newtech Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817151095 Κερδισα??? Η ουσια ειναι η υπερ-τιμολογηση στην Ελλαδα λογο ελλειψης ανταγωνισμου και το οτι το συγκεκριμενο μαγαζι αντι να ακυρωσει την παραγγελεια λογο του λαθους του την συνεχιζει κανονικα (αρα και στην τιμη των 72 βγαει κερδος). Εγω απλα ποσταρα ενα μαγαζι απο ΕΕ οπως ο φιλος πιο πανω απο γερμανια. Να δειξω οτι στα 72 εγω ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ καποια ΠΡΟΣΦΟΡΑ αυτο ειναι ολο και να πω την γνωμη μου για το τροφοδοτικο. http://www.insomnia.gr/topic/506408-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-psu/
plpapadopoulos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 E??? ισχυρισου οτι θες.. Μιλουσαμε για το αν ειναι VALUE η αγωρα και ποσο εχει στο εξωτερικό Εγω μενω τσεχια.. αρα απλα ως ΤΙΜΗ ηθελα να το ποσταρω οχι οτι μπορει κανεις να το αγορασει. Και να πω αν ειναι ΚΑΛΟ ή ΟΧΙ το προιον. Αλλα οκ... Αφου θελεις .. Δεν βλέπω το νόημα ομως. Απλα επιδει στην ΕΛΛΑΔΑ το εχουν 2 οπως ειπαν παραπανω για αυτο ποσταρα εγω ΠΟΣΟ το ειχα παρει πριν 10 μερες. Είπες τη μαγική φράση: Μένεις τσεχία. Άρα δεν είχε κάποιο ιδιαίτερο νόημα η απάντησή σου στο πόσο το αγόρασες αφού ΔΕΝ είσαι Ελλάδα. Κι εγώ μένω Αγγλία. Μπορεί εμένα να μου κοστίζει τα ίδια. Δεν έχει νόημα όμως για κάποιον που μένει Ελλάδα γιατί και στην ίδια τιμή να μπορούσε να το πάρει κανείς με εμένα, είναι και τα μεταφορικά στη μέση για Ελλάδα, που πίστεψέ με, υπερβαίνουν το 25άρι (εκτός κι αν είναι κάνα Amazon ή δε ξέρω τί, που να έχει συνεργασίες με courier). το ίδιο ισχύει και για το συνοικιακό μαγαζί που αγόρασες στην Τσεχία (γιατί αν δεν ήταν συνοικιακό και απευθυνόταν παγκοσμίως, θα είχε τουλάχιστον επιλογή για σελίδα στα Αγγλικά, αν όχι για τιμές σε ευρώ). Οπότε άτοπη η όλη προσπάθεια, δεν αφορά Ελλάδα. Εγω απλα ποσταρα ενα μαγαζι απο ΕΕ οπως ο φιλος πιο πανω απο γερμανια. Να δειξω οτι στα 72 εγω ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ καποια ΠΡΟΣΦΟΡΑ αυτο ειναι ολο και να πω την γνωμη μου για το τροφοδοτικο. Όταν είσαι Ελλάδα, πες μας ξανά αν βλέπεις προσφορά ή όχι την τιμή στα 72 ευρώ. Αυτό το νόημα έχει το τόπικ των προσφορών. Απευθύνεται για την Ελλάδα. PS: Τσεχία πώς και? Σε προσέλαβε η Natek (είναι το μόνο που μου ήρθε στο μυαλό αστραπιαία)?
newtech Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Είπες τη μαγική φράση: Μένεις τσεχία. Άρα δεν έιχε κάποιο ιδιαίτερο νόημα η απάντησή σου στο πόσο το αγόρασες αφού ΔΕΝ είσαι Ελλάδα. Κι εγώ μένω Αγγλία. Μπορεί εμένα να μου κοστίζει τα ίδια. Δεν έχει νόημα όμως για κάποιον που μένει Ελλάδα γιατί και στην ίδια τιμή να μπορούσε να το πάρει κανείς με εμένα, είναι και τα μεταφορικά στη μέση για Ελλάδα, που πίστεψέ με, υπερβαίνουν το 25άρι (εκτός κι αν είναι κάνα Amazon ή δε ξέρω τί, που να έχει συνεργασίες με courier). το ίδιο ισχύει και για το συνοικιακό μαγαζί που αγόρασες στην Τσεχία (γιατί αν δεν ήταν συνοικιακό και απευθυνόταν παγκοσμίως, θα είχε τουλάχιστον επιλογή για σελίδα στα Αγγλικά, αν όχι για τιμές σε ευρώ). Οπότε άτοπη η όλη προσπάθεια, δεν αφορά Ελλάδα. δεν καταλαβενω γιατι τρώγεστε αδικα Ειπα την τιμη του τροφοδοτικου στην ΕΕ καθος στο ΣΚΡΟΥΤΖ οπως ειπε ο φιλος πιο πανω ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΣΙΑ να λεμε οτι ειναι προσφορα οταν μιλαμε για 2 καταστηματα... Παραθεσε λοιπον το αντοιστηχο της ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ. Απλα πραγματα. ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ!!!!! Ειπα στο εξοτερικο πριν 10 μερες το πηρα τοσο.. Δεν ειναι ΓΕΡΜΑΝΙΑ δεν ειναι ΑΓΓΛΙΑ να πεις ειναι πιο κατω οι τιμες.. ειναι κανονικα μαγαζι. Το CZC δεν ειναι σινικιακο ειναι κατι σαν τα PUBLIC σε μεγεθος. Δεν στελνει εξωτερικο αρα ΧΕΣ**** να τα βγαλει στα αγγλικα. (οπως και τα δικα μας τα μεγαλα νομιζω το ιδιο κανουν) Αν για σενα ειναι ΑΤΟΠΟ αυτο που εκανα απλα μην ασχολισε.. πας και μου γραφεις.. Στειλε αποδιξη και μπορω να πω το πηρα 41 ευρω και χαζομαρες. Ποσταρα ΤΙΜΗ απο ΜΑΓΑΖΙ και λινκ απο το αντοιστηχο SKROUTZ. ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ να δουν τα παιδια τιμη. Πουθενα δεν εγραψα κατι.. λεω το ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ειναι ΚΑΛΟ.. το ειχα παρει ΤΟΣΟ.. ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.. εσυ πιαστικες οτι το αγωρασα ποιο φτυνα? αυτο σε πηραξε? δεν καταλαβενω πραγματικα και δεν το σινεχιζω.. γιατι ο λογος που το ποσταρα ειναι ΑΛΛΟΣ. (εσυ ηρθες σαν το 15χρωνο και λες.. μα και εγω μπορω να πω τοσο)... Το θεμα δεν ηταν η τιμη (61 ή 71 πλεων) αλλα το οτι τα 72€ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ και οτι το τροφοδοτικο ειναι ΚΑΛΟ.. ΟΚ? Αν δεν καταλαβενεις οκ..
pedrojay Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Αν μπεις από Ελλάδα βγαίνει 1936 κορώνες πάντως. Όπως έγραψε και ο newtech το αγόρασε πριν 10 μέρες.Δύο σειρές κάτω από τις 1936 κορώνες έχει διάγραμμα με το ιστορικό τιμής όπου μπορείς να δείς ότι ήταν φτηνότερο απότι τώρα.Δεν βλέπεις άλλη τιμή από Ελλάδα. Κι εγώ μπορεί να ισχυριστώ ότι το αγόρασα 41 ευρώ αν δεν έχω να βάλω κάποιο λίνκ που να φαίνεται αναλυτικά η εταιρία και τα μεταφορικά για Ελλάδα (όπως και το αν στέλνει Ελλάδα και με ποιές μεθόδους πληρωμής) κλπ κλπ... Παρεπιπτόντως η τιμή στο παραπάνω site με την ισοτιμία Τσεχικής Κορώνας - Ευρώ, αντίστοιχεί σε 71 και όχι σε 61 ευρώ χωρίς τα μεταφορικά για Ελλάδα (αν στέλνει Ελλάδα). Το ίδιο ισχύει και για σένα για την ισοτιμία που λες.Επίσης από τη βιασύνη σου μάλλον δεν κατάλαβες το νόημα του ποστ του newtech,ούτε είδες ότι αναφέρεται σε άλλο μοντέλο απο αυτό του θέματος (χωρίς να γνωρίζω τί διαφορές έχουν). 2
Spyros7 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 newtech, το link που έδωσες είναι για το S12II-620 και όχι για το Μ12II-620. Στο skroutz το βρίσκεις 78.20€ στο ίδιο μαγαζί και αρκετά πιο ακριβά στο PC1. Προσφορά ή καλή τιμή λίγο με ενδιαφέρει, πρόλαβα και χτύπησα ένα χθές και μου ήρθε mail ότι η παραγγελία είναι υπό επεξεργασία. Δε με χαλάει καθόλου, κυρίως επειδή δεν βρίσκεις εύκολα Seasonic στην Ελλάδα σε νορμάλ τιμές.
plpapadopoulos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Αν για σενα ειναι ΑΤΟΠΟ αυτο που εκανα απλα μην ασχολισε.. πας και μου γραφεις.. Στειλε αποδιξη και μπορω να πω το πηρα 41 ευρω και χαζομαρες. Ποσταρα ΤΙΜΗ απο ΜΑΓΑΖΙ και λινκ απο το αντοιστηχο SKROUTZ. ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ να δουν τα παιδια τιμη. Πουθενα δεν εγραψα κατι.. λεω το ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ειναι ΚΑΛΟ.. το ειχα παρει ΤΟΣΟ.. ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.. εσυ πιαστικες οτι το αγωρασα ποιο φτυνα? αυτο σε πηραξε? δεν καταλαβενω πραγματικα και δεν το σινεχιζω.. γιατι ο λογος που το ποσταρα ειναι ΑΛΛΟΣ. (εσυ ηρθες σαν το 15χρωνο και λες.. μα και εγω μπορω να πω τοσο)... Το θεμα δεν ηταν η τιμη (61 ή 71 πλεων) αλλα το οτι τα 72€ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ και οτι το τροφοδοτικο ειναι ΚΑΛΟ.. ΟΚ? Αν δεν καταλαβενεις οκ.. Λίγα πράγματα και σταράτα. Κανείς δε τρώγεται, ούτε κι έχει την όρεξη να ασχοληθεί. Δευτερον, δε με πείραξε κάτι. Δε με απασχολεί κάν το πόσο το αγόρασες, όμως το να είσαι έξω από το χορό (Ελλάδα) και να λές να μάγκες εγώ το αγόρασα τόσο, σιγά την προσφορά, δεν το κάνει και κανόνα. Πολύ απλά γιατί αν ήσουν Ελλάδα δε θα μπορούσες καν να το αγοράσεις ούτε στα 72 όπως δείχνουν τα πράγματα, οπότε μόνος σου αρπάζεσαι... Τρίτον, δε σου ζήτησα να παραθέσεις καμία απόδειξη, αλλά ένα λινκ για το site και τα μεταφορικά του για Ελλάδα αν στέλνει. Οπότε μάλλον κάτι δε διάβασες σωστά. Τέταρτον ο pedrojay έθιξε πολύ σωστά ένα θέμα. το ότι αφορά άλλο προϊόν και όχι το ίδιο. Όπου αν ισχύει αυτό, το κάνει 2 φορές άτοπο το πόστ σου όμως. Πέμπτον, στο ότι είναι καλό ένα Seasonic, δεν υπάρχει αμφιβολία. Καλώς παρέθεσες την εμπειρία σου. Αυτό όμως με την τιμή αφορά την εμπειρία σου για τη χώρα που είσαι κι όχι για την Ελλάδα. Γιατί αν αύριο εσύ βρείς (που μένεις) στην Τσεχία έναν συγκεκριμένο επεξεργαστή στα 100 ευρώ σε ένα μαγαζί (στα υπόλοιπα 140), ενώ στην Ελλάδα (που δε μένεις) κάνει 90 ευρώ στα περισσότερα, θα πείς ότι δεν είναι προσφορά και θα τον αγοράσεις από Ελλάδα? Δε νομίζω. Άρα για σένα, η προσφορά θα είναι αυτός που μπορεί να υπάρξει φτηνότερα στα χέρια σου. τόσο απλό είναι. newtech, το link που έδωσες είναι για το S12II-620 και όχι για το Μ12II-620. Στο skroutz το βρίσκεις 78.20€ στο ίδιο μαγαζί και αρκετά πιο ακριβά στο PC1. Προσφορά ή καλή τιμή λίγο με ενδιαφέρει, πρόλαβα και χτύπησα ένα χθές και μου ήρθε mail ότι η παραγγελία είναι υπό επεξεργασία. Δε με χαλάει καθόλου, κυρίως επειδή δεν βρίσκεις εύκολα Seasonic στην Ελλάδα σε νορμάλ τιμές. Αυτό ακριβώς.
pedrojay Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Τέταρτον ο pedrojay έθιξε πολύ σωστά ένα θέμα. το ότι αφορά άλλο προϊόν και όχι το ίδιο. Όπου αν ισχύει αυτό, το κάνει 2 φορές άτοπο το πόστ σου όμως. Το έγραψε όμως πριν "Αν μιλάτε γι αυτό".Το νόημα του ποστ του πάντως δεν είναι λάθος,ακόμα κι αν μιλάει τελικά για άλλο μοντέλο (άλλωστε και το Μ12 στο τσέχικο site πριν 25 μέρες είχε γύρω στα 65-67€ πάνω κάτω). Αλήθεια για το coolbytes γιατί δεν αναφέρονται από κανέναν τα 5€ μεταφορικά?Επειδή δεν πρόλαβα να το δώ,είχε 67€ τιμή προιόντος ή 72€ άρα 77€ με τα μεταφορικά;
plpapadopoulos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Το έγραψε όμως πριν "Αν μιλάτε γι αυτό".Το νόημα του ποστ του πάντως δεν είναι λάθος,ακόμα κι αν μιλάει τελικά για άλλο μοντέλο (άλλωστε και το Μ12 στο τσέχικο site πριν 25 μέρες είχε γύρω στα 65-67€ πάνω κάτω). Αλήθεια για το coolbytes γιατί δεν αναφέρονται από κανέναν τα 5€ μεταφορικά?Επειδή δεν πρόλαβα να το δώ,είχε 67€ τιμή προιόντος ή 72€ άρα 77€ με τα μεταφορικά; Το νόημα του πόστ του έχει απαντηθεί κατά πόσο είναι σωστό ή λάθος στο της τιμής ή όχι κι από άλλα μέλη με σαφήνεια και με ακριβώς ό,τι εννοούσα κι εγώ. Γιατί στην τελική προσφορά είναι αυτό που βγαίνει φτηνότερο για την τσέπη του καθενός στη χώρα που βρίσκεται. Για το coolbytes, 72 καθαρή, 3 ευρώ μεταφορικά, 5 αν παίξει και αντικαταβολή είναι νομίζω το policy τους. Καλά όπως και να έχει αφού κάνουν "λάθη" ίσως είναι και "λάθος" να τους παίρνουμε και στα σοβαρά. Αλλά οκ. Επομένως κι επι τής ουσίας τώρα, έχει βγεί άκρη για Ελλάδα ποιά είναι η χαμηλότερη τιμή με μεταφορικά που να υπάρχει απόθεμα και να μην έχει γίνει "λάθος"?
newtech Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Λίγα πράγματα και σταράτα. Κανείς δε τρώγεται, ούτε κι έχει την όρεξη να ασχοληθεί. Δευτερον, δε με πείραξε κάτι. Δε με απασχολεί κάν το πόσο το αγόρασες, όμως το να είσαι έξω από το χορό (Ελλάδα) και να λές να μάγκες εγώ το αγόρασα τόσο, σιγά την προσφορά, δεν το κάνει και κανόνα. Πολύ απλά γιατί αν ήσουν Ελλάδα δε θα μπορούσες καν να το αγοράσεις ούτε στα 72 όπως δείχνουν τα πράγματα, οπότε μόνος σου αρπάζεσαι... Τρίτον, δε σου ζήτησα να παραθέσεις καμία απόδειξη, αλλά ένα λινκ για το site και τα μεταφορικά του για Ελλάδα αν στέλνει. Οπότε μάλλον κάτι δε διάβασες σωστά. Τέταρτον ο pedrojay έθιξε πολύ σωστά ένα θέμα. το ότι αφορά άλλο προϊόν και όχι το ίδιο. Όπου αν ισχύει αυτό, το κάνει 2 φορές άτοπο το πόστ σου όμως. Πέμπτον, στο ότι είναι καλό ένα Seasonic, δεν υπάρχει αμφιβολία. Καλώς παρέθεσες την εμπειρία σου. Αυτό όμως με την τιμή αφορά την εμπειρία σου για τη χώρα που είσαι κι όχι για την Ελλάδα. Γιατί αν αύριο εσύ βρείς (που μένεις) στην Τσεχία έναν συγκεκριμένο επεξεργαστή στα 100 ευρώ σε ένα μαγαζί (στα υπόλοιπα 140), ενώ στην Ελλάδα (που δε μένεις) κάνει 90 ευρώ στα περισσότερα, θα πείς ότι δεν είναι προσφορά και θα τον αγοράσεις από Ελλάδα? Δε νομίζω. Άρα για σένα, η προσφορά θα είναι αυτός που μπορεί να υπάρξει φτηνότερα στα χέρια σου. τόσο απλό είναι. Αυτό ακριβώς. ΜΠΕΕΕΕ Αν διαβαζες το πρωτο ποστ θα εβλεπες οτι γραφω ΑΝ λετε αυτο!!! οποτε εσυ εισαι ο ακυρος αν θελεις γραψε τελευταιος ο pedrojay γραφει ΑΚΡΙΒΟΣ αυτο που αναφερω και γιατι το αναφερω! :D ! Αν μιλαμε για αυτο http://www.czc.cz/seasonic-s12ii-620-620w/75373/produkt το αγόρασα πριν 10 μερες. Αθορυβο και ενω ειχα θεματα με τις usb τωρα ολα καλα Το ειχα αγορασει 61€ Αυτο ειναι το ΒΑΣΙΚΟ ... Αλλα μαλλον εσυ κολισες στα 61€.. Ιμαρτων.. Σε σενα δεν φανικε καλο το ποστ σε αλλους ναι. Ημαρτον να μας τα ζαλιζεις. Τελειωνω εδω με την συζιτιση... αν δεν καταλαβενεις τι σου λεω ενω ο pedrojay αρα δεν λεω κατι εγω λαθος Η διαφορα ειναι τα ΑΠΟΣΠΟΜΕΝΑ καλοδια αν δεν κανω λαθος.
plpapadopoulos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 ΜΠΕΕΕΕ Αν διαβαζες το πρωτο ποστ θα εβλεπες οτι γραφω ΑΝ λετε αυτο!!! ΟΚ λοιπόν. Δεν λέμε αυτό. Problem solved Εγώ είμαι ο άκυρος λοιπόν, δε τρέχει κάτι. Καi συνεπώς αφού δε λέμε για αυτό, δεν είναι έγκυρος ο συνειρμός ότι δεν αποτελεί προσφορά για τα Ελληνικά δεδομένα. Be careful, that's a double negative! Και δια της ατόπου, έστω ότι ισχύει ο συνειρμός σου ότι δεν αποτελεί προσφορά στα 72 για Ελλάδα. Έχεις να προτείνεις κάποιο link που αποδεδειγμένα με τα μεταφορικά μεσα να βγαίνει εγώ σου λέω και στα 80 για όποιο παιδί στην Ελλάδα θελήσει να το πάρει? Αν η απάντηση είναι όχι, γυρνάμε πάλι σε double negative, άρα για τα Ελληνικά δεδομένα η τιμή των 72 ευρώ αποτελεί προσφορά.
gcrook Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Μου ηρθε ειδοποιηση για παραλαβη στις 29,οποτε ολα καλα υποθετω. 1
gcrook Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Τελικα παρελαβα σημερα στην τιμη της προσφορας υστερα απο μια μικρη καθυστερηση (υπηρξε ειδοποιηση) . Με γεια μου. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα