bilidod Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω περιμένω να μου βάλουν κάτι χρήματα από γενικη ταχυδρομικη στην Εθνική και ακόμα τπτ τους πήρα τηλ να μάθω και μου ειπαμεν ότι τα βαλαν στις 18 από Alpha . μήπως ξέρει κανείς σε πόσες μέρες θα τα έxω στο λογαριασμό μου
iniohos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Το βαλερ (ή οπως λεγετε, δεν θυμαμαι) ειναι το λιγοτερο 3 μερες και ποικιλει αναλογα την τραπεζα. Οποτε δεν πιστευω πως πρεπει να αρχισεις να ανησυχεις ακομη.
chillbill Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Το βαλερ (ή οπως λεγετε, δεν θυμαμαι) ειναι το λιγοτερο 3 μερες και ποικιλει αναλογα την τραπεζα. Οποτε δεν πιστευω πως πρεπει να αρχισεις να ανησυχεις ακομη. Σωστά το λες, βαλέρ ή valeur όπως είναι το ξένο του και εξαρτάται από τράπεζα σε τράπεζα, σε κάποιες τα'χω δει σε 2μερο να εμφανίζονται, αλλά συνήθως είναι όντως 3-4 μέρες. Ενδιάμεσα ουσιαστικά τα χρησιμοποιεί η τράπεζα τα λεφτά για επενδύσεις!! (προφανώς όχι π.χ. τα 20€ τα δικά σου, αλλά ΟΛΩΝ όσων μεταφέρουν.. φαντάζεσαι τι μαζεύεται.. )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα