Star_Light Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Πλακα κανεις φιλε μου? Οι υπαλληλοι θα σε αντιμετωπισουν το ιδιο, ακομα κι αν εισαι ο Κουασιμοδος. Πελατης εισαι, οχι υποψηφιος γαμπρος... Μπαα, εγω που ειμαι ωραιος οταν μπω σε ενα χωρο δε τρεχουν ολοι με εξυπηρετησουν. Καθομαι στην ουρα οπως ολοι και εξυπηρετουμε το ιδιο οπως ολοι. Μπορει να τραβαω σα μαγνητης τα (γυναικεια)βλεμματα σε δημοσιους χωρους, κανεις ομως δε σκοτωνεται για να με προσεγγισει. Ουτε και στον εργασιακο τομεα μου κερδιζω κατι, τις ιδιες πενταροδεκαρες παιρνω. Eχεις ακουστα τι λενε οι γυναικες για τους ωραιοπαθεις? δεν εχουν καλη γνωμη.
rus Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δεν ειμαι φιλε. Εχω μονο το γνωθει σαυτον. Δεν είπα ποτέ ότι παρακαλάει κανείς να κάτσει δίπλα μου(ίσα ίσα που τελευταία στιγμή δεν έγραψα πως συμβαίνει το αντίθετο). Το σημερινό παράδειγμα ήταν λίγο ακραίο επειδή ήμουν σε άσχημο μουντ, αλλά σοβαρά, κατά πόσο θα άντεχες να κάθεται δίπλα σου κάποιος σε κάνει να δυσφορείς τίγκα; Και αν ήμουν μορφονιός θα δικαιολογούμουν να δυσφορήσω περισσότερο; Αν η εν λόγω γριά καθόταν μακριά, τότε θα αποτελούσε ένα πολύ μικρό ποσοστό του οπτικού μου πεδίου οπότε θα είχα την επιλογή να μην πολυκοιτάω. Όταν όμως κάθεται δεξία μου, και αριστερά μου έχω τον τοίχο, τότε ασφυκτιώ. Διότι όχι μόνο αποτελεί το 75% του οπτικού μου πεδίου αλλά υπάρχει και σωματική επαφή. Ολοκληρος μαντραχαλος, καθεσαι κιολας φιλε? Εγω δε καθομαι ποτε σε λεωφορειο.
Star_Light Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δεν ειμαι φιλε. Εχω μονο το γνωθει σαυτον. Ολοκληρος μαντραχαλος, καθεσαι κιολας φιλε? Εγω δε καθομαι ποτε σε λεωφορειο. Aυτα οτι τραβας τα γυναικεια βλέμματα σε δημοσιους χωρους ακομα και αν ισχυουν καλυτερα να μην τα λες γιατι θα σε πάρουν στο ψιλό. Ουτε ο Μαρτάκης δεν τα λεει αυτα.
rus Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Aυτα οτι τραβας τα γυναικεια βλέμματα σε δημοσιους χωρους ακομα και αν ισχυουν καλυτερα να μην τα λες γιατι θα σε πάρουν στο ψιλό. Ουτε ο Μαρτάκης δεν τα λεει αυτα. Ζηλευεις φιλε? Καμμια σχεση δεν εχω με Μαρτακη.
Anorymous Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Παιδιά καλησπέρα σας , θα ήθελα να συζητήσουμε κάτι σοβαρό. Θα ξεκινήσω με τον εαυτό μου , λέγοντας ότι τον τελευταίο 1,5 χρόνο , έχω πάρει 17 κιλά , λόγω του θυροειδή μου , και πολεμάω τώρα να τα χάσω , με διετολόγο και πολύ άσκηση. Βλέπω ρε παιδιά , ότι απο τότε που έχω παχύνει , έχει αλλάξει η στάση μερικών , και όχι απαραιτήτως δικών μου ανθρώπων. Παράδειγμα , σε μια καφετέρια δίπλα στην δουλειά μου , οι μπαρμεν και οι σερβιτόρες , είναι αγενής , και με πολύ ειρωνικό υφάκι. Τουναντίον , όταν σκάει κανα καλό γυνεκάκι , ή κανας ψιλο-τρεντο-ωραίος , αμέσως η συμπεριφορά τους γίνεται ευγενικότατη. Είχα επιτυχίες στην ζωή μου σε κοπέλες , αλλά πλέον οι κοπέλες με αντιμετωπίζουνε ψιλο-ειρωνικά , σε φάση "πως είσαι έτσι ρε βλακα" , με σνομπισμό , και υφάκι. Πάω στην Vodafone , και πάλι με αντιμετωπίζουνε με υφάκι περίεργο , σχεδόν κοροιδευτικό. Και πάλι όμως , αν σκάσει κανας ωραίος-ωραία , αλλάζει όλο τους το είναι......(!!!!) Σε παρέα , η γκόμενες είπανε σε έναν φίλο μου :" Αντε μωρε με τον χοντρομπαλα....." , λες και με ξέρανε απο χτές....!!!! Χιλιάδες παραδείγματα μπορώ να δώσω , αλλά το θέμα μου είναι άλλο. Στην αρχή κόμπλαρα , και λεω ρε πουστη μου γιατί? Με γνωρίσανε , είδανε τι άνθρωπος είμαι , μου μιλήσανε , ακούσανε τις απόψεις μου? Και εκεί είναι που με χτύπησε η αλήθεια......Σκέφτηκα: - Πόσες φορές έχω απορρίψει ανθρώπους γιατί δεν μου άρεσε η εξωτερική τους εμφάνιση? - Έχω κάνει ποτέ φίλο που να ήτανε χοντρός , ασχημος - ξερωγωτι? - Θα συνόδευα ποτέ κοπέλα , έστω φιλικά , για ένα καφέ-ποτό , που δεν θα είχε την έστω βασικά αποδεκτή εμφάνιση? Εκεί λοιπόν , ευχαρίστησα την ζωή , τον Θεό , τον θυδοειδή μου , για το μάθημα ζωής που παίρνω................Και ορκίστηκα να μην ξανα-απορίψω άνθρωπο απο την εμφάνιση. Τι γίνεται ρε πούστη μου? Τι πρότυπα μας έχουνε περάσει? Γιατί μέσα μας , αν κάποιος δεν μοιάζει με το μοντέλο της σελίδας 47 του Κοσμοπόλιταν τον απορίπτουμε αμέσως? Γιατί έχουμε στο μυαλό μας τέτοια πρότυπα που μας γεμίζουνε άγχος , και μας ρίχνουνε στην κατάθλιψη? Έχετε ανάλογές εμπειρίες? Θέλω πολύ να ακούσω σας παρακαλώ ,και να κάνουμε έναν πολύ εποικοδομητικό διάλογο Ευχαριστώ πολύ Μια χαρά είσαι εσύ έχω που λόγω του πάχους μου έχω δεχθεί ρατσισμό και από καθηγητές τι να πω. Δυστυχώς ώρες ώρες κάνω κακές σκέψεις και λέω αν ποτέ καταφέρω να αδυνατίσω θα γίνω πολύ κωλόπαιδο με όσους μου έχουν φερθεί άσχημα τώρα λόγω των κιλών μου.
vk13 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Υπάρχει και η γυμναστική πάντως και η διατροφή.
Star_Light Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Ζηλευεις φιλε? Καμμια σχεση δεν εχω με Μαρτακη. Ποσο χρονων εισαι παικτουρι μου? ελπιζω οχι πάνω απο 18. 1
Orpheas1992 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Μπαα, εγω που ειμαι ωραιος οταν μπω σε ενα χωρο δε τρεχουν ολοι με εξυπηρετησουν. Καθομαι στην ουρα οπως ολοι και εξυπηρετουμε το ιδιο οπως ολοι. Μπορει να τραβαω σα μαγνητης τα (γυναικεια)βλεμματα σε δημοσιους χωρους, κανεις ομως δε σκοτωνεται για να με προσεγγισει. Ουτε και στον εργασιακο τομεα μου κερδιζω κατι, τις ιδιες πενταροδεκαρες παιρνω. http://www.youtube.com/watch?v=UBjHMLVN9Z8
rus Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Ποσο χρονων εισαι παικτουρι μου? ελπιζω οχι πάνω απο 18. Παιχταρα μου ειμαι 42, μοιαζω ομως πολυ μικροτερος. Εχεις ρατσισμο με τους 18χρονους? Δεν υπαρχει λογος να στραβωνεις με μενα, απλα λεω στο παιδι οτι ακομα κι αν ηταν εμφανισιμος δε θα τσακιζονταν ολοι να τον εξυπηρετησουν και να τον προσεγγισουν. Μεγαλυτερη επιτυχια στις γυναικες θα ειχε, αν ασχολειται με το σπορ αυτο, οχι ομως κατι περισσοτερο.
CROM271 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Έστω πως είσαι παντρεμένος και δεν μιλάς ποτέ στα μμμ. Μπαίνεις στο λεωφορείο και είναι 2 θέσεις κενές. Θα προτιμήσεις να κάτσεις δίπλα στην ουδέτερη γκόμενα, ή στην μανιταρόγρια; Ή μήπως θα διαλέξεις τυχαία; Εγώ πιστεύω πως το 98% των ανθρώπων θα καθόταν πάντα δίπλα στην ουδέτερη, και όσο και να υποστηρίξουν μερικοί το αντίθετο δεν πιστεύω πως αυτό το ποσοστό που είπα είναι υπερβολικό απλώς οι πιο πολλοί δεν το παραδέχονται Σε αυτο που λες δεν εχεις αδικο. Και για να το προχωρησω και λιγο. Μπαινεις σε λεωφορειο. Εχει δυο κενες θεσεις. Στην μια καθεται μια γυναικα χοντρη με κρεατοελιες στο προσωπο κακασχημη αλλα περιποιημενη (οχι να βρωμαει κλπ) και στην αλλη ενας αντρας νορμαλ. Που καθεσαι? Νταξει στο post που εγραψες πως αηδιασες με την γρια το παρατραβηξες λιγο (ως πολυ...) βεβαια. Με την προυποθεση βεβαια πως δεν ηταν μπιχλα, βρωμοκοπουσε κλπ. Τοτε θα ειχε λογικη η λεξη αηδια που ανεφερες... Αν ομως ηταν μια περιποιημενη κυρια, ισως και παλι να μην επελεγες να κατσεις εκει αν ειχες την επιλογη, αλλα οχι και να αηδιασεις επειδη εκατσε διπλα σου...
Star_Light Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Παιχταρα μου ειμαι 42, μοιαζω ομως πολυ μικροτερος. Εχεις ρατσισμο με τους 18χρονους? Δεν υπαρχει λογος να στραβωνεις με μενα, απλα λεω στο παιδι οτι ακομα κι αν ηταν εμφανισιμος δε θα τσακιζονταν ολοι να τον εξυπηρετησουν και να τον προσεγγισουν. Μεγαλυτερη επιτυχια στις γυναικες θα ειχε, αν ασχολειται με το σπορ αυτο, οχι ομως κατι περισσοτερο. Οχι δεν εχω ρατσισμο με κανεναν απλα μου φαινεται λιγο υπερβολικο ενας αντρας να υπερηφανευεται τοσο πολυ για την εξωτερικη του εμφανιση και να σου πω την αληθεια για μενα στον αντρα η εξωτερικη εμφανιση ειναι δευτερευουσας σημασιας εγω πχ βγαινω εξω με αφτιαχτο μαλλι , αξυριστος (ουτε την γραμμη δεν κανω στο μουσι) με ενα απλο παντελονι και ενα πουκαμισακι και τελος.
cthulhucarbide Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Σε αυτο που λες δεν εχεις αδικο. Και για να το προχωρησω και λιγο. Μπαινεις σε λεωφορειο. Εχει δυο κενες θεσεις. Στην μια καθεται μια γυναικα χοντρη με κρεατοελιες στο προσωπο κακασχημη αλλα περιποιημενη (οχι να βρωμαει κλπ) και στην αλλη ενας αντρας νορμαλ. Που καθεσαι? Νταξει στο post που εγραψες πως αηδιασες με την γρια το παρατραβηξες λιγο (ως πολυ...) βεβαια. Με την προυποθεση βεβαια πως δεν ηταν μπιχλα, βρωμοκοπουσε κλπ. Τοτε θα ειχε λογικη η λεξη αηδια που ανεφερες... Αν ομως ηταν μια περιποιημενη κυρια, ισως και παλι να μην επελεγες να κατσεις εκει αν ειχες την επιλογη, αλλα οχι και να αηδιασεις επειδη εκατσε διπλα σου... Θα καθόμουν με τον νορμάλ άντρα
CROM271 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Θα καθόμουν με τον νορμάλ άντρα Ρητορικη ηταν η ερωτηση. Η συντριπτικη πλειοψηφια αυτο θα εκανε νομιζω...
Fotis13 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Πλακα κανεις φιλε μου? Οι υπαλληλοι θα σε αντιμετωπισουν το ιδιο, ακομα κι αν εισαι ο Κουασιμοδος. Πελατης εισαι, οχι υποψηφιος γαμπρος... Μπαα, εγω που ειμαι ωραιος οταν μπω σε ενα χωρο δε τρεχουν ολοι με εξυπηρετησουν. Καθομαι στην ουρα οπως ολοι και εξυπηρετουμε το ιδιο οπως ολοι. Μπορει να τραβαω σα μαγνητης τα (γυναικεια)βλεμματα σε δημοσιους χωρους, κανεις ομως δε σκοτωνεται για να με προσεγγισει. Ουτε και στον εργασιακο τομεα μου κερδιζω κατι, τις ιδιες πενταροδεκαρες παιρνω. Ψιτ ομορφε, δεν σηκωνεις και καμια φωτο στο αντιστοιχο τοπικ να θαυμασουμε και εμεις οι υπολοιποι η' ντρεπεσαι? http://www.insomnia.gr/topic/496275-%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%AD%CE%BB%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-insomnia-%CE%BC%CE%B5-photo-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82/page-33 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα