sijoune Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα. Μου χάλασε η καφετιέρα και ψάχνω για άλλη. Πίνω κυρίως γαλλικό αλλά θα ήθελα να πάρω μία καφετιέρα που να φτιάχνει και καπουτσίνο. Ψάχνω κάτι οικονομικό το οποίο όμως να μην είναι και για πέταμα. Με μια αναζήτηση στο σκρουτζ έχω αυτά τα αποτελέσματα. Έχω ξεχωρίσει αυτές τις 3. Ποια προτείνετε? Υπάρχει κάτι άλλο καλύτερο σε αυτά τα λεφτά? Ευχαριστώ.
achilles_g_ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Καμία τέτοια συσκευή δεν θα κάνει σωστό εσπρέσσο η καπουτσίνο. Καλύτερα να πάρεις 2 ξεχωριστές ή να πας σε επιλογή μηχανής με κάψουλες αλλά αν πίνεις συχνά ροφήματα δεν συμφέρει.
cris41 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Παρε μια φθηνη γαλλικου(δεν ειναι ακριβες) και αν θες εσπρεςο παρεμια νεσπρεσο ή μια αλλη με καψουλες.
mobile_32 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Τα Carrefour πολλές φορές βγάζουν τις ηλεκτρικές μικροσυσκευές παρασκευής πρωϊνου (συμπεριλαμβανομένου και τις καφετίερας Γαλλικού καφέ) με 9 €! Για παράδειγμα σήμερα την είχε με 15 ευρώ, είχα πάρει παλιότερα μια για το γραφείο, για Γαλλικό καφε οκ ήταν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα