AfterForever Δημοσ. 31 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2003 Θέλω να απεγκαταστήσω το Mandrake 9.1. Το σύστημα έχει ως εξής : στον master έχω τα XP ενώ στον slave Mandrake κ μπαίνω σε όποιο λειτουργικό θέλω με boot manager του Mandrake. Δοκίμασα να απενεργοποιήσω τον 2ο δίσκο, αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα;
apoikos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2003 Για να απεγκαταστήσεις τελείως το Mandrake πρέπει να κάνεις τα εξής: Πρώτα θα κάνεις boot στο linux και θα δώσεις ως root: /sbin/lilo -u για να απεγκαταστήσεις τον lilo. Μετά θα μπεις στα windows και με κάποιο πρόγραμμα (π.χ. partition magic, ή το computer management των windows) θα σβήσεις το parition στο οποίο είχες εγκαταστήσει το linux
AfterForever Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 Έκανα μ@λ@κία. Επειδή μου' βγαζε permission denied όταν έβαζα την εντολή που μου είπες, πήγα με το partition magic κ έσβησα το partition που είχε το λίνουξ. Τώρα ξεκινάει κανονικά ο boot μάνατζερ, μπαίνω κανονικά στα windows στα οποία βλέπω τον (άδειο φορμαρισμένο πλέον) δίσκο που φιλοξενούσε τα λίνουξ. Πως θα ξεφορτωθώ τον boot manager ???? HELP!
Maniakos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 Mono me to following command boreis na to kseforto8eis twra fdisk /mbr Ax vre AfterForever giati den ekanes ena post prwta !
apoikos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2003 Ή εναλλακτικά με boot από το CD των XP και Repair -> Repair MBR
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.