Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα σας,

δεν ειμαι σιγουρος που ειναι το προβλημα, αλλα πιστευω οτι ειναι  της καρτας γραφικων.

Το συστημα μου ειναι:

asus formula v , cpu G840 , ram corsair 8gb , psu corsair 650w  gpu  VTX3D HD7850 2GB ( no overclocking) Ta settings στο catalyst center ολα default.

Η εικονα ειναι απροβληματιστη σε αναλυση 1900χ1200. Μερικες φορες ομως , την στιγμη που κανω το click στο mouse (πχ ειμαι Windows explorer και κανω click στους δισκους ή κανω δεξι click για popup menu) η εικονα κανει ενα πολυ γρηγορο "τιναγμα" προς τα επανω" ( σαν τρεμουλο ) και επανερχεται, συνεχιζει να ειναι  απροβληματιστη εως σε καποιο επομενο τυχαιο click να συμβει το ιδιο.

Αυτο το τιναγμα το εκανε και προτου καν φορτωσω drivers καρτας.

Οταν ομως θελω να δω video απο ιnternet (πχ youtube , yahoo κλπ) το video ξεκιναει κανονικα και μετα απο  5-15 δευτερολεπτα η εικονα χανεται τελειως , γινεται ολη η οθονη " θαλλασι ανοικτο "( οχι το μπλε του κολληματος των  windows ) με οριζοντιες λεπτες ασπρες γραμμες ( συνηθως η ευθεια τους διακοπτεται γυρω στους 7 ποντους απο αριστερα της οθονης ) Στον καθετο αξονα περιπου 30-40 ασπρες γραμμες. ( σαν να ειναι προβλημα αναλυσης ) . Αλλες φορες επανερχεται η εικονα ενω παιζει το video μετα απο 20-40 δευτερολεπτα , και μετα τα ιδια παλι , αλλες φορες πρεπει να κανω reset.

Εχω δοκιμασει τους 3  τελευταιους drivers της ati ( και την τελευταια beta εκδοση ).

Οταν βλεπω video που εχω ηδη κατεβασει δεν εχω προβλημα.

Εχω εγκαταστησει τον νεωτερο flash & shockwave driver , οπως επισης και  K-lite codec.

Αν καποιος θα μπορουσε να βοηθησει , ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

πρωτον κανε απεγκατασταση τους k-lite codecs και 2ρον τσεκαρε με μια αλλη καρτα vga δανεικη.

Δημοσ.

καλησπερα

ευχαριστω για την βοηθεια σας.

Ακολουθησα τις οδηγιες αλλα δεν εγινε τιποτα.

Ασχοληθηκα και σημερα με το παραπανω προβλημα.

Διαπιστωσα οτι στο youtube ( ή σε steamming video) , με φορτωμενους τους amd drivers, οποτε βαζω screen resolution 1980x1200 , το προβλημα ξεκιναει  μεσα σε 10-40 sec οπως περιεγραψα πριν. ( Η οθονη μου ειναι η Dell wfp2407 ανεβαζει 1980χ1200).

Αν αλλαξω screen resolution σε 1920x1080 youtube & streamming video δουλευουν ολα κανονικα.

Επισης , απεγκαθιστωντας τους amd drivers , (δηλ. βλεποντας την καρτα τα win 8 σαν Vga standard , σε αναλυση 1980χ1200 παλι δεν εχω προβλημα.

Καμμια ιδεα ?

ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...