patrickdrd Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 εγω θα ελεγα μονο της ισπανιας ειναι βασικα, αντε κ λιγο ολλανδια, το βραδινο ειναι για πολλα ροχαλητα
Sred Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 εγω θα ελεγα μονο της ισπανιας ειναι βασικα, αντε κ λιγο ολλανδια, το βραδινο ειναι για πολλα ροχαλητα Ούτε καν σκέφτομαι για ξενύχτι απόψε, ειδικά μετά το χθεσινό.. 1
Atallos1 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Γιατι δεν εχει το Αυστραλια -Ολλανδια το Nerit Sports? Τι φαση?
PostHelper Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Γιατι δεν εχει το Αυστραλια -Ολλανδια το Nerit Sports? Τι φαση? Γιατι δεν το εχει στις 17μιση αλλά στις 19 ωρα Ελλαδας. 1
firewalker Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Κλασικά πράγματα. Πήγα τουαλέτα και έχασα 2 γκολ... 3
PostHelper Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Τον λυπαμαι τον Φαν Γκααλ. Εχει να αντιμετωπισει τρελες προσδοκιες πλεον μετα και το 5-1, που δεν εχουν και νοημα. Με αυτους τους παικτες δεν μπορει να χτυπησει την Γερμανια, την Ισπανια(ναι ξερω 1-5 αλλά μιλαμε για να παρει το τροπαιο), την Αργεντινη, την Βραζιλια ακομα και την Ιταλια αλλά και την Αγγλια και Γαλλια. Οι αλλοι εχουν τοπ παικτες, οι Ολλανδοι μόνο Ρομπεν και Φαν Περσι εχουν και εναν τελειως ντεφορμε τα τελευταια χρονια Σνάιντερ. Ολοι οι αλλοι ανταξιοι του τωρινου Ολλανδικου ποδοσφαιρου. Που εχει εξαφανιστει απο το κορυφαιο επιπεδο σε συλλογικες διοργανωσεις. Και αυτο το 3-5-2 που παιζει περισσοτερο κακο κανει μπερδευοντας την αναπτυξη στον χειριστο βαθμο, παρα βοηθαει με τα οποια θετικα του, να μην χρειαζεται δηλαδη να μαρκαρουν οι 2 μπροστινοι(και να ειναι ξεκουραστοι) και να εχει καλυτερη αμυνα. Ας το γυρισει στο κλασικο τους να τελειωνουμε. Με Αυστραλια παιζει.... 1
Pa0ki Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Έλα και η ανατροπή Πήγα να γράψω "in before αποθεωτικά σχόλια για Ποστέκογλου" και αμέσως ξεκίνησε ο σχολιαστής Edit: 3 λεπτά μετά 2-2 1
~mxls~ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Κλασική περίπτωση Ολλανδίας. Ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο σε κάθε τουρνουα. 1
Basilisc Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Α ρε άχρηστε Αυστραλέ. Πάρε το γκολάκι τώρα να μάθεις να πασάρεις.
Pa0ki Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Ωραίο, δυνατό και φαλτσαριστό σουτ αλλά το έπνιξε ο τερματάς
kirileman Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δε ξέρω τί είναι χειρότερο αυτήν την περίοδο. Να είσαι Έλληνας ή Ισπανός; 4
HERTHAN Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 <p>Δε ξέρω τί είναι χειρότερο αυτήν την περίοδο. Να είσαι Έλληνας ή Ισπανός;</p> Ισπανος φυσικα εμεις παιζουμε πολυ καλυτερα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα