hachiko18 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Γεια σε όλους . Εχω μια nvidia gtx560 και εκεί που πήγαιναν όλα καλά με τους drivers ( μέχρι και τους 314.22 ) , με το που βάζω νεότερους απο εκεί και έπειτα και μπαίνω σε περιβάλλον windows μετά απο λίγο κάνει κολλήματα το ποντίκι ορισμένες φορές , ξαναεπανέρχεται , ξανακολλάει και μετά κολλάει όλο το σύστημα , πέφτει σε κόμμα και δεν λειτουργεί τίποτα , μόνο απο το κουμπί restart κλείνει το pc . Με όλους τους drivers που δοκίμασα έπειτα απο τους 314.22 ( με αυτούς λειτουργεί μια χαρά ) είχα τα ίδια προβλήματα , με τους 320.14 μου βγαζε και ένα error στην μπάρα της nvidia και μετά μπλέδιζε η οθόνη , αυτό γινότανε ύστερα απο λίγη λειτουργία με τους συγκεκριμένους drivers , όποιους άλλους μεταγενέστερους έχω δοκιμάσει συμβαίνει το ίδιο , κολλάει λίγο στην αρχή , ποντίκι - πληκτρολόγιο και ύστερα κολλάει όλο το σύστημα . Τι μπορεί να φταίει ρε παιδιά και δεν μπορώ να περάσω drivers ύστερα απο τους 314.22 ? Τους έχω δοκιμάσει όλους , μέχρι και τους πιο πρόσφατους . Περιμένω βοήθεια , ευχαριστώ .
IzoneR_Gaming Development Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Φταιει η Nvidia...Το μονο που εχεις να κανεις ειναι την επομενη φορα που αγορασεις gpu,να παρεις Ati...
WalkerSW Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Φταιει η Nvidia...Το μονο που εχεις να κανεις ειναι την επομενη φορα που αγορασεις gpu,να παρεις Ati... Εξυπνάδες , λες και η AMD/ATI δεν είχε ποτε προβλήματα με τους οδηγούς..... Τεσπα, Φιλε hachiko, οντως οι τελευταιες εκδόσεις των drivers της nv εχουν καποια θεματακια, ειδικα με καρτες παλαιότερων γενεών.... Πριν βάλεις του τελευταιους .. έκανες σωστή και πληρη απεγκατάσταση των παλιών? 2
SPANK Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Μπες σε ασφαλή λειτουργία απεγκατάσταση απο contro panel και μετα ενα τελικό καθάρισμα με driver sweeper http://www.guru3d.com/content_page/guru3d_driver_sweeper.html
hachiko18 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Πωπω ρε παιδιά , αυτός ο πόλεμος με nvidia - amd πότε θα τελειώσει ! Φίλε Izoner είχα και amd ( 5770 και 7950 ) και ειλικρινά ήμουν ευχαριστημένος απο επιδόσεις και με αυτές , αλλά με το θέμα των drivers πλέον έχουν και οι nvidia πλέον αλλά και οι amd ανέκαθεν ( απλά οι amd έχουν βελτιωθεί σε θέμα drivers ) , συγκεκριμένα δεν θυμάμαι πια έκδοση drivers ήταν βέβαια , αλλά όταν τους έβαζα σε amd και έκανα επανακίνηση με το που άνοιγε το pc η κάρτα γραφικών δούλευε σαν τρελή ασταμάτητα μέχρι να κλείσω το pc , τόσο πολύ που νόμιζα πως θα ξεκολλήσουν οι ανεμιστήρες , έτσι ξαναέβαζα τους παλιούς ή περίμενα μεταγενέστερους μέχρι να παίξει σωστά , το συμπέρασμα για εμένα είναι πως ότι και να πάρεις το ίδιο είναι παιδιά , πολύ καλές είναι και οι 2 εταιρίες . Izoner ξέχασα να σε ρωτήσω , έχεις και εσύ τα ίδια προβλήματα μήπως ? Σε ρωτάω φίλε μου γιατί βλέπω πως έχεις κάρτα γραφικών Gtx460 στην υπογραφή σου . WalkerSW , κατάλαβα ,θα έχουν διαπιστώσει και άλλοι θέματα με τις παλιές καρτούλες τις nvidia βάζωντας τους τελευταίους drivers . Ναι , είχα κάνει απεγκατάσταση πλήρως τους παλιούς drivers πριν βάλω τους καινούριους , αλλά φίλε SPANK με αυτόν τον τρόπο που λές , η αλήθεια είναι πως δεν δοκίμασα , θα το δοκιμάσω όμως και θα σας πώ . Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας .
hachiko18 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δοκίμασα και με τον τρόπο του SPANK αλλά δυστηχώς μετά απο 20-30 λεπτά ορθής λειτουργίας ( είχα ελπίδες για λίγο ) επανήλθαν τα ίδια , κολλήματα στο ποντίκι και μετά εντελώς κόλλημα σε όλο το σύστημα . Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει , ίσως οι οδηγοί που βγάζουν τώρα τελευταία δεν είναι συνεργάσιμοι με παλιές κάρτες γραφικών δυστηχώς .
SPANK Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Υπάρχουν προβλήματα παντως με καινούργιους οδηγούς να ξέρεις , βρες καποιους που εισαι κομπλέ και μεινε εκει μεχρι να διορθωθούν τα προβλήματα στους καινούργιους
hachiko18 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Ναι , κατάλαβα , αλλά έχουν περάσει πόσοι μετά απο αυτούς που φοράω , ( 314.22 ) τους έχω δοκιμάσει όλους και τίποτα . Anyway θα κάνω υπομονή , ευχαριστώ πάντως .
andrekatse Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Ακριβως το ιδιο προβλημα και εγω με gts 250,την οποια αγορασα απο εδω 55 ευρω μεταχειρισμενη αν θυμαμαι καλα το 2012,μολις περασα νεους drivers εκανα επανεκκινηση και μετα απο λιγο παγωνε-κολλαγε το pc,μετα απο πολυ ψαξιμο για drivers δουλευε καλα με παλιους drivers.Ειναι κριμα καποιοι να πουλανε ελλατωματικα πραγματα,δεν μας περισσευουν για να τα πεταμε
Ailuros Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Φταιει η Nvidia...Το μονο που εχεις να κανεις ειναι την επομενη φορα που αγορασεις gpu,να παρεις Ati... Eπειδή έχω μια τρομερή αλλεργία με τέτοιου είδους εμπρηστικές συμμετοχές, δοκίμασε την υπομονή μου με κάτι ανάλογο στο μέλλον και θα δούμε πόσα απίδια βάζει ο σάκος. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα