marduc812 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Πουλάνε σκέτα ανταλλακτικά για μάτια;Είναι δύσκολο να το αλλάξω θέλει μάστορα;Ξέρει κανείς;
Sorath Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Μάτι σκέτο, ναι πουλάνε (έχω αλλάξει σε κουζίνα 30ετίας!! ) Δεν ξέρω ποια η διαδικασία για να μπει, γιατί είχε έρθει μάστορας τότε.
Silverage Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Πρέπει να ανοίξεις και να συνδέσεις 2-3 καλώδια.Εγώ δεν θα το έκανα μόνος γιατί μια μαλακία να κάνεις θα μπουρλοτιάσει.
yiannis72 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Tέσσερα καλώδια έχει η εστία τα οποία βρίσκονται σε αριθμημένες θέσεις.Το καλώδιο που βρίσκεται στη θέση 1,θα μπει στην αντίστοιχη θέση 1 της καινούργιας εστίας.Αντίστοιχα κάνεις την αντικατάσταση και στα υπόλοιπα καλώδια. Δε χρειαζονται ηλεκτρολογικές γνώσεις για να κάνεις την αλλαγή μόνος σου. 4
veteranos123 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Και φυσικά όταν αλλάξεις το μάτι ο διακόπτης της κουζίνα στον πίνακα να είναι κατεβασμένος γιατί το ρεύμα είναι επικίνδυνο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα