LuLa69 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 καλησπέρα παιδιά θέλω να ρωτήσω το εξής με την συνδεσμολογια κάποιον ηχείων μόνιτορ που εχω εχω 2 ζευγάρια απο αυτά τα ηχεία δηλαδή σύνολο 4 ηχεία http://www.skroutz.gr/s/392190/Behringer-MS20.html υπάρχει κάποιος τροπος να τα συνδέσω μετατάξει τους ώστε να παρω και ενα wooferaki και να τα κανω 4.1? και πως πρέπει να τα συνδέσω? αν ξέρει κάποιος παρακαλώ ας απάντηση υγ. συγνώμη ο τίτλος είναι λάθος
WalkerSW Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Πάνω σε υπολογιστη να φανταστώ έτσι? Συνδέεις το ενα ζεύγος πάνω στη πράσινη θύρα της κάρτας ήχου και το άλλο ζεύγος στην μαύρη θύρα και δηλώνεις στα Windows 4.0 η quadraphonic ... Δεν θυμάμαι πως το λέει.... Sub μην πάρεις γτ δύσκολα θα βρεις κάτι που να δέσει σωστα σε απόδοση ήχου με αυτά τα ηχεια.
jim_p Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Υποθετοντας οτι μπορουνε να συνδεθουνε με μικρο jack ("καρφι") κατευθειαν στην εξοδο της καρτας ηχου και δεν θελουνε ενισχυτη ή κατι αλλο - τα 2 που θα βαλεις μπροστα θα συνδεθουνε στην πρασινη εξοδο της καρτας ηχου - τα 2 που θα βαλεις πισω θα συνδεθουνε στην μαυρη εξοδο της καρτας ηχου - και αυτο που θα βαλεις για sub woofer στην πορτοκαλι
LuLa69 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 ωραία το κατάλαβα και ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά άλλα υπάρχει μια επιπλοκή αυτή τη στιγμή εχω σύνδεση το ένα ζεύγος με οπτικη πανω στην οθονη και pc/ps3 με hdmi πάνω στην οθόνη έτσι έχω και από τα 2 digital audio στα ηχεία μου υπαρχει τρόπος να δώσω και στο ps3 ηχώ? δηλαδή θέλω αυτα τα 4 ηχεία να τα χρησιμοποιήσω και σε pc και ps3 μήπως δεν αξίζει να τα δώσω και να πάρω ενα 5.1? απλα τα κρατάω γιατι θεωρώ οτι ειναι πολύ καλύτερα απο κάποια πλαστικά ηχεία της Logitech
WalkerSW Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Εννοείται οτι ειναι καλυτερα τα ηχείακια σου.. Στο ps3 όμως δεν μπορεις να έχεις 4.0 με αυτά. Μπορεις όμως να έχεις 4.0 στο PC και 2.0 στο ps3 ... Αναλογικά στο PC και ψηφιακά στο ps3 ... Έτσι και αλλιώς για να είχες 5.1 στο ps3 χρειάζεσαι ηχεια που να έχουν ψηφιακή είσοδο είτε με οπτική είδα με hdmi.. Και εκεί ξεφεύγουμε σε χρήματα. 1
LuLa69 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Στο ps3 όμως δεν μπορεις να έχεις 4.0 με αυτά. Μπορεις όμως να έχεις 4.0 στο PC και 2.0 στο ps3 ... Αναλογικά στο PC και ψηφιακά στο ps3 ... ωραία όποτε το ps3 σε μια οπτική ενός ζευγαριού και η συνδεσμολογια του pc όπως είπατε από πάνω κατή τελευταίο το pc τώρα που θα το συνδέσω αναλογικά με τα ηχεία θα χάσει σε ποιότητα? (επειδη ειμαι με την onboard κάρτα ήχου) και subwoofer τελικά δεν αξιζει? να βάλω ευχαριστώ και πάλη
WalkerSW Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Σε αυτά τα επίπεδα ηχείων δεν θα καταλάβεις διάφορα μεταξύ οπτικής και αναλογικής. Εγω δεν θα έβαζαν sub γτ όπως σου ειπα ειναι δύσκολο να βρεις κάποιο που να ταιριάζει ηχητικά με τα ηχεια σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα