margaritagr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Βλεπεις ολοκληρη βραζιλια να παιζει με τον φρεντ, αντε να κραξεις για τον γκεκα μετα 3
HERTHAN Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Απο ενα ημιχρονο πιστευω πως ειχαν και οι 2 ομαδες. Περισσοτερες βεβαια κλασικες ευκαιριες για γκολ ειχε η Βραζιλια.Η Χιλη φοβερη ομαδα με φοβερη πιεση και απιστευτα τρεξιματα.Αν δεν επαιζε με την Βραζιλια θα ηθελα με χιλια να περασει. Η Βραζιλια ειναι μια απο τις χειροτερες που εχω δει.
lionheart75 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Μεγαλος ξυλοκόπος και κριάρι ο jo.... Που ναι η κίτρινη οεο;
PostHelper Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Πόσο αμπαλα κατσικια ειναι ο Φρεντ και ο Ζο??????
HERTHAN Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 <p>Πόσο αμπαλα κατσικια ειναι ο Φρεντ και ο Ζο??????</p> Σκετο κατσικια.
benign Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Παλι καλα που δεν κληρωθηκαμε με την Χιλη.Εντυπωσιακη ομαδα,πολυ δεμενη,τρομερη φυσικη κατασταση και επικινδυνη.
lionheart75 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Ουτε ο Jo υπάρχει... Κι αλλη κίτρινη χάρισμα απο τον Γουέμπ.
PostHelper Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Μεγαλο παιχνιδι απο Χουλκ και Σαντσεζ. Εγκλημα φυσικα εαν φυγει απο την Μπαρτσελονα!! Και φυσικα οχι επειδη επαιξε πολυ καλα σημερα. Παντα μου αρεσε φοβερα εστω και αν η επιπολαιοτητα του στην τελικη ενεργεια ηταν επικη φετος.
kirileman Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Μεγαλο παιχνιδι απο Χουλκ και Σαντσεζ. Εγκλημα φυσικα εαν φυγει απο την Μπαρτσελονα!! Και φυσικα οχι επειδη επαιξε πολυ καλα σημερα. Παντα μου αρεσε φοβερα εστω και αν η επιπολαιοτητα του στην τελικη ενεργεια ηταν επικη φετος. Θα πουληθεί καλά.
Aristomaxos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 O Σαντσεζ στο δεύτερο ημίχρονο είναι ΤΡΑΓΙΚΟΣ. Κρατάει τη μπάλα συνέχεια στα πόδια του, καθυστερεί την ανάπτυξη του παιχνιδιού της Χιλής και στο τέλος είτε χάνει τη μπάλα, είτε κάνει άστοχη πάσα.
chill Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Μπαίνει ο Γουίλιαμ κ προσεύχεται στον Γκέκα να τον βοηθήσει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα