fotodv7 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα. Έχω ένα πρόβλημα με το λογαριασμό μου στο Paypal. Επειδή ξεπέρασα το όριο που είχε μου ζητάει επιπρόσθετες πληροφορίες. Πιο συγκεκριμένα μου ζητάει να στείλω αντίγραφο της ταυτότητας μου και ένα έγγραφο που να πιστοποιεί τη διεύθυνσή μου. Έστειλα την ταυτότητα, την δέχτηκαν. Το πρόβλημα είναι με τη διεύθυνση. Είμαι 20 ετών και μένω με τους γονείς μου. Συνεπώς δεν έχω κάποιο έγγραφο σαν κι αυτά που ζητάνε το οποίο να πιστοποιεί τη διεύθυνσή μου. Αυτοί ζητάνε λογαριασμό ΔΕΗ ή νερού, λογαριασμό κινητού κλπ.
NikosKallithea Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα. Έχω ένα πρόβλημα με το λογαριασμό μου στο Paypal. Επειδή ξεπέρασα το όριο που είχε μου ζητάει επιπρόσθετες πληροφορίες. Πιο συγκεκριμένα μου ζητάει να στείλω αντίγραφο της ταυτότητας μου και ένα έγγραφο που να πιστοποιεί τη διεύθυνσή μου. Έστειλα την ταυτότητα, την δέχτηκαν. Το πρόβλημα είναι με τη διεύθυνση. Είμαι 20 ετών και μένω με τους γονείς μου. Συνεπώς δεν έχω κάποιο έγγραφο σαν κι αυτά που ζητάνε το οποίο να πιστοποιεί τη διεύθυνσή μου. Αυτοί ζητάνε λογαριασμό ΔΕΗ ή νερού, λογαριασμό κινητού κλπ. Kατι θα εχεις πχ την προπληρωμένη πως την έβγαλες, παρε καποιο χαρτι απο αυτα και στειλτο
Zapee995 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δεν εχει σημασια αν μενεις με τους γονεις σου ή οχι...Απλα πρεπει να δειξεις στο paypal την ιδια διευθυνση που εχεις δηλωσει στο profile σου η οποια πρεπει να ειναι πραγματικη και προφανως ιδια με της καρτας και με της δεη (πχ). Με λιγα λογια το paypal θελει να ταυτισει καπως τη διευθυνση που δηλωνεις με τη διευθυνση κατοικιας.
fotodv7 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Kατι θα εχεις πχ την προπληρωμένη πως την έβγαλες, παρε καποιο χαρτι απο αυτα και στειλτο Την προπληρωμένη την έβγαλα με το απολυτήριο λυκείου και το ΑΦΜ. Το απολυτήριο δεν αναγράφει διεύθυνση... Για το ΑΦΜ δεν γνωρίζω. Θα δοκιμάσω!
The_Colonel Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δεν εχει σημασια αν μενεις με τους γονεις σου ή οχι...Απλα πρεπει να δειξεις στο paypal την ιδια διευθυνση που εχεις δηλωσει στο profile σου η οποια πρεπει να ειναι πραγματικη και προφανως ιδια με της καρτας και με της δεη (πχ). Με λιγα λογια το paypal θελει να ταυτισει καπως τη διευθυνση που δηλωνεις με τη διευθυνση κατοικιας. Ισχύει ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει την διεύθυνση του σπιτιού των γονιών του επειδή μένει εκεί αλλα όχι έτσι απλά αν ήταν έτσι με την ίδια δικαιολογία θα μπορούσες να δηλώσεις ότι μένεις οπουδήποτε. Kαι έχει σημασία αυτό για την ασφάλεια των συναλλαγών πχ scamers να παραλαμβάνουν πακέτα από άλλη διεύθυνση και έτσι να μην μπορούν να εντοπιστούν κτλ. Την προπληρωμένη την έβγαλα με το απολυτήριο λυκείου και το ΑΦΜ. Το απολυτήριο δεν αναγράφει διεύθυνση... Για το ΑΦΜ δεν γνωρίζω. Θα δοκιμάσω! Λοιπόν όπως είπα και πιο πάνω γίνετε να χρησιμοποιήσεις την διεύθυνση του πατρικού σου απλά στείλε έναν λογαριασμό ΔΕΗ για παράδειγμα (οποιονδήποτε δεκο + ISP/PSP) και απλά πες τους αυτό ότι είναι οι γονείς σου και μένεις εκεί (στον λογαριασμό φαίνεται το όνομα του πατέρα σου ας πούμε επίσης στο πίσω μέρος της ταυτότητας σου φαίνεται το ίδιο εφόσον τα ονόματα αντιστοιχούν θα σε εγκρίνουν)
NikosKallithea Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Η βεβαιωση ΑΦΜ περιέχει τα στοιχεια της διεύθυνση σου, μπορεις να στειλεις αυτο.
xenia_kgl Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 εχουν δικιο τα παιδια. και γω δεν εχω κατι στο ονομα μου αλλα οταν πηγα στην τραπεζα για να βγαλω μια προπληρωμενη καρτα εδωσα λογαριασμο της δεη που ειναι στο ονομα της μητερας μου και το δεχτηκαν! εγω ομως εχω ενα διαφορετικο προβλημα. πηγα προχθες να φτιαξω λογαριασμο στο pay pal και οταν επρεπε να επιβεβαιωσω οτι η καρτα ειναι δικια μου εκανα λαθος τον 4ψηφιο κωδικο και τωρα μου την εχουν μπλοκαρει. τι να κανω? βοηθηστε με σας παρακαλω!
The_Winner Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 ποιον 4ψηφιο κωδικο? 4Ψηφιος κωδικος ειναι το PIN και το paypal δεν το χρειαζεται
NikosKallithea Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 εχουν δικιο τα παιδια. και γω δεν εχω κατι στο ονομα μου αλλα οταν πηγα στην τραπεζα για να βγαλω μια προπληρωμενη καρτα εδωσα λογαριασμο της δεη που ειναι στο ονομα της μητερας μου και το δεχτηκαν! εγω ομως εχω ενα διαφορετικο προβλημα. πηγα προχθες να φτιαξω λογαριασμο στο pay pal και οταν επρεπε να επιβεβαιωσω οτι η καρτα ειναι δικια μου εκανα λαθος τον 4ψηφιο κωδικο και τωρα μου την εχουν μπλοκαρει. τι να κανω? βοηθηστε με σας παρακαλω! Σου ζητησαν τιποτα χαρτιά στο μαιλ που σου εστειλαν?
allaboutjazz Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Yπαρχει προβλημα αν εχω δωσει αλλο ονομα απο αυτο που αναγραφεται στην καρτα της οποιας κατοχος ειναι η μητερα μου;Και παλι το νομιμο επωνυμο μου ειναι ,στην ουσια μονο το ονομα ειναι διαφορετικο
Chris_saxo vts Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Yπαρχει προβλημα αν εχω δωσει αλλο ονομα απο αυτο που αναγραφεται στην καρτα της οποιας κατοχος ειναι η μητερα μου;Και παλι το νομιμο επωνυμο μου ειναι ,στην ουσια μονο το ονομα ειναι διαφορετικο Εκεί που βάζεις τα στοιχεία της κάρτας πρέπει να βάλεις της μητέρας σου αφού είναι στο όνομά της. Στον λογαριασμό σου στο paypal μπορείς να βάλεις το δικό σου, δεν υπάρχει πρόβλημα. 1
nelly5 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα! Έχω το ίδιο πρόβλημα, με την επικύρωση της διεύθυνσης κατοικίας. Χρειάζεται μετάφραση; Όλοι οι λογαριασμοί είναι στα ελληνικά προφανώς
Anonymousx Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα. Έχω ένα πρόβλημα με το λογαριασμό μου στο Paypal. Επειδή ξεπέρασα το όριο που είχε μου ζητάει επιπρόσθετες πληροφορίες. Πιο συγκεκριμένα μου ζητάει να στείλω αντίγραφο της ταυτότητας μου και ένα έγγραφο που να πιστοποιεί τη διεύθυνσή μου. Έστειλα την ταυτότητα, την δέχτηκαν. Το πρόβλημα είναι με τη διεύθυνση. Είμαι 20 ετών και μένω με τους γονείς μου. Συνεπώς δεν έχω κάποιο έγγραφο σαν κι αυτά που ζητάνε το οποίο να πιστοποιεί τη διεύθυνσή μου. Αυτοί ζητάνε λογαριασμό ΔΕΗ ή νερού, λογαριασμό κινητού κλπ. Το όριο σε αναλήψεις ή καταθέσεις ?
NikosKallithea Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα! Έχω το ίδιο πρόβλημα, με την επικύρωση της διεύθυνσης κατοικίας. Χρειάζεται μετάφραση; Όλοι οι λογαριασμοί είναι στα ελληνικά προφανώς Oχι ετσι στειλτο δεν θελει μετάφραση, μπορούν να το διαβάσουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα