kamasoutra Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Λοιπόν έχω το razer deathadder 2013 εδώ και δύο εβδομάδες το οποίο είναι καλό ποντίκι για gaming ,όμως είχα παρατηρήσει και με απασχολεί τώρα πώς η ροδέλα που κατεβαίνεις και ανεβαίνεις για να διαβάζεις τις σελίδες στο ίντερνετ όταν την πηγαίνεις πρός τα πάνω κυρίως κάνει πολύ θόρυβο(τράκ ,τράκ) ενώ πρός τα κάτω ύσηχα αν και κάτι ακούγεται γιατί βρίσκει με τον μηχανισμό πάνω όπως είναι λογικό. Έτσι είναι φτιαγμένη η έχει κάποιο πρόβλημα και να το πάω πίσω να μου δώσουν καινούριο? Μία σύγκριση με το razer taipan γνωστού εκείνο κάνει κάτι αλλά πολύ πιό ύσηχα και νορμάλ. ακούω γνώμες!!!
LOVExVOTKA Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Ε από την στιγμή που δεν έχεις πρόβλημα στην λειτουργεια του όχι δεν χρειάζεται κατά την άποψη μου... Ο κάθε κατασκευαστής φτιάχνει διαφορετικά το.κάθε ποντίκι το ένα ίσως να να ναι ποιο.σκληρό το.άλλο όχι
Prospector8 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 οχι μαν εχει το κλασικο θεμα το ποντικι και το εκανε και στον φιλο μου. Οπως ειναι το πας πισω,αναγκαστικα του κανουν ελενχο και θα σου δωσουν καινουργιο.
kamasoutra Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Έτσι σκέφτομαι να το πάω πίσω για αλλαγή γιατί τον κάνει υπερβολικά τον θόρυβο ,βέβαια και στο taipan όταν κινούσες την ροδέλα ακούγεται αλλά στο μισό απο το deathadder. Μα πώς γίνεται να κοστίζουν ακριβά και οι ροδέλες μην είναι αθόρυβες?
kamasoutra Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Που λέμε παίδες ,το πήγα σήμερα στον τεχνικό του public και αφού με πήρε πολύ χαλαρά πέταξε την βλακεία του και είπε θα μπήκε κανά σκουπιδάκι καθάρισε το ενώ στην αρχή το κουναγε και έκανε πώς δεν νιώθει κάτι. Αναγκαστικά θα μείνω με αυτόν τον χαζό ήχο όταν πηγαίνω την ροδέλα πρός τα πάνω( τράκ ,τράκ) όπου μου το εμφάνισε απο την πρώτη μέρα και δεν ήξερα αν έτσι κάνει απο μόνο του η έχει το ποντίκι ένα μικρό θέμα που αυτό φαίνεται να ισχύει ,βέβαια δεν με πολύ πειράζει γιατί δεν την χρησιμοποιώ παρά στο ίντερνετ καμιά φορά αλλά χωρίς λόγο. Καλά δεν περίμενα και εγώ να μου δώσουν νέο ποντίκι στην ελλάδα αυτήν ..καμία λύση η μένω όπως είμαι?
SPANK Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Ε κοιτα απο την στιγμή που δεν εχει λειτουργικό πρόβλημα το ποντίκι μην περιμένεις αλλαγή , το ξερω οτι ειναι σπαστικό ετσι οπως κανει αλλα αφου λειτουργεί....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα