Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια ειμαι καινουριος στο φορουμ και οι γνωσεις μου επι του θεματος ειναι μηδενικες.το προβλημα που εχει προκυψει ειναι ζωτικης σημασιας για μενα και θα ηθελα να με διαφωτισει καποιος ή να μου προτεινει πιθανα σεναρια λυσης.

συνοπτικα λοιπον: ασχολουμαι με το online ποκερ και βιοποριζομαι απο αυτο και μεχρι τωρα δεν υπηρχε φορολογηση αμεση απο το ελληνικο κρατος στα κερδη. πλεον η φορολογια εγινε βαρβαρη και η πραγματικη ζημια που υφισταται ενας επαγγελματιας φτανει καποιες φορες μεχρι το 60% πραγμα που μετατρεπει το ποκερ σε παιχνιδι τζογου και το υποβιβαζει στο επιπεδο της ρουλετας του κινο του τζοκερ κτλ και κατα συνεπεια δεν δυναται να κερδιζεις.θελω να τονισω οτι δε θελω να φοροδιαφυγω αλλα το ελληνικο κρατος με τον παγκοσμιας πρωτοτυπιας νομο που εφαρμοζει με αναγκαζει να χασω το βασικο εισοδημα μου οχι απλα να μου το ελλατωσει(το τονιζω αυτο).

εχω 2 επιλογες ή φευγω απο ελλαδα και παω ευρωπη να φορολογουμαι ανθρωπινα ή με ενα account πχ αγγλιας συνεχισω και παιζω απο ελλαδα αλλα φορολογουμαι ανθρωπινα απο αγγλιας .αν λαβουμε ως δεδομενο οτι η εταιρεια μπορει να βρει accounts που παιζουν μεσω vpn το vps ειναι λυση?θελω να αποκρυπτω απο την εταιρεια την πραγματικη μου τοποθεσια.ποσο ασφαλες ειναι να μην με κανουν trace?

συγγνωμη αν ειμαι off topic

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...