Phoenix7 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με το Skrill ή όπως αλλιώς λέγεται; πως ακριβώς λειτουργεί; είναι σαν το paypal; γενικά τα site υποστηρίζουν και το skrll πλέον για αγορές; κάπου είδα και για το Ebay ότι δέχεται πληρωμές μέσα από εκεί. κατάθεση εκεί πως κάνεις; με paysafe γίνεται; ή πρέπει να έχεις και prepaid card?
parasaser Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 είναι το πρώην moneybookers εγώ έτσι το γνώρισα και ναι είναι σαν το paypal, βέβαια επειδή δεν είχε πολύ πέραση το άφησα. είναι έμπιστο για αγορές. βάζεις κάρτα και τρέχεις τα χρήματα μέσω του λογαριασμού που ανοίξεις στην ιστοσελίδα. δες εδώ για αυτά που ρωτάς
status Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 είναι το πρώην moneybookers εγώ έτσι το γνώρισα και ναι είναι σαν το paypal, βέβαια επειδή δεν είχε πολύ πέραση το άφησα. είναι έμπιστο για αγορές. βάζεις κάρτα και τρέχεις τα χρήματα μέσω του λογαριασμού που ανοίξεις στην ιστοσελίδα. δες εδώ για αυτά που ρωτάς Ψψψψ, από το 2011 έχω να την χρησιμοποιήσω την υπηρεσία αυτή...;ρ
cris41 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Εγω το χρησιμοποιω για το στοιχημα. Ολα κομπλε ειναι. Απλα ειναι λιγο περιπλοκο για εμενα.
arc Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Είναι το πρωην moneybookers. Φαντάσου κατι σαν western union. Αμα φύγουν τα λεφτα, τέλος, δεν τα παιρνεις πίσω με τίποτα. Αν το site που θες να ψωνίσεις ειναι έμπιστο (π.χ. γνωστα στοιχηματικά sites) τοτε ναι μπορείς να χρησιμοποιήσεις το skrill άφοβα. Αν το site που θες να ψωνίσεις ειναι γνωστές απάτες (φθηνά παπουτσια και φθηνά gadgets) τότε μην ψωνίσεις γιατί θα χασεις τα λεφτά σου.
newtech Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με το Skrill ή όπως αλλιώς λέγεται; πως ακριβώς λειτουργεί; είναι σαν το paypal; γενικά τα site υποστηρίζουν και το skrll πλέον για αγορές; κάπου είδα και για το Ebay ότι δέχεται πληρωμές μέσα από εκεί. κατάθεση εκεί πως κάνεις; με paysafe γίνεται; ή πρέπει να έχεις και prepaid card? Ειναι κατα 95% για στοιχημα. Αν δεν παιζεις δεν αξιζει. Αλλιος ειναι απο τις καλύτερες υπηρεσίες καθος σου εκδιδει ΚΑΙ καρτα και κανεις αναληψεις http://www.123pame.net/index.php?/cp/3-skrill/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα