Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα hosting από hostgator και δεν μπορώ να βγάλω άκρη με τους nameservers. Όταν τους βάζω στο WHMCS μου επιστρέφει error (O διακομιστής δεν υπάρχει). Από hostgator μου λένε ότι οι server τρέχουν κανονικά, από 1host.gr μου λένε να τους δώσω άλλους server. Από hostgator μου λένε δεν γίνετε αυτό, και να κάνω upgrade σε reseller account!!! Πως έμπλεξα έτσι δεν ξέρω...έχει κανείς παρόμοια εμπειρία? Μια εβδομάδα τώρα είμαι μια στο ένα support μια στο άλλο με καμία ουσιώδεις βοήθεια. 

Δημοσ.

Καλημέρα,

Χωρίς να διατηρώ είτε Hosting είτε Domain σε κάποια απο τις προαναφερθέν εταιρείες απλά αυτό που έχω να πω είναι πως για την πρώτη έχω να λέω με τα όσα ακούω και διαβάζω τα καλύτερα.

Εν ολίγης!

Domain είναι αγορασμένο απο 1host.gr σωστά; Και ο Server από Hostgator.com;

Μέχρι πριν αλλάξεις σέρβερ που είχε φιλοξενία το "όνομά" σου;

Δημοσ.

Καλησπέρα.
Ναι τα domain μου είναι αγορασμένα από 1host, είχα και το hosting εκεί παλιά. Τώρα πλέον έχω πάει στον hostgator, μου δίνουν unllimited taffic και με βολεύει. Δεν είμαι σίγουρος αν είναι safe το να ποσταρω εδώ τους ns μου! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To domain μου είναι .gr, τους ns τους βάζω στο WHMCS/my domains/nameservers. 

Και όταν προσπαθώ να τους βάλω μου βγάζει O διακομιστής δεν υπάρχει.

Επεξ/σία από DigitalElf
Δημοσ.

Δωσε μας το Domain αν θες να κανουμε ενα lookup.. Τα λες λιγο μπερδεμενα.. Το domain σου ειναι στο 1host.gr, εχεις βαλει τους Nameservers απο hostgator αλλα το site δεν φορτωνει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...