firewalker Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Στο επόμενο θα κοιμηθώ και θα ξυπνήσω στις μία για την παράταση... 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 δεν εχω ξαναδει πιο πολλά ματς με παρατάσεις σε μουντιάλ απο το 1998 που παρακολουθώ
gas83 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 δεν πρεπει να εχει ξαναγινει καλυτερο μουντιαλ στην ιστορια του ποδοσφαιρου μιλαμε για απιθανα ματς και δραμα καθε μερα πρεπει να ολοκληρωθει με ενα τελικο αργεντινη - βραζιλια θα ειναι το απολυτο
cthulhucarbide Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Ολλανδία-Γερμανία ή 2η επιλογή Ολλανδία-Γαλλία. Εκτός απροόπτου δηλαδή αλλά αυτές οι δύο δεν είναι πουθενά. Όταν παίξουν με σοβαρή ευρωπαική θα μαζέψουν πολλά 1
Basilhs23___ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 δεν πρεπει να εχει ξαναγινει καλυτερο μουντιαλ στην ιστορια του ποδοσφαιρου μιλαμε για απιθανα ματς και δραμα καθε μερα πρεπει να ολοκληρωθει με ενα τελικο αργεντινη - βραζιλια θα ειναι το απολυτο Καθόλου απόλυτο, οι καλύτεροι για εμένα προς το παρόν είναι ολλανδία κολομβία και γερμανία. Στα προημιτελικά, θα καθαρίσουν στην κανονική διάρκεια κολομβία και ολλανδία. Το αργεντινή - βέλγιο θα πάει παράταση στάνταρ, ενδεχομένως και το γαλλία - γερμανία σε παράταση.
gas83 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 εγω παντως δε βλεπω καμια σοβαρη ευρωπαικη μεχρι τωρα. δεν ξερω τι βλεπεις εσυ ολοι δυσκολευονται με ολους και ειναι πολυ ανοιχτο σε προβλεψεις ρε μαγκες ελληνικα γραφω. δε λεω καπου οτι αυτοι οι 2 ειναι οι καλυτεροι σαν ονοματα εχθρα και το μουντιαλ στην βραζιλια θα ειναι το απολυτο πως να το κανουμε τωρα τι δε καταλαβαινετε 1
chill Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Βραζιλία - κολομβια Αν δεν πάρει περισσότερα του ενός πέναλτι η μπραζιλ ο Νευμαρ θα παει για αγκαλίτσες με το κορίτσι της ιπανίμα Γαλλία - μικτή μεταναστών Το ποδόσφαιρο ειναι ενα άθλημα που το παίζουν όλοι και στο τέλος κερδίζει ο Βαλμπουενα κι ο Μπενζεμα Ολλανδία - κόστα ρικα Οι τίκος θα γίνουν τιτίκος ατραξιόν του Άμστερνταμ Βέλγιο - Αργεντινή το επόμενο συμβόλαιο με την ultrex θα το υπογράψει ο φελαϊνί!!!
8elwADSL Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Αφρογάλλοι - μικτή μεταναστών Το ποδόσφαιρο ειναι ενα άθλημα που το παίζουν όλοι και στο τέλος κερδίζει ο Βαλμπουενα κι ο Μπενζεμα
chill Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δεν διαφωνώ απλά ιστορικά δεν μου εχουν δώσει δείγματα οι παρλεβούδες για να κριτικάρω την στελέχωση της εθνικής τους. On the other hand.... 2
V for Vagelis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Η Γαλλία και η Ελλάδα παίζει να έχουν περισσότερους μετανάστες στην εθνική τους πάντως...
cthulhucarbide Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Εγώ πάντως στο Βραζιλία-Κολομβία και στο Αργεντινή-Βέλγιο θα παίξω ένα δεκάρικο στο διπλό, έτσι για το καλό και δεν το βλέπω εύκολο να τα χάνω και τα δύο
8elwADSL Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Την έχω ικανή την Κολομβία να πετάξει έξω την διοργανώτρια,το πιστεύω. Απο την άλλη η Αργεντινή εύκολα η δύσκολα θα περάσει θα παρουσιαστούν πιο σοβαροί μετά το σημερινό "καμπανάκι".
cthulhucarbide Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Όσο σοβαροί και να είναι το βέλγιο έχει σφιχτή άμυνα και επειδή αφήνουν κάτι χώρους ΝΑ οι αργεντίνοι θα κάνει πάρτυ ο λουκάκου. Αυτός επειδή δεν παρακολουθώ αγγλία, παίζει βασικός στην τσέλση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα