως αν δεν ερθει κ αυτην να παω στν ελτα και να τς πω τι γινεται ? ευχαριστω για τν απαντηση

ναι εστω με το ενα.

Πες "εχω το ταδε tracking number βλεπω στο σάιτ των ελτά πως εχει κολλήσει στο κεντρο διανομής θεσσαλονίκης. Μηπως εχει ερθει; Αν οχι, σε ποσες περιπου μερες θα ερθει"

Μου ειχε τυχει το εξης: το tracking number ειχε κολλησει στο κδ θεσ/νικης απο 3/12 και μετα απο 10 μερες και αφου μπαφιασα και δεν ειδα κινηση παιρνω τηλ στο καταστημα ελτα της περιοχης μου και τελικα το ειχαν εκει, απλά ή η ειδοποιηση ειχε χαθεί ή δε τη φέραν.

Δημοσ.

μαλιστα...εγω πηγα πριν 4 μερες περιπου και μου ειπαν ακομα δν εφτασε..ηταν μια χοντρη στα ελτα δεν ηξερε τι σημαινει το DE στο τελος του δεματος...παλι καλα που την ειπα απο γερμανια...τοσο αναπυροι ειναι...τεσπα αν δν παρω ειδοποιηση μεχρι τν παρασκευη θα παω απ εκει...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...