Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας. Είμαι νέος στο Forum και θα ήθελα να σας ρωτήσω αν μπορώ να βρώ ένα πλήκτρο απο το πληκτρολόγιο του laptop μου που έσπασε ή θα πρέπει να αλλάξω όλο το πληκτρολόγιο;. Το laptop ειναι ένα HP Pavllion G6.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Μπορείς να στείλεις μία φωτογραφία να δούμε πως είναι τα πιαστράκια από κάτω γιατί ακόμα και σε ίδια laptop διαφέρουν.

Δημοσ.

Αυτη τη στιγμή το λάπτοπ δεν ειναι εδώ για να στείλω φωτογραφία. Θα στείλω οταν το έχω. Πάντως ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.

Αυτη τη στιγμή το λάπτοπ δεν ειναι εδώ για να στείλω φωτογραφία. Θα στείλω οταν το έχω. Πάντως ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.

Ευχαριστώ και σε σένα Σαϊνόμπι θα το δώ.

Δημοσ.

Ευχαριστώ και σε σένα Σαϊνόμπι θα το δώ.

Aυτο ειναι σιγουρα, πριν 3 μερες εκανα καθαρισμο σε ενα G6 και αναγκαστικα περνας απτο keyboard για να φτασεις σε ανεμιστηρα και επεξεργαστη ;)

Δημοσ.

Aυτο ειναι σιγουρα, πριν 3 μερες εκανα καθαρισμο σε ενα G6 και αναγκαστικα περνας απτο keyboard για να φτασεις σε ανεμιστηρα και επεξεργαστη ;)

Μάλλον θα το παραγγείλω για να εχω και τα αλλα πλήκτρα για παν ενδεχόμενο. Ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...