Προς το περιεχόμενο

FIFA World Cup 2014

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω θα ελεγα μονο της ισπανιας ειναι βασικα, αντε κ λιγο ολλανδια, το βραδινο ειναι για πολλα ροχαλητα

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγω θα ελεγα μονο της ισπανιας ειναι βασικα, αντε κ λιγο ολλανδια, το βραδινο ειναι για πολλα ροχαλητα

Ούτε καν σκέφτομαι για ξενύχτι απόψε, ειδικά μετά το χθεσινό..  :confused:

• Like 1
Δημοσ.

Τον λυπαμαι τον Φαν Γκααλ. Εχει να αντιμετωπισει τρελες προσδοκιες πλεον μετα και το 5-1, που δεν εχουν και νοημα.

Με αυτους τους παικτες δεν μπορει να χτυπησει την Γερμανια, την Ισπανια(ναι ξερω 1-5 αλλά μιλαμε για να παρει το τροπαιο), την Αργεντινη, την Βραζιλια ακομα και την Ιταλια αλλά και την Αγγλια και Γαλλια.

Οι αλλοι εχουν τοπ παικτες, οι Ολλανδοι μόνο Ρομπεν και Φαν Περσι εχουν και εναν τελειως ντεφορμε τα τελευταια χρονια Σνάιντερ. Ολοι οι αλλοι ανταξιοι του τωρινου Ολλανδικου ποδοσφαιρου. Που εχει εξαφανιστει απο το κορυφαιο επιπεδο σε συλλογικες διοργανωσεις.

Και αυτο το 3-5-2 που παιζει περισσοτερο κακο κανει μπερδευοντας την αναπτυξη στον χειριστο βαθμο, παρα βοηθαει με τα οποια θετικα του, να μην χρειαζεται δηλαδη να μαρκαρουν οι 2 μπροστινοι(και να ειναι ξεκουραστοι) και να εχει καλυτερη αμυνα. Ας το γυρισει στο κλασικο τους να τελειωνουμε. Με Αυστραλια παιζει....

• Like 1
Δημοσ.

Έλα και η ανατροπή

Πήγα να γράψω "in before αποθεωτικά σχόλια για Ποστέκογλου" και αμέσως ξεκίνησε ο σχολιαστής

Edit: 3 λεπτά μετά 2-2 :P

• Like 1
Δημοσ.

<p>Δε ξέρω τί είναι χειρότερο αυτήν την περίοδο. Να είσαι Έλληνας ή Ισπανός;</p>

Ισπανος φυσικα εμεις παιζουμε πολυ καλυτερα.
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...