Anorymous Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 ο αλλοδαπος,ο μαυρος,ο αναπηρος και ο ομοφυλοφιλος δε διαλεξε να ειναι καιτ απο αυτα,γεννηθηκε ετσι. ο χοντρος,ο απλυτος, και γενικα ο τραγικος στην εμφανιση επελεξε να ειναι ετσι.αρα δεν υφισταται ρατσισμος εις βαρος τους Το ότι μπορεί να έχουν μια πάθηση σωματική πχ υποθυρεοειδισμό η να έχουν κάποιο ψυχολογικό δεν παίζει ε ? Επίσης στους παχύσαρκους παίζει ρόλο και το γονίδιο! Αλλά και τίποτα από αυτά να μην έχουν είναι και αυτοί άνθρωποι και έχουν δικαιώματα και πρέπει να τους φέρεσαι με αξιοπρέπεια! 2
rus Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δε νομιζω να λενε οτι δε τους φερονται με αξιοπρεπεια. Αλλα οτι δεν τους προτιμουν. Εσυ πχ. θα προτιμουσες μια κοπελα να καλη σιλουετα ή μια χοντρελω?
Star_Light Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δε νομιζω να λενε οτι δε τους φερονται με αξιοπρεπεια. Αλλα οτι δεν τους προτιμουν. Εσυ πχ. θα προτιμουσες μια κοπελα να καλη σιλουετα ή μια χοντρελω? Eχω παει και με στρουμπουλη. Εκανε καλο σεξ. 6
Anorymous Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δε νομιζω να λενε οτι δε τους φερονται με αξιοπρεπεια. Αλλα οτι δεν τους προτιμουν. Εσυ πχ. θα προτιμουσες μια κοπελα να καλη σιλουετα ή μια χοντρελω? Δεν εγώ πρόβλημα άμα είναι αδύνατη η χοντρή απλά να κολλάμε επίσης για σένα είναι κανονικές για άλλον μπορεί να είναι κοκαλιάρες...αλλά δεν μιλάμε για το τι μου αρέσει αλλά πως φέρονται σε δημόσιο χώρο κάποιοι όταν λοιπόν δεν εξυπηρετείς έναν επειδή είναι χοντρός η του μιλάς με αναίδεια η το κοροϊδεύεις τότε είναι ρατσισμός. 1
Ntinaras Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Το ότι μπορεί να έχουν μια πάθηση σωματική πχ υποθυρεοειδισμό η να έχουν κάποιο ψυχολογικό δεν παίζει ε ? Επίσης στους παχύσαρκους παίζει ρόλο και το γονίδιο! Αλλά και τίποτα από αυτά να μην έχουν είναι και αυτοί άνθρωποι και έχουν δικαιώματα και πρέπει να τους φέρεσαι με αξιοπρέπεια! δεν ειπα οτι θα τους βρισω ουτε οτι θα τους κοιταω με μισο ματι. αλλα εχω καθε δικαιωμα να απορω η μη θελω να τους κανω παρεα. 1
ikaruga24 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δε νομιζω να λενε οτι δε τους φερονται με αξιοπρεπεια. Αλλα οτι δεν τους προτιμουν. Εσυ πχ. θα προτιμουσες μια κοπελα να καλη σιλουετα ή μια χοντρελω? Δεν ειμαι κανενας Δον Ζουαν αλλα απο το κρεβατι περασαν αντικειμενικα μοντελες και αντικειμενικα χοντρελομπαζολες. Μαντεψε, και οι δευτερες εκαναν καλο κρεβατι. Επειδη η εποχη ομως "τρυπα να ΄ναι και οτι να ΄ναι" για εμενα περασε αυτο που προτιμω ειναι μια κοπελα να μαρεσει και απλα να μην ειναι σε επιπεδο υπερβολης χοντρη ή σκουποξυλο. Δεν εχω προτιμηση στο αν καποια ειναι καλιγραμμη ή αν εχει καποια κιλα παραπανω, ειναι αλλα πραγματα αυτα που θα με κερδισουν εφοσον μαρεσουν και οι 2. Δεν θα παω δηλαδη ντε φακτο στην καλιγραμμη. Ο προβληματικος/η απο θεμα βαρους ειναι αντιαισθητικος για εμενα γιατι οπως ηδη ειπαν ειναι θεμα χαρακτηρα. Νομιζεις εγω δεν ειχα περασει στο επιπεδο του "χοντρου"??? Οταν απολυθηκα απο το στρατο ειχα φτασει τα 114 κιλα (1.75 υψος ανθρωπος) τη στιγμη που ειχα μπει μεσα 80 κιλα. Το εραψα ομως το στοματακι μου, εκανα και λιγο γυμναστικουλα και τσουπ σιγα σιγα ξαναηρθα στα ισια μου. Ειχα καμια μαγικη συνταγη εγω δηλαδη? Απο τη στιγμη που η λυση υπαρχει μπορεις πολυ ευκολα να το κανεις σιγα σιγα. Δεν ειναι αναγκη να γινουν ολα αποτομα και γρηγορα (αυτο ειναι σιγουρο οτι θα αποτυχει μετα απο κανα τριμηνο). Αν ομως θες τις σοκοφρετες σου, τα σουβλακια σου, τα γυρονια σου, τις σουπερ σπεσιαλ γιγας πιτσες σου, το 1.5 λιτρο κανονικη coca cola, τις κρεπες σου και δεν ξερω και εγω τι αλλο εεεεεε τοτε μην μας πριζεις που σε λενε χοντρο/η. Και ετσι για να γελασουμε και λιγο. https://www.youtube.com/watch?v=W8kV2yWFU34 2
N3k21 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Σε παρέα , η γκόμενες είπανε σε έναν φίλο μου :" Αντε μωρε με τον χοντρομπαλα....." , λες και με ξέρανε απο χτές....!!!! Μήπως το παραπάνω σε έκανε να αντιμετωπίζεις τον εαυτό σου διαφορετικά; Μήπως το πρόβλημα στην περίπτωσή σου δεν αφορά εν τέλει τα παραπάνω σου κιλά αλλά την αυτοπεποίθησή σου; Γιατί, όπως σου είπαν και μερικές σελίδες πίσω, 17 κιλά δεν είναι καταστροφή. Δεν ξέρω, θεωρώ χλωμό το να κοιτάνε με μισό μάτι κάποιον με κοιλίτσα αλλά κατά τ' άλλα περιποιημένο άνθρωπο. Βλέπω ρε παιδιά , ότι απο τότε που έχω παχύνει , έχει αλλάξει η στάση μερικών , και όχι απαραιτήτως δικών μου ανθρώπων. Παράδειγμα , σε μια καφετέρια δίπλα στην δουλειά μου , οι μπαρμεν και οι σερβιτόρες , είναι αγενής , και με πολύ ειρωνικό υφάκι. Τουναντίον , όταν σκάει κανα καλό γυνεκάκι , ή κανας ψιλο-τρεντο-ωραίος , αμέσως η συμπεριφορά τους γίνεται ευγενικότατη. Επαναλαμβάνω λοιπόν, μήπως σου φαίνεται πως οι συγκεκριμένοι σε αντιμετωπίζουν διαφορετικά επειδή εσύ νιώθεις εμφανισιακά υποδεέστερος λόγω των κιλών που έβαλες και αναπόφευκτα μπαίνεις σε διαδικασία σύγκρισης του εαυτού σου με π.χ. τους υπόλοιπους θαμώνες και προσωπικό του μαγαζιού; Αυτό που σου πέταξε ο μπάρμαν, το "σαν υπουργός μιλάς", ίσως υποδηλώνει κάποιο διαφορετικό πρόβλημα. Ενδέχεται π.χ. να σε θεωρούν για κάποιο λόγο σνομπ ή παράξενο, αλλά να μην τους ενδιαφέρει εν τέλει η εμφάνισή σου. Προσωπικά δε θα χλεύαζα ποτέ κάποιον με παραπάνω κιλά (ακόμα και αν ήταν πολλά αυτά τα κιλά, έτσι; ). Αν μάλιστα ήταν κομπλέ παιδί, έξυπνος, έμπιστος και χαβαλές εννοείται πως θα τον έκανα παρέα. Τροφή για σκέψη: Πολλές φορές όταν θεωρούμε κάποιον μαλάκα, τείνουμε να "πιανόμαστε" από τα όποια κουσούρια του για να τον μειώσουμε. Αν ο εν λόγω μαλάκας είναι υπέρβαρος, σίγουρα θα τον χαρακτηρίσουμε ως "χοντρομαλάκα", "μπουχέσα", "τόφαλο" και άλλα όμορφα. Αν ο μαλάκας είναι ψώνιο και με τάσεις π.χ. ωραιοπάθειας, θα τον χαρακτηρίσουμε αντίστοιχα ως "φλωρόπουστα", "κλαρινογαμπρό", "λελέ", "κρυφολούγκρα" κ.λ.π. Επίσης, παρότι δε συμφωνώ απόλυτα με τη θεωρία ότι "υπέρβαρος = αδύναμος/αφημένος/αδιάφορος", ομολογώ πως διακρίνω κάποιες τάσεις σε τέτοια άτομα. Απλά το βλέπω "ανάποδα": Δεν θεωρώ δηλαδή πως οι υπέρβαροι είναι και de facto αδύναμοι ή μαλθακοί, αλλά έχω παρατηρήσει πως αρκετοί παύουν να περιποιούνται τον εαυτό τους άπαξ και παχύνουν. 2
Anorymous Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 δεν ειπα οτι θα τους βρισω ουτε οτι θα τους κοιταω με μισο ματι. αλλα εχω καθε δικαιωμα να απορω η μη θελω να τους κανω παρεα. Αυτο ειναι δικαιωμα σου εγω μιλαω για μπουλινγκ, ασχημη συμπεριφορα κλπ σε ατομα που ειναι περα απο τα "στερεοτυπα" καποιον.
saya Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Προσωπικα δεν θα προσεβαλα ποτε καποιον για την εμφανιση του..εκτος αν με προκαλεσει. Αν δω καποιον ασχημο με φαλακρα να το παιζει θεογκομενος μπορει να του πω πως εισαι ετσι. Αν το ιδιο ατομο ειναι ευγενες και να μου πει ειμαι χαλια , θα το αρνηθω και θα τον βγαλω και τρελο ..αρα ειναι θεμα συμπεριφορας.
Ntinaras Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Αυτο ειναι δικαιωμα σου εγω μιλαω για μπουλινγκ, ασχημη συμπεριφορα κλπ σε ατομα που ειναι περα απο τα "στερεοτυπα" καποιον. αυτος που κανει μπουλινγκ,θελει ξυλο. τωρα αν σου ξινιζει η φατσα της πωλητριας στο Χ μαγαζι,απλα μη ξαναπας,ειναι ο,τι χειροτερο μπορεις να κανεις γι αυτους.
Anorymous Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 αυτος που κανει μπουλινγκ,θελει ξυλο. τωρα αν σου ξινιζει η φατσα της πωλητριας στο Χ μαγαζι,απλα μη ξαναπας,ειναι ο,τι χειροτερο μπορεις να κανεις γι αυτους. Συνθηθως γινεται το αντιθετο πας σε ενα μαγαζι να ξοδεψεις τα λεφτα σου και σε κοιτανε με μισο ματιι!
vk13 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Συνθηθως γινεται το αντιθετο πας σε ενα μαγαζι να ξοδεψεις τα λεφτα σου και σε κοιτανε με μισο ματιι! Όπως σου ξαναέγραψα ή πέφτεις σε περιπτώσεις ή νομίζεις ότι όλα γυρνάνε γύρω από εσένα. Σόρρυ για το δεύτερο αλλά με αυτά που γράφεις είναι πιθαν. Μου χει τύχει να μπει μετανάστης μέσα στην κοσμοτέ και οι υπάλληλοι να του μιλάνε με το σεις και με το σας. Αλλά και να λένε για σένα, πολύ απλά δεν ξαναπάς στα μαγαζιά τους. Επίσης σε υπαλλήλους τύπου vodafone/δεη που ίσως δεν μπορείς να αποφυγεις ή γράφτους ή πέτα τους και εσύ καμιά εξυπνάδα. Ειδικά αν τους την πεις με ευγενικό τρόπο τους κάνεις λιώμα και πιθανόν να μη σε ξαναενοχλήσουν.Τα σχόλια και τις κακίες πίσω από την πλάτη σου κανείς δεν μπορεί να τις αποφύγει σε αυτή τη ζωή...
Anorymous Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Όπως σου ξαναέγραψα ή πέφτεις σε περιπτώσεις ή νομίζεις ότι όλα γυρνάνε γύρω από εσένα. Σόρρυ για το δεύτερο αλλά με αυτά που γράφεις είναι πιθαν. Μου χει τύχει να μπει μετανάστης μέσα στην κοσμοτέ και οι υπάλληλοι να του μιλάνε με το σεις και με το σας. Αλλά και να λένε για σένα, πολύ απλά δεν ξαναπάς στα μαγαζιά τους. Επίσης σε υπαλλήλους τύπου vodafone/δεη που ίσως δεν μπορείς να αποφυγεις ή γράφτους ή πέτα τους και εσύ καμιά εξυπνάδα. Ειδικά αν τους την πεις με ευγενικό τρόπο τους κάνεις λιώμα και πιθανόν να μη σε ξαναενοχλήσουν.Τα σχόλια και τις κακίες πίσω από την πλάτη σου κανείς δεν μπορεί να τις αποφύγει σε αυτή τη ζωή... Εγω παει στα κεντρικα της ΔΕΗ στην Αθηνα και ειδα εγκυο αλλα επειδη ηταν μαυρη την αφηναν να περιμενει και οι υπαλληλοι δεν εκαναν τιποτα ευτηχως εγω με κατι αλλα ατομα τους κραξαμε και περασε μπροστα. Οχι δεν γυριζει ο κοσμος γυρω απο εμενα απλα λεω αυτα που ζω απο την δικια μου οπτικη γωνια
mphxths Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Tα πραγματα εχουν ως εξης ... Δυστυχως δεν ειμαστε κλωνοποιημενοι ωστε να μοιαζουμε ολοι μεταξυ μας και δυστυχως δεν ειμαστε τιποτα οντοτητες που λενε pure energy..οποτε να μαστε ολοι παλι ιδιοι , μικρες φωτεινες πετουμενες μπαλες... Δυστυχως ζουμε σε εναν υλικο κοσμο που ολοι μας εχουμε καποια εμφανιση . Δυστυχως δεν μπορουμε να ειμαστε ολοι ομορφοι και γαματοι ειτε λογω τροπου ζωης ειτε λογω καποιων παθησεων , ειτε στην τελικη λογω γονιδιων (μπορει ναχαμε ασχημους γονεις ρε παιδι μου ) Δυστυχως κανουμε διακρισεις...ολοι θελουμε ΟΜΟΡΦΟ περιγυρο...ειναι δικαιωμα μας αυτο..αν και ειναι λαθος κριτηριο για την επιλογη του.Το θεμα ειναι να αντιμετωπιζεις με αξιοπρεπεια τους παντες..ειτε μοιαζει με τον κουασιμοδο ειτε μοιαζει με ακριδα ειτε ειναι μοντελο. Περαν αυτου πολλες φορες...η εμφανιση ειναι αντικτυπο του τροπου ζωης ή και συμπεριφορας καποιου ατομου. Οποτε κατα καποιον τροπο η εμφανιση ...χαρακτηριζει και το ατομο... Στο τελος της ημερας ( ζωης?) η εμφανιση φευγει και μενει η ουσια...και εκει γινεται ο απολογισμος. Καπου ειχα διαβασει μια φραση που ελεγε (μεταφρασμενη θα την πω) : "Η ομορφια ξεκιναει απο "μεσα" και βρισκει τον δρομο της προς τα εξω" ΥΓ : δειτε αυτην την ταινια.... ταιριαζει γαντι με το θεμα http://www.imdb.com/title/tt0256380/ Ο τυπος αφου εφαγε κατι μαγικα στην μαπα , βλεπει μια υπερβαρη κοπελα σαν θεα...και καλα εβλεπε την εσωτερικη ομορφια της. Σε ολη την ταινια ειχε μια φιλη (ο πρωταγωνιστης) που ηταν σαν σκιαχτρο , σαν την κακια μαγισσα και σαν θεατης σκεφτεσαι τι κακομουτσουνη κλπ Σε αυτην την κοπελα δεν σου δινει καποιο στοιχειο οτι την βλεπει "αναποδα".Απο την αρχη της ταινιας σχεδον την δειχνει ετσι....ΑΣΧΗΜΗ. Στο τελος που λυνονται τα μαγικα...μας δειχνει οτι αυτη η κοπελα ηταν ΥΠΕΡΓΑΜΑΤΗ ΘΕΑ.Απλα αυτος με τα μαγικα την εβλεπε ασχημη..γιατι ειχε "ασχημη" ψυχη....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα