MovingShadow Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Εισαι 100% σιγουρος πως δεν ειναι ετσι το στυλ τους απεναντι σε ολους και οχι μονο σε εσενα? Προσεξε δε λεω αν θα συμπεριφερθουν ετσι στον σουπερυπεργκομενο/α της δουλειας κλπ αλλα πως ειναι απεναντι στον μεσο πελατη. Ε κοιτα , ο άνθρωπος που δεν έχει παιδεία , σίγουρα δεν θα το κάνει μόνο σε μένα...... Πόσο μάλλον ο κομπλεξικος.... Ειμαι σίγουρος ότι το κάνουνε και σε άλλους , ειδικά στην καφετέρια , μια φορά που έκατσα , και η γκόμενα και ο κλαριν-μπαρμαν , κάτι χαζογκόμενες που είναι ίδιο στυλάκι τις αντιμετωπίζανε πολύ κουλ , και κάτι γεράκους και περίεργη φάση , τους αντιμετωπίζανε με ειρωνία και αγένεια.... Αυτό ακριβώς που είναι το πόιντ μου , ότι η εμφάνιση , για αυτούς είναι Νο1. Απλά εξετάζω κατα πόσο είναι και σε μας , στην κοινωνία μας το Νο1 Απλά, όποιος έχει την μύγα, μυγιάζεται. Ναι , και όποιος τερματίσει τελευταιος είναι τρύπια κάλτσα...Ασε μας ρε μεγάλε....
qsis Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 εγώ νομίζω ότι υπερβάλλεις πάντως και περισσότερο ενοχλεί εσένα τον ίδιο το όλο πράγμα παρά τους υπόλοιπους όλοι έχουν τις αδυναμίες τους και όλοι ενδέχεται να δεχτούν κριτική για αυτές, δεν τρέχει και κάτι..
gigisoni Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Ναι , και όποιος τερματίσει τελευταιος είναι τρύπια κάλτσα...Ασε μας ρε μεγάλε....Εγώ να σε αφήσω; Έχεις καταλάβει ότι οι καταστάσεις που περιγράφεις είναι υπερβολικές;Οπότε τέσσερα τα τινά. 1. Όπως είπα, μυγιάζεσαι. 2. Είσαι και γαμώ τους γκαντέμηδες και όλοι οι ανάποδοι πάνω σου πέφτουν. 3. Δεν είναι μόνο θέμα εμφάνισης, κάτι άλλο τους έκανες/τους κάνεις και προκαλείς εσύ ο ίδιος αυτήν την συμπεριφορά. 4. Μας τρολάρεις.
Muchacho Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Στην καφετέρια κάτω απο την δουλειά μου , ο μπουφετζης - μπαρμαν με αντιμετωπίζει υποτιμητικά , όχι απλώς ειρωνικά...... Δεν είναι ωραίος , αλλα έχει στυλάκι κλαρινογαμπρου. Οποτε πάω να πάρω καφέ , έχει ένα στυλάκι ότι εγώ είμαι ο γαμάτος και εσύ φιλαράκι είσαι κατώτερος. Με κοροιδέυει γιατι πίνω ιδιαίτερο καφε (Καπουτσίνο με 4 ζαχαρίνες ) και μια μερα που κάτι με ρώτησε , του απαντησα κανονικα , και μου λέει :" Ρε μεγάλε σαν υπουργός μιλάς......" Το ίδιο και η κλαρινογκόμενα η σερβιτόρα , σε σημείο που βαριέται να μου φέρει τον καφέ..... Το θέμα είναι ότι αν του την πω , θα με βγάλει τρελό..........!! Καλα σου κανει,γιατι εισαι ανωμαλος.Απο αυριο κιολας μην ξαναπατησεις το ποδι σου εκει μεσα και κοψτου και το καλημερα. 2
vk13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Στην καφετέρια κάτω απο την δουλειά μου , ο μπουφετζης - μπαρμαν με αντιμετωπίζει υποτιμητικά , όχι απλώς ειρωνικά...... Δεν είναι ωραίος , αλλα έχει στυλάκι κλαρινογαμπρου. Οποτε πάω να πάρω καφέ , έχει ένα στυλάκι ότι εγώ είμαι ο γαμάτος και εσύ φιλαράκι είσαι κατώτερος. Με κοροιδέυει γιατι πίνω ιδιαίτερο καφε (Καπουτσίνο με 4 ζαχαρίνες ) και μια μερα που κάτι με ρώτησε , του απαντησα κανονικα , και μου λέει :" Ρε μεγάλε σαν υπουργός μιλάς......" Το ίδιο και η κλαρινογκόμενα η σερβιτόρα , σε σημείο που βαριέται να μου φέρει τον καφέ..... Το θέμα είναι ότι αν του την πω , θα με βγάλει τρελό..........!! Γενικά , έχω καλό λέγειν και καλή συμεριφορα , ευγενική αυρα.............και δεν καταλαβαίνω , εκτός απο ίσως την κοιλιά , για ποιο λόγο να με ειρωνευτεί ο άλλος... Και οι δύο , τους έχω πιάσει να με κοιτάνε στην κοιλιά , που έχω το πρόβλημα , έχω λιγη κοιλίτσα παραπάνω , και να κοροιδευουνε..... Στην ΔΕΗ , μπαίνω μέσα : " καλη μέρα σας , τι κανετε , μια αλλαγή στο ονομά μου θελω...." Και η κοπέλα με κόβει απο πάνω μέχρι κάτω , ρίχνει ένα ειρωνικό χαμογελάκι , δεν μου λέει ούτε καλημέρα , και με εξυπηρέτησε με το ζόρι. Στην Vodafone , μια που το παίζει ωραία (ντάξει είναι) , αλλά απο μυαλό δεεεεεν απο οτι έχω καταλάβει , πάλι με έκοψε απο πάνω μέχρι κάτω....... Έχω πάρει κιλά στην κοιλίτσα , έχω θέμα το ξέρω , αλλά δεν είναι τρομερά αντι-αισθητικό , ούτε λόγος ειρωνείας ...προσωπική γνώμη..... Και φυσικά δεν δικαιολογεί τέτοιες συμπεριφορές...... Το ενδεχόμενο να μη πατήσεις ξανά στο μαγαζί τους αφού σου λένε μακακίες το σκέφτηκες; Επίσης οπως σου έγραψε και κάποιος άλλος είσαι σίγουρος ότι κοιτάνε την εμφάνιση σου από πάνω μέχρι κάτω και ότι συμπεριφέρονται μόνο σε εσένα άσχημα;;;; Αν θες τη γνώμη μου γράφτους και προχώρα. Καλό είναι να αποκτήσεις λίγο πυγμή και χαρακτήρα,γιατί εμένα μου φαίνεται ότι χαλιέσαι και σε παίρνει από κάτω. Δεν σου κάνω τον έξυπνο, μπορεί να πέφτω και έξω μιας και δεν σε ξέρω προσωπικά.... Αν είσαι μόνο ευγενικός και καλόψυχος συνήθως σε τσαλαπατάνε τέτοια ζώα... Δεν εννοώ φυσικά να πας να κάνεις φασαρία και τσαμπουκάδες αλλά να δυναμώσεις το χαρακτήρα σου και να μην ασχολείσαι με το τι λένε για σένα. Είναι μερικές φορές δύσκολο αυτό ειδικά αν στη καθημερινότητα σου συναναστρέφεσαι με τέτοια άτομα αλλά στην τελική τα αποφεύγεις και ανοίγεις παρτίδες με άτομα που αξίζουν.
Tilemaxx Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Ο ρατσισμός απέναντι στους χοντρούς δεν έχει εξαλειφθεί. Έχουμε εξαφανίσει τον ρατσισμό απέναντι στους αλλοδαπούς, στους μαύρους, στους ανάπηρους, τους ομοφυλόφιλους, αλλά στους χοντρούς με τίποτα δυστυχώς.Και αυτό το λέω απο δικές μου εμπειρίες μέχρι πρίν 2 χρόνια, όπου ήμουν 105 κιλά, με τώρα που είμαι 75. Καμία σχέση το πως με κοιτάζει ο κόσμος τώρα σε σχέση με παλιά. Απο γκόμενες, μέχρι τον οποιονδήποτε τυχαίο. Δυστυχώς έτσι είναι. Πάντως είναι ωραίο συναίσθημα να βγαίνεις έξω και να μην αγχώνεσαι για το πως θα είναι η εμφάνιση σου, το τι θα πεί και το πως θα σε σχολιάσει/στραβοκοιτάξει ο καθένας κλπ...
Demon13 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Ο ρατσισμός απέναντι στους χοντρούς δεν έχει εξαλειφθεί. Έχουμε εξαφανίσει τον ρατσισμό απέναντι στους αλλοδαπούς, στους μαύρους, στους ανάπηρους, τους ομοφυλόφιλους, Σε ποια χώρα έχουν γίνει αυτά; Ξέρεις πολλούς να έχουν φίλους μαύρους ή ανάπηρους; ή να παντρέψαν τις κόρες τους με αυτούς; (το "αυτούς", μην πιαστεί σαν ρατσισμός δεν μπόρεσαν να σκεφτώ κάτι άλλο)
Tilemaxx Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Έχω δει πολλές παρέες με μαύρο μέσα η ανάπηρο στην Ελλάδα. Δηλαδή αν ο κολλητός σου π.χ πάθαινε ατύχημα και ήταν με καροτσάκι, δεν θα τον έκανες παρέα μετά;
cthulhucarbide Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Ρε συ για το γκομενακι το ειπα κι εγω, προφανως θα μου αρεσε γιατι πιθανοτατα θα μου αρεσε το γκομενακι και το ιδιο ισχυει για μια elegant γυναικα (ειναι το στυλ που μου αρεσει γενικα στις γυναικες). Αλλα αν η αντιμετωπιση μου σε σχεση με το ποιος καθεται διπλα μου ειναι μια flat γραμμη ξερωγω, αν καθισει διπλα μου καποιο απο τα παραδειγματα που ανεφερες θα ανεβει λιγακι (φαντασου καρδιογραφημα). Αν καθισει οποιοσδηποτε αλλος (συμπεριλαμβανομενου ενος γκομενακιου που δε θα μου αρεσε διχως να ειναι ασχημη) η γραμμη θα παραμεινει flat και δε θα πεσει προς τα κατω. Δεν ξερω αν ειναι τοσο περιεργο αυτο που γραφω ή αν εγω εχω γινει τοσο αναισθητος ειδικα στο συγκεκριμενο παραδειγμα επειδη επι 10+ χρονια χρησιμοποιω τα ΜΜΜ. Disclaimer: Εννοειται πως αν καθισει διπλα μου καποιος ο οποιος εχει να πλυθει αιωνες λ.χ. θα ξενερωσω αφανταστα και θα μπινελικωνω απο μεσα μου διοτι πολυ απλα θα αλληλεπιδρα με τον αερα που αναπνεω. Οσο ομορφος ή ασχημος κι αν ειναι. Δεν λέω για περιπτώσεις όπου σκοπεύεις να μιλήσεις ή να κάνεις κατάσταση με το γκομενάκι από δίπλα. Έστω πως είσαι παντρεμένος και δεν μιλάς ποτέ στα μμμ. Μπαίνεις στο λεωφορείο και είναι 2 θέσεις κενές. Θα προτιμήσεις να κάτσεις δίπλα στην ουδέτερη γκόμενα, ή στην μανιταρόγρια; Ή μήπως θα διαλέξεις τυχαία; Εγώ πιστεύω πως το 98% των ανθρώπων θα καθόταν πάντα δίπλα στην ουδέτερη, και όσο και να υποστηρίξουν μερικοί το αντίθετο δεν πιστεύω πως αυτό το ποσοστό που είπα είναι υπερβολικό απλώς οι πιο πολλοί δεν το παραδέχονται 1
Demon13 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Έχω δει πολλές παρέες με μαύρο μέσα η ανάπηρο στην Ελλάδα. Δηλαδή αν ο κολλητός σου π.χ πάθαινε ατύχημα και ήταν με καροτσάκι, δεν θα τον έκανες παρέα μετά; Θα τον έκανα παρέα, γιατί θα τον ήξερα. Αν δεν τον ήξερα όμως, το θεωρώ δύσκολο. Εσύ θα παντρευόσουνα ανάπηρη; Θα ήθελες να παντρευτείς όμορφη αλλα τυφλή;
ikaruga24 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Θα τον έκανα παρέα, γιατί θα τον ήξερα. Αν δεν τον ήξερα όμως, το θεωρώ δύσκολο. Εσύ θα παντρευόσουνα ανάπηρη; Θα ήθελες να παντρευτείς όμορφη αλλα τυφλή; Τυφλη οχι, μουγγη ομως ανετα!! 5
Iris_89 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Ας αφήσουμε τις αναπηρίες απ' έξω καλύτερα. Είναι σε χειρότερη θέση αυτοί οι άνθρωποι καθώς οι καταστάσεις τους δεν αλλάζουν, για τους περισσότερους έστω.<br><br> Τσιριμπίμ Τσιριμπόμ 1
Tilemaxx Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Θα τον έκανα παρέα, γιατί θα τον ήξερα. Αν δεν τον ήξερα όμως, το θεωρώ δύσκολο. Εσύ θα παντρευόσουνα ανάπηρη; Θα ήθελες να παντρευτείς όμορφη αλλα τυφλή; Θα έκανα παρέα, αλλά δεν θα παντρευόμουν. Δεν είναι όμως ρατσιστικό αυτό. Είναι θέμα του ότι θα ταλαιπωρούμουν εγώ μέσα απο μια τέτοια σχέση.
Star_Light Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Το ενδεχόμενο να μη πατήσεις ξανά στο μαγαζί τους αφού σου λένε μακακίες το σκέφτηκες; Επίσης οπως σου έγραψε και κάποιος άλλος είσαι σίγουρος ότι κοιτάνε την εμφάνιση σου από πάνω μέχρι κάτω και ότι συμπεριφέρονται μόνο σε εσένα άσχημα;;;; Αν θες τη γνώμη μου γράφτους και προχώρα. Καλό είναι να αποκτήσεις λίγο πυγμή και χαρακτήρα,γιατί εμένα μου φαίνεται ότι χαλιέσαι και σε παίρνει από κάτω. Δεν σου κάνω τον έξυπνο, μπορεί να πέφτω και έξω μιας και δεν σε ξέρω προσωπικά.... Αν είσαι μόνο ευγενικός και καλόψυχος συνήθως σε τσαλαπατάνε τέτοια ζώα... Δεν εννοώ φυσικά να πας να κάνεις φασαρία και τσαμπουκάδες αλλά να δυναμώσεις το χαρακτήρα σου και να μην ασχολείσαι με το τι λένε για σένα. Είναι μερικές φορές δύσκολο αυτό ειδικά αν στη καθημερινότητα σου συναναστρέφεσαι με τέτοια άτομα αλλά στην τελική τα αποφεύγεις και ανοίγεις παρτίδες με άτομα που αξίζουν. Καλοι ειμαστε μονο με τους καλούς.
rus Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Πάω στην Vodafone , και πάλι με αντιμετωπίζουνε με υφάκι περίεργο , σχεδόν κοροιδευτικό. Και πάλι όμως , αν σκάσει κανας ωραίος-ωραία , αλλάζει όλο τους το είναι......(!!!!) Πλακα κανεις φιλε μου? Οι υπαλληλοι θα σε αντιμετωπισουν το ιδιο, ακομα κι αν εισαι ο Κουασιμοδος. Πελατης εισαι, οχι υποψηφιος γαμπρος... Η εξωτερική εμφάνιση παίζει ρόλο παντού! Τώρα το καταλάβατε; Μπαίνει μια ωραία γυναίκα ή άντρας σε έναν χώρο και όλοι τρέχουν να τους εξυπηρετήσουν ή να τους προσεγγίσουν. Ακόμη και στον εργασιακό τομέα είναι πολύ βασική η εμφάνιση, είτε ως συνειδητή είτε ως ασυνείδητη επιλογή. Μπαα, εγω που ειμαι ωραιος οταν μπω σε ενα χωρο δε τρεχουν ολοι με εξυπηρετησουν. Καθομαι στην ουρα οπως ολοι και εξυπηρετουμε το ιδιο οπως ολοι. Μπορει να τραβαω σα μαγνητης τα (γυναικεια)βλεμματα σε δημοσιους χωρους, κανεις ομως δε σκοτωνεται για να με προσεγγισει. Ουτε και στον εργασιακο τομεα μου κερδιζω κατι, τις ιδιες πενταροδεκαρες παιρνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα