kalogeros Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Ελλάδα 2013, 2014 παρα ένα μήνα κ κάτι ψηλά. Κι ακόμη υπάρχουν άτομα που σκέφτονται έτσι με νοοτροπία Κουάλα Λουμπούρ. Εγώ εκτελώ την παρακάτω πρακτική: Δε τους βάζω στο αυτοκίνητο ούτε στο μηχανάκι. Και πολύ καλά κάνεις. Εγώ δεν βάζω μπρος στο αυτοκίνητο μέχρι να φορέσουν ΟΛΟΙ οι επιβάτες ζώνη.
gatokoritso Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Τι πάει να πει "δεν με βολεύει η ζώνη"? Τι κάνετε μέσα στο αμάξι, pole dancing??? χαλαει τη θεα του push up bra true story εε!
PostHelper Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Ως συνοδηγός θα φορέσω πάντα ζώνη γιατί τη δική μου κεφάλα τη θέλω άσπαστη. Το αν φορά ο οδηγός δεν με ενδιαφέρει (εκτός αν είναι αγαπημένο μου πρόσωπο). Μα δεν καταλαβες τιποτα απο αυτα που ειπα? Σου λεω οτι ακομα και να φορας ζωνη ως συνοδηγος οπως λες, αν δεν φοραει ο οδηγος, θα επρεπε να σε ενδιαφερει και παρα πολυ μαλιστα γιατι συνεχιζεις να κινδυνευεις αμεσα! Οχι τοσο φυσικα οσο αν δεν φορουσες ζωνη, αλλά κινδυνευεις αμεσα απο το σωμα του οδηγου να πεσει πανω σου και να σε διαλυσει σε περιπτωση ατυχηματος. Οποτε κάνεις μισες δουλειες. Ως οδηγός απαιτώ να φοράνε όλοι ζώνη και αν τύχουν "σκληροκέφαλοι" μετά από 2-3 προτροπές, απλώς τους γράφω κανονικά. Εξαίρεση κάποιες φορές που για να φοβίσω αγαπημένα μου άτομα (σε ελεγχόμενες συνθήκες και με χαμηλή ταχύτητα) τους μαγκώνω με το δεξί μου χέρι στο κάθισμα και πατάω αποτομα φρένο. Συνήθως πιάνει. Ναι πολλοι νομιζουν οτι μπορουν να αντιδρασουν σε περιπτωση ατυχηματος!! Αλλά αμα τους κάνεις ενα παρομοιο τεστ με αποτομο φρεναρισμα απο μολις 10 km/h στο μηδεν, θα εκπλαγουν και θα αλλαξουν φιλοσοφια.
Lucifer Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2013 Το πρόβλημα δεν είναι τα ασφαλιστικά ταμεία και οι νεκροί μαλάκες, το πρόβλημα είναι ότι αν εγώ από λάθος είτε δικό μου, είτε του μαλάκα που δε φοράει ζώνη, πέσω επάνω του με 50 χλμ/ω, αντί να μιλάμε για τσίγκους, θα μιλάμε για φόνο εξ αμελείας και θα φοβάμαι να πιάσω το σαπούνι. Το θρεντ κλειδώνεται, μη ζητάτε παράνομα πράγματα και μην κάνετε παρέα με μαλάκες. 23
Προτεινόμενες αναρτήσεις