Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες ρωτησα και σε αλλο θεμα αλλα δε μου απαντησαν γι' αυτο ανοιγω νεο. Ψαχνω για ακουστικα στο μπατζετ που αναφερω με καλη ποιοτητα ηχου για μουσικη κυριως και αν γινεται με καλο μπασο. Πειτε μου αν αξιζει κατι σε αυτα τα λεφτα αλλιως να προσπαθησω να ανεβω

Δημοσ.

απλώς περίμενε κάποια προσφορά αν αξίζει και τότε κοιτάς αν σε ικανοποιεί αυτό που θα έχει .Μιας και να βρεις απο τώρα πχ μάρκα δεν ξέρεις ότι θα υπάρχει σε προσφορά 

Δημοσ.

ωραία είναι και αυτά αλλά γνώμη μου να περιμένεις γιατί με 30 ή 40 πχ μπορεί να πάρεις κάτι 3 φορές καλύτερο ;)

Ευχαριστω φιλε δικιο εχεις αλλα δε με καιει κ ο επαγγελματικος ηχος :P μια χαρα θα με βολεψουν αυτα αν φανταστεις οτι πριν ειχα κατι no name των 13€ :)

Δημοσ.

είχα πάρει απο 40ευρο στα 12 κάποια που έχω πάνω και επειδή σε βλεπω να μην περιμένεις κάτσε μέχρι σαββατο λέω μήπως βγάλει κατι απο εσοπ(είμαι απο τηλ )

Δημοσ.

είχα πάρει απο 40ευρο στα 12 κάποια που έχω πάνω και επειδή σε βλεπω να μην περιμένεις κάτσε μέχρι σαββατο λέω μήπως βγάλει κατι απο εσοπ(είμαι απο τηλ )

Αμα ειναι να περιμενουμε για τα ακουστικα που βαζει το Eshop σε προσφορα σωθηκαμε  :-D

Δημοσ.

ρε παιδια τίποτα δεν παιζει απο καμια προσφορα?

Κοιτα σε Sennheiser,Sony,Akg και Audio Technica γενικα για ακουστικα για μουσικη 

Προσφορες ειδικα σε ακουστικα μην περιμενεις τρελες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...