Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας παιδια,εχω ενα προβλημα με ενα δευτερο συστημα pc που εχω με τα εξης χαρακτηριστηκα:

1.CPU-Athlon 64 X2 6000+
2.M/B-ASUSTeK M3A
3.GPU-Twintech GTS 250 (Driver Version:331.65)
4.RAM-4GB Transcend

5.PSU-600w LcPower

5.Software-Windows 7 32bit Ultimate(Offical Form With Windows Loader Activation)

Τωρα απο αυτα το mb&cpu ειναι τουλαχιστον απο το 2007-2008 πολυδουλεμενα αλλα ποτε δεν αντιμετοπισα καπιο ουσιαστικο προβλημα και επισης παιζουνε με normal settings και πολλα games οπως League of Legend-World of Warcraft κ.α
Το τελευταιο καιρο παιζω ενα game με το ονομα Microvolts οπου οι απαιτησεις του ειναι πολυ μικρες,εδω και δυο βδομαδες εχει ενα lag,αυτο το ενοχλητικο κλασικο lag που ειναι σε πολυ μικρο επιπεδο αλλα αντιληπτο στα ματια και στη καρδια και στους γειτονες οταν τους ξυπνας απο δυνατες φονες εξετιας καπιου Kill που εχασες απο αυτο το λιγο αλλα πολυ εκνευριστικο lag που παρακαλας να ηταν Crash η εκρηξη ολου του δωματιου με TNT.

To pc το εχω σαν δευτερο στη περιοχη οπου σπουδαζω(αυτο παει κυριως για τους γονεις μου)και ηθελα να δω τι ακριβως μπορει να φταιει
Υποψιαζομαι drivers GPU μιας και γενικα οι drivers της Nvidia τους τελευταιους μηνες ειναι για κλοτσιες η o cpu οπου στο 2008-2009 περιπλανηθηκε στην Azeroth και στην Northrend,στη pool_day2 και στο Summoners rift πλεον να εχει κουραστει....
***Ετρεξα και ενα FurMark 15λεπτο σε 1920x1080 χωρις Anti-Aliasing και ειχα score 9 χιλιαδες κατι με 13Fps αν θυμαμαι καλα & max temp 62' (σχετικα καλα απο οτι καταλαβα βαση και των πλησιον σε επιπεδου GPU)***

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...