Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπόν θέλω να αγοράσω μόνο το μεταλλικό  που κουμπώνει στη ζώνη ασφαλείας του αυτοκινήτου για έναν φίλο που επιμένει να μη τη φορά μπας και σταματίσει και αυτο το εκνευριστικό μπιπ μπιπ όλη την ώρα όποτε μπαίνω στο αμάξι του. έχετε καμια ίδεα τι και πως?

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και αν δεν σκοτωθεί θα τον πληρώνουμε όλοι οι υπόλοιποι, κλασική μαλακισμένη νοοτροπία. Κανονικά θα έπρεπε να κόβουν κλήσεις ΣΥΝΕΧΕΙΑ σε όσους δεν φορούν ζώνη, κράνος, δεν βγάζουν φλάς κλπ κλπ. Δεν είναι τόσο το ότι κάνουν κάτι τόσο φοβερά κακό, αλλά το ότι είναι ζώα και σκέφτονται μόνο τον εαυτό τους

• Like 12
Δημοσ.

πες του μωρέ να κόψει αυτή του συνοδηγού μωρέ. Έχω ακουσει πως κάποιοι επιβάτες είναι πολύ ενοχλητικοί, μωρέ.

Ώχου ρε αδερφέ.

Δημοσ.

Κάνει αυτό που γουστάρει , παραβαίνοντας αυτονόητους νόμους. Όταν δεν φοράς κράνος ή ζώνη το κάνεις γιατί βαριέσαι, σε ενοχλούν  αυτά ή απλά επειδή μπορείς.

Αυτό το κάνεις γιατί απλά θες εσυ. Οπότε σκέφτεσαι μόνο τον εαυτό σου.

Αν γίνει κάτι και δυστυχώς ΔΕΝ σκοτωθείς, θα μείνεις σίγουρα με κινητικά προβλήματα, τα οποία θα πληρώνουμε ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι επειδή εσύ έκανες το κομμάτι σου. Είναι δίκαιο???

Οι ασφαλιστικές το γνωρίζουν ότι προφανώς και δεν ειναι, και για αυτό δεν πληρώνουν αυτές τις περιπτώσεις. Οι υπόλοιποι όμως τα βρίσκουμε στο δρόμο και για αυτό πληρώνουμε τον καθένα να κάνει το κομμάτι του...

• Like 4
Δημοσ.
Και αν δεν σκοτωθεί θα τον πληρώνουμε όλοι οι υπόλοιποι,

Ti εννοεις? Βάση του ότι πληρωνω για το κράτος απο τότε που εργάζομαι, θα έπρεπε να κυκλοφορώ ξεβρακωτος και να μου πληρώνει ακόμα και το κρυολόγημα σε υπερλουξ νοσοκομειο παρέα με 3  20χρονες να μου κάνουν μασάζ και ότι άλλο φανταζομαστε...

Δημοσ.

Δεν γνωριζω εαν πηγατε φετος στην εκθεση αυτοκινητου,αλλα ειχε σε ενα σημειο κατι σαν προσομοιωση crash test.Ηταν μια μπαρα ουσιαστικα (3-4 μετρα) με μικρη κληση και πανω της μια πλατφορμα με δυο καθισματα.

Ανεβαινες λοιπον,δενοσουν και απλα αφηνε την μπαρα να τσουλησει μεχρι να βρει stop.Εγω λεω κλαιν σιγα το τρανταγμα που θα φαμε με τοση λιγη αποσταση,αλλα εκανα μεγαλο λαθος.Το τρανταγμα ητανε εντονοτατο και απο οτι μας ειπαν εκει,η συγκρουση ητανε μονο με 7χλμ/ωρα!Περριτο να πω οτι και να κρατιομουν χωρις ζωνη δεν παιζει να αντεχα τετοια δυναμη.Για αυτο παντα ζωνη ασφαλειας ΟΛΟΙ στο αμαξι και χωρις μπιχλιμπιδια που ξεγελανε το μπιπερ.

Δημοσ.

Ti εννοεις? Βάση του ότι πληρωνω για το κράτος απο τότε που εργάζομαι, θα έπρεπε να κυκλοφορώ ξεβρακωτος και να μου πληρώνει ακόμα και το κρυολόγημα σε υπερλουξ νοσοκομειο παρέα με 3  20χρονες να μου κάνουν μασάζ και ότι άλλο φανταζομαστε...

Βάσει αυτού, ας το κάνουμε ακόμα χειρότερα το κράτος και ας συνεχίσουμε να καταπατάμε όλους τους νόμους, άγραφους και γραφτούς. Ούτως ή αλλως ποτέ δεν θα βρεθούμε στη θέση του χαμένου απο κάποιον που έκανε το ίδιο προς εμας....

• Like 2
Δημοσ.

Και αν δεν σκοτωθεί θα τον πληρώνουμε όλοι οι υπόλοιποι, κλασική μαλακισμένη νοοτροπία. Κανονικά θα έπρεπε να κόβουν κλήσεις ΣΥΝΕΧΕΙΑ σε όσους δεν φορούν ζώνη, κράνος, δεν βγάζουν φλάς κλπ κλπ. Δεν είναι τόσο το ότι κάνουν κάτι τόσο φοβερά κακό, αλλά το ότι είναι ζώα και σκέφτονται μόνο τον εαυτό τους

Bασικα τα λες λιγο αναποδα.

Αυτος που δεν φοραει ζωνη-κρανος κλπ πώς ειναι δυνατον να σκεφτεται τον εαυτο του?!?! Ειναι χαρακτηριστικο παραδειγμα τυπου που δεν σκεφτεται τον εαυτο του και την οικογενεια του!

Αυτοι που σκεφτονται την παρτη τους και οχι τους γυρω, ειναι αυτοι που με την οδηγηση τους βαζουν σε κινδυνο κι αλλους. Κι αυτο δεν το κανει καποιος επειδη δε φοραει κρανος ή ζωνη.

Τωρα αν το point σου ειναι οτι ενας που παει χωρις κρανος σκεφτεται την παρτη του επειδη αν καταληξει αναπηρος θα τον συντηρει το δημοσιο, τοτε ομολογω οτι ο τροπος σκεψης σου με εκπλησει, τουλαχιστον.

• Like 3
Δημοσ.

Αυτος που δεν φοραει ζωνη-κρανος κλπ πώς ειναι δυνατον να σκεφτεται τον εαυτο του?!?! Ειναι χαρακτηριστικο παραδειγμα τυπου που δεν σκεφτεται τον εαυτο του και την οικογενεια του!

Αυτοι που σκεφτονται την παρτη τους και οχι τους γυρω, ειναι αυτοι που με την οδηγηση τους βαζουν σε κινδυνο κι αλλους. Κι αυτο δεν το κανει καποιος επειδη δε φοραει κρανος ή ζωνη.

Τωρα αν το point σου ειναι οτι ενας που παει χωρις κρανος σκεφτεται την παρτη του επειδη αν καταληξει αναπηρος θα τον συντηρει το δημοσιο, τοτε ομολογω οτι ο τροπος σκεψης σου με εκπλησει, τουλαχιστον.

Κοιτα να δεις που φτασαμε... Να θεωρουμε οτι ατυχημα = αυτος που οδηγαει σα... Ελληνας. Μη πεσεις απο τα συννεφα, αλλα ατυχημα μπορει να παθε ο καθενας μας, για αυτο εξαλλου το λενε ατυχημα και οχι δεν_ξερει_να_οδηγαει

Δημοσ.

Αν γίνει κάτι και δυστυχώς ΔΕΝ σκοτωθείς, θα μείνεις σίγουρα με κινητικά προβλήματα, τα οποία θα πληρώνουμε ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι επειδή εσύ έκανες το κομμάτι σου. Είναι δίκαιο???

Βασικα αν δεν φοραει ζωνη ο οδηγος ή ο συνοδηγος, τοτε δεν εχει προβλημα και δεν κινδυνευει αμεσα μόνο ο οδηγος ή ο συνοδηγος αντιστοιχα, αλλά και ο διπλανος του!

Αν δεν φοραει δηλαδη ζωνη ο συνοδηγος πχ, τοτε κινδυνευει αμεσα σε περιπτωση ατυχηματος και ο οδηγος ακομα και αν φοραει ζωνη, και κινδυνευει απο το σωμα του συνοδηγου που μπορει να τον διαλυσει αν πεσει πανω του.

Οποτε αν φορας ζωνη και ο διπλανος σου δεν φοραει, δεν εισαι καθολου ασφαλης(φυσικα εισαι πιο ασφαλης αν φορας ζωνη και ο διπλανος σου δεν φοραει απο το αν δεν φορας ζωνη και δεν φοραει και ο διπλανος σου).

• Like 1
Δημοσ.

Πρωτογενώς σκέφτεται τον εαυτό του σε βραχυπρόθεσμο ορίζοντα. Δηλαδή, τώρα και την επόμενη ώρα που θα οδηγώ, δεν θέλω κράνη και ζώνες. Είναι τόσο γίδι ο συγκεκριμένος τύπος που δεν καταφέρνει να σκεφτεί τον εαυτό του μακροπρόθεσμα σε περίπτωση ατυχήματος.

Αν τον σκεφτόταν, τότε απλά δεν θα άνηκε στην κατηγορία που κυκλοφορεί χωρίς να φοράει ;)

Δημοσ.

Οι περισσοτεροι δεν φορανε ζωνη γιατι σκεφτονται "εγω προσεχω" ή γιατι σκεφτονται οτι "ε σε εμενα θα τυχει?".

Στην πραγματικοτητα ολοι οσοι επαθαν αυτοκινητιστικο ατυχημα και ολοι οσοι πλεον δεν ανηκουν στους ζωντανους απο αυτοκινητιστικο δυστυχημα, ειχαν παρομοιες σκεψεις....

• Like 2
Δημοσ.

λοιπόν θέλω να αγοράσω μόνο το μεταλλικό  που κουμπώνει στη ζώνη ασφαλείας του αυτοκινήτου για έναν φίλο που επιμένει να μη τη φορά μπας και σταματίσει και αυτο το εκνευριστικό μπιπ μπιπ όλη την ώρα όποτε μπαίνω στο αμάξι του. έχετε καμια ίδεα τι και πως?

Δικό του ειναι το κούτελο, ας το σπάσει όπως θέλει.

Το συγκεκριμένο αξεσουάρ θα το βρει σε ολα τα μαγαζιά τύπου autoplus που πουλάνε εξαρτήματα αυτοκινήτων καθώς και σε αρκετά βενζινάδικα. 

Εννοείται china/ebay θα το βρει πιο φθηνα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...