Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω ένα εισιτήριο για έναν δικό μου άνθρωπο που είναι αμερική. Πάω airtickets.gr βάζω από Νέα Υόρκη έως Αθήνα και επιστροφή και μου βγάζει κάποιες τιμές. Στις ίδιες ημερομηνίες οι τιμές του airtickets.com είναι πιο ακριβές...ξέρει κανείς γιατί;

Επίσης ξέρει κανείς αν υπάρχει πρόβλημα να κλείσω εισιτήρια μέσω του .gr για κάποιον που θα κάνει την πρώτη του πτήση από Αμερική  προς Ελλάδα; 

Δημοσ.

Ίσως αλλά η βασική μου απορία εμένα είναι αν παίζει να έχω κάποιο πρόβλημα επειδή θέλω να κλείσω εισιτήριο για κάποιον που είναι ήδη αμερική για να έρθει Ελλάδα. Να το πληρώσω εγώ κοκ. Όχι δηλαδή για μένα να πάω αμερική και μετά να γυρίσω. 

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω ένα εισιτήριο για έναν δικό μου άνθρωπο που είναι αμερική. Πάω airtickets.gr βάζω από Νέα Υόρκη έως Αθήνα και επιστροφή και μου βγάζει κάποιες τιμές. Στις ίδιες ημερομηνίες οι τιμές του airtickets.com είναι πιο ακριβές...ξέρει κανείς γιατί;

Επίσης ξέρει κανείς αν υπάρχει πρόβλημα να κλείσω εισιτήρια μέσω του .gr για κάποιον που θα κάνει την πρώτη του πτήση από Αμερική  προς Ελλάδα; 

Δοκίμασε το orbitz.com  αν δεν τον ενοχλεί μια ενδιάμεση στάση.

Κάνει πολύ καλούς συνδυασμούς και βγάζει αρκετά φτηνά εισιτήρια.

Επίσης, προσφορές καλές κάνει και η Air France, σε υπερατλαντικά ταξίδια, αλλά πρέπει να ψάξεις με αλλαγή ημερομηνιών για να βρεις φτηνότερη πτήση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...