zoranb Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Οι μπλε κάδοι δεν είναι αυτοί της ανακύκλωσης; Δηλαδή εκεί μέσα βάζουμε χαρτιά, μπουκάλια... πλαστικά; Βάζουμε πλαστικά; Αυτά πως ανακυκλώνονται, μπορεί να ανακυκλωθεί το πλαστικό ή απλώς γίνεται υγειονομική ταφή του αφού ξεδιαλεχτεί; Νομίζω σε κάποιες περιοχές είναι ξεκάθαρο ποιοί κάδοι είναι για χαρτιά και ποιοί για πλαστικά κλπ. ή όχι κάνω λάθος;
Cernic Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 εκει μεσα φιλε μου βαζεις τα παντα εκτος απο αποφαγια και γενικα τροφιμα.... μετα πηγαινουν σε εργοστασιο οπου τα ξεχωριζουν...
zoranb Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Σίγουρα πάνε σε εργοστάσιο και ξεχωρίζονται; Δηλαδή βίδες παλιές ή γυάλινα μπουκάλια κλπ. είναι ο να τα βάζω εκεί; Σε ποιό εργαστάσιο πάνε και ξεχωρίζονται, μήπως ξέρεις;
Cernic Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 ξεχωριζονται αλλα οι βιδες ειναι πολυ μικρες για να μπορεσουν να της ξεχωρισουν... πιο πολυ απο μεταλα να εχουν το μεγεθος απο κουτακια αναψυκτικων και τετοια... για το γυαλι και αυτο κατι πρεπει να γινετε χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος!
Porg Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 λογικά θα υπάρχει κάποιος μαγνήτης για το σίδερο. τα γυάλινα μπουκάλια είναι απτα βασικά που ανακυκλώνονται
Cernic Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 λογικά θα υπάρχει κάποιος μαγνήτης για το σίδερο. τα γυάλινα μπουκάλια είναι απτα βασικά που ανακυκλώνονται οχι φιλε μου περνανε με ταινια μπροστα απο τους εργατες και τα συλεγουν!
pournaras Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 οχι φιλε μου περνανε με ταινια μπροστα απο τους εργατες και τα συλεγουν! Αν η ανακυκλωση ακολουθει διεθνη προτυπα, προφανως και η περισσοτερη δουλεια γινεται με μηχανηματα, μαγνητες, χημικα κλπ. Οταν εχεις καποιους τονους υλικων δε γινεται να διαχωριστουν με το χερι, και δεν εχει νοημα κιολας. Βεβαια με τα ελληνικα δεδομενα, δεν το βρισκω και πολυ παραλογο. 1
nemesiskp Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 http://youtu.be/_GP3JuiX5BY Μια ιδεα.Βεβαια μιλαμε για εξω.Τωρα τι κανουν εδω,ποιος ξερει;
Cernic Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 και ομως υπαρχουν 2 ταινιες.... η μια γινετε διαλογη μεταλλων,πλαστικου χαρτιονια μεγαλα.... και στην δευτερη ταινια συλλεγετε το χαρτι και τα αλουμινια....
skipperas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Σίγουρα καταλήγουν σε εργοστάσιο για ανακύκλωση ή έχουν την ίδια τύχη με τα υπόλοιπα σκουπίδια; Κάθε φορά βλέπω την κλασική σκουπιδιάρα να μαζεύει και μπλε και πράσινους κάδους! Ποιός ξέρει. 1
Cernic Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Σίγουρα καταλήγουν σε εργοστάσιο για ανακύκλωση ή έχουν την ίδια τύχη με τα υπόλοιπα σκουπίδια; Κάθε φορά βλέπω την κλασική σκουπιδιάρα να μαζεύει και μπλε και πράσινους κάδους! Ποιός ξέρει. τι να σου πω φιλε μου...το καλοκαιρι ειχα παει σε ενα αναλογο εργοστασιο για μια θεση εργασιας και το ειδα με τα ματια μου φυσικα απο την υπερβοληκη μυρωδια την εκανα με ελαφρα πηδηματακια
Pa0ki Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 http://youtu.be/_GP3JuiX5BY Μια ιδεα.Βεβαια μιλαμε για εξω.Τωρα τι κανουν εδω,ποιος ξερει; Waste management...καλή μπίζνα
kage Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Σίγουρα καταλήγουν σε εργοστάσιο για ανακύκλωση ή έχουν την ίδια τύχη με τα υπόλοιπα σκουπίδια; Κάθε φορά βλέπω την κλασική σκουπιδιάρα να μαζεύει και μπλε και πράσινους κάδους! Ποιός ξέρει. η αληθεια ειναι οτι αρκετες φορες τα μαζευει η κλασικη... αλλα εφοσον οι τυποι με τους μπλε ειναι α.ε. και δεν διαμαρτυρονται κατι παιζει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα