A_panM Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Σε λάπτοπ ενός φίλου (sony vaio μοντέλο 2008) παρουσιάζει το εξής πρόβλημα...Σήμερα που πήγε να το ανοίξει δεν έμπαινε στα windows και σταματάει στην μαύρη οθόνη του boot χωρίς να κάνει τίποτε άλλο.Σε safe mode που δοκίμασα δεν μπαίνει.Λέω ο δίσκος θα έχει κάποιο πρόβλημα..Όχι τον έβγαλα και τον δοκίμασα στον σταθερό μου, ο δίσκος είναι στο 70% υγεία σύμφωνα με το hard disk sentinel οπότε το αποκλείουμε για τον δίσκο.Να σημειώσω ότι όταν το ανοίγω εκεί στην μαύρη οθόνη που μένει το λαμπάκι του δίσκου παραμένει συνέχεια αναμένο πορτοκαλί/ Τι πιθανά προβλήματα μπορεί να έχει???
SPANK Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δοκιμάστε ενα repair με το cd των windows μηπως απλα ειναι θέμα software (windows)
WalkerSW Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Σε λάπτοπ ενός φίλου (sony vaio μοντέλο 2008) παρουσιάζει το εξής πρόβλημα...Σήμερα που πήγε να το ανοίξει δεν έμπαινε στα windows και σταματάει στην μαύρη οθόνη του boot χωρίς να κάνει τίποτε άλλο.Σε safe mode που δοκίμασα δεν μπαίνει.Λέω ο δίσκος θα έχει κάποιο πρόβλημα..Όχι τον έβγαλα και τον δοκίμασα στον σταθερό μου, ο δίσκος είναι στο 70% υγεία σύμφωνα με το hard disk sentinel οπότε το αποκλείουμε για τον δίσκο.Να σημειώσω ότι όταν το ανοίγω εκεί στην μαύρη οθόνη που μένει το λαμπάκι του δίσκου παραμένει συνέχεια αναμένο πορτοκαλί/ Τι πιθανά προβλήματα μπορεί να έχει??? Εσυ με 70% υγεια στο δισκο εβγαλες συμπερασμα οτι δεν φταιει ο δισκος? απο που και ως που? Βαλε μια φωτο απο το hard disk sentinel εδώ. 1
arc Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Αυτό το 30% που λείπει μπορεί να ειναι bad sectors στο οποίο βρίσκονται αρχεία του συστήματος και για αυτό βλέπεις μαυρίλες. Ανεβασε screenshot του hds. Ο φίλος σου εχει φτιάξει recovery dvds;
A_panM Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Παιδιά τον δίσκο τον έχω βάλει πίσω στην θέση του στο λάπτοπ και για να τον βγάλω θα πρέπει να ξαναλύσω όλο το πίσω μέρος του λάπτοπ καθώς δεν έχει ξεχωριστό κομμάτι όπως οι μνήμες.Θα κοιτάξω αύριο με ένα repair.Όσο για το απο που το συμπέραινα όταν τον άνοιξα στον σταθερό δεν αντιμετώπισα κάποιο κόλλημα όπως με παρόμοιο δίσκο στο παρελθόν..Επίσης έχω δει αρκετούς δίσκους με μικρότερο ποσοστό απο 70 οι οποιίοι δουλεύουν κανονικά. recovery dvd όχι δεν πρέπει να υπάρχουν..
WalkerSW Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Παιδιά τον δίσκο τον έχω βάλει πίσω στην θέση του στο λάπτοπ και για να τον βγάλω θα πρέπει να ξαναλύσω όλο το πίσω μέρος του λάπτοπ καθώς δεν έχει ξεχωριστό κομμάτι όπως οι μνήμες.Θα κοιτάξω αύριο με ένα repair.Όσο για το απο που το συμπέραινα όταν τον άνοιξα στον σταθερό δεν αντιμετώπισα κάποιο κόλλημα όπως με παρόμοιο δίσκο στο παρελθόν..Επίσης έχω δει αρκετούς δίσκους με μικρότερο ποσοστό απο 70 οι οποιίοι δουλεύουν κανονικά. recovery dvd όχι δεν πρέπει να υπάρχουν.. Με 70% μπορει να δουλεύει σωστά μπορει και οχι... αν τα αρχεια συστηματος ειναι γραμμένα πανω σε bad sectors τοτε έχεις προβλημα... Οταν τον συνδεσες στον σταθερο δεν ειχες προβλημα γτ προφανως δεν προσπαθησε να διαβάσει στις συγκεκριμενες προβληματικές περιοχες του σκληρού... 1
A_panM Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δοκίμασα σήμερα να κάνω φορμάτ όλα καλά αλλά μου βγάζει μήνυμα για check disk στην εκκίνηση.Πατάω ακύρωση και μπαίνει κανονικά στα windows.Καμιά πρόταση...
WalkerSW Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Τι προταση? έχει προβλημα ο δισκος, πας για αλλο δισκο!! 3
A_panM Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Μάλιστα καλά έλεγα από την αρχή ότι θα είχε θέμα με τον δίσκο...αλλά με το που είδα το 70% health κάτι μου έκανε...
arc Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Θα ανεβάσεις screenshot ή να συνεχίσουμε το φιλοσοφείν;
A_panM Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Αυτή τη στιγμή το λάπτοπ έχει επιστραφέι στον κάτοχό του και έτσι δεν μπορώ να βγάλω τον δίσκο και να κάνω τεστ.Ευχαριστώ για τις απαντήσεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα