Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε λάπτοπ ενός φίλου (sony vaio μοντέλο 2008) παρουσιάζει το εξής πρόβλημα...Σήμερα που πήγε να το ανοίξει δεν έμπαινε στα windows και σταματάει στην μαύρη οθόνη του boot χωρίς να κάνει τίποτε άλλο.Σε safe mode που δοκίμασα δεν μπαίνει.Λέω ο δίσκος θα έχει κάποιο πρόβλημα..Όχι τον έβγαλα και τον δοκίμασα στον σταθερό μου, ο δίσκος είναι στο 70% υγεία σύμφωνα με το hard disk sentinel οπότε το αποκλείουμε για τον δίσκο.Να σημειώσω ότι όταν το ανοίγω εκεί στην μαύρη οθόνη που μένει το λαμπάκι του δίσκου παραμένει συνέχεια αναμένο πορτοκαλί/

Τι πιθανά προβλήματα μπορεί να έχει???

Δημοσ.

Σε λάπτοπ ενός φίλου (sony vaio μοντέλο 2008) παρουσιάζει το εξής πρόβλημα...Σήμερα που πήγε να το ανοίξει δεν έμπαινε στα windows και σταματάει στην μαύρη οθόνη του boot χωρίς να κάνει τίποτε άλλο.Σε safe mode που δοκίμασα δεν μπαίνει.Λέω ο δίσκος θα έχει κάποιο πρόβλημα..Όχι τον έβγαλα και τον δοκίμασα στον σταθερό μου, ο δίσκος είναι στο 70% υγεία σύμφωνα με το hard disk sentinel οπότε το αποκλείουμε για τον δίσκο.Να σημειώσω ότι όταν το ανοίγω εκεί στην μαύρη οθόνη που μένει το λαμπάκι του δίσκου παραμένει συνέχεια αναμένο πορτοκαλί/

Τι πιθανά προβλήματα μπορεί να έχει???

Εσυ με 70% υγεια στο δισκο εβγαλες συμπερασμα οτι δεν φταιει ο δισκος? απο που και ως που? Βαλε μια φωτο απο το hard disk sentinel εδώ.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό το 30% που λείπει μπορεί να ειναι bad sectors στο οποίο βρίσκονται αρχεία του συστήματος και για αυτό βλέπεις μαυρίλες. Ανεβασε screenshot του hds.

Ο φίλος σου εχει φτιάξει recovery dvds;

Δημοσ.

Παιδιά τον δίσκο τον έχω βάλει πίσω στην θέση του στο λάπτοπ και για να τον βγάλω θα πρέπει να ξαναλύσω όλο το πίσω μέρος του λάπτοπ καθώς δεν έχει ξεχωριστό κομμάτι όπως οι μνήμες.Θα κοιτάξω αύριο με ένα repair.Όσο για το απο που το συμπέραινα όταν τον άνοιξα στον σταθερό δεν αντιμετώπισα κάποιο κόλλημα όπως με παρόμοιο δίσκο στο παρελθόν..Επίσης έχω δει αρκετούς δίσκους με μικρότερο ποσοστό απο 70 οι οποιίοι δουλεύουν κανονικά.

recovery dvd όχι δεν πρέπει να υπάρχουν..

Δημοσ.

Παιδιά τον δίσκο τον έχω βάλει πίσω στην θέση του στο λάπτοπ και για να τον βγάλω θα πρέπει να ξαναλύσω όλο το πίσω μέρος του λάπτοπ καθώς δεν έχει ξεχωριστό κομμάτι όπως οι μνήμες.Θα κοιτάξω αύριο με ένα repair.Όσο για το απο που το συμπέραινα όταν τον άνοιξα στον σταθερό δεν αντιμετώπισα κάποιο κόλλημα όπως με παρόμοιο δίσκο στο παρελθόν..Επίσης έχω δει αρκετούς δίσκους με μικρότερο ποσοστό απο 70 οι οποιίοι δουλεύουν κανονικά.

recovery dvd όχι δεν πρέπει να υπάρχουν..

Με 70% μπορει να δουλεύει σωστά μπορει και οχι... αν τα αρχεια συστηματος ειναι γραμμένα πανω σε bad sectors τοτε έχεις προβλημα... 

Οταν τον συνδεσες στον σταθερο δεν ειχες προβλημα γτ προφανως δεν προσπαθησε να διαβάσει στις συγκεκριμενες προβληματικές περιοχες του σκληρού...

• Like 1
Δημοσ.

Δοκίμασα σήμερα να κάνω φορμάτ όλα καλά αλλά μου βγάζει μήνυμα για check disk στην εκκίνηση.Πατάω ακύρωση και μπαίνει κανονικά στα windows.Καμιά πρόταση...

Δημοσ.

Μάλιστα καλά έλεγα από την αρχή ότι θα είχε θέμα με τον δίσκο...αλλά με το που είδα το 70% health κάτι μου έκανε...

Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή το λάπτοπ έχει επιστραφέι στον κάτοχό του και έτσι δεν μπορώ να βγάλω τον δίσκο και να κάνω τεστ.Ευχαριστώ για τις απαντήσεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...