Προς το περιεχόμενο

Humming/Buzzing ηχος στα headset στον υπολογιστη


geonabro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια εχω ενα προβλημα και δεν μπορω να καταφερω βρω την λυση στο google.Λοιπον το προβλημα ειναι οτι οταν βαζω τα headset μου στο pc ακουγεται ενα ενοχλητικο βουητο(χρησιμοποιω και ενα μικρο ενισχυτακο για τον οποιο ειμαι σιγουρος οτι δεν προκαλει τον ηχο αυτο).Ψαχνοντας στο google βρηκα καποιες λυσεις ,οπως να κλεισω τα ανεμιστηρακια ή να τρεξω boinc/prime  για να φτασει το cpu σε full load,να κανω update στο firmware της sound card κτλ,οι οποιες ομως δεν βοηθησαν...Σε μια προσφατη αναζητηση που εκανα βρηκα πως καποιοι για να επιλυσουν αυτο το ζητημα γειωναν το κουτι τους απο οτι καταλαβα,κατι το οποιο δεν εχω δοκιμασει ακομα...Παρακαλω οι γνωστες του θεματος ας αφησουν μια απαντηση πιο κατω μηπως βρω την ακρη στο προβλημα αυτο.

 

Ευχαριστω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το κουτι σου ουτως ή αλλως ειναι γειωμενο. Αν δεν ειναι...... αστα να πανε.

 

Αυτο που κατα τη γνωμη μου ακους ειναι τη συχνοτητα του ρευματος, τα 50Hz, το οποιο ειναι αρκετα πιθανον να ακουγεται και απο τον ενισχυτη και οφειλεται το πιθανοτηερο απο κακο τροφοδοτικο, κυριως του ενισχυτη σου.

 

Εγω θα δοκιμαζα να γειωσω το κουτι μου με τον ενισχυτη με ενα χοντρο καλωδιο σε μια γειωση να δω αν θα εξαλειφθει ο θορυβος.

 

Δλδ.... κουτι>κουτι>γειωση.  Το καλωδιο στερεωσε το πανω σε μια βιδα στα κουτια σου για την δοκιμη.  Με κλειστα ρευματα ολα αυτα πρωτα και μετα ανοιγεις και δοκιμαζεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο ενισχυτακος που έχω είναι φορητός δηλαδή λειτουργει με μπαταρία 2α,οποτε δεν ξέρω αμα οφείλεται εκεί το πρόβλημα

Επίσης μπήκα στο utube και άκουσα τα 50 hz που προανεφερες...ο ήχος αν δεν είναι ίδιος είναι σε μεγαλο βαθμο παρόμοιος...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπον αν αφαιρεσω τον μικρο ενισχυτη που εχω οφειλω να ομολογησω πως δεν ακουω τιποτα,αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει αυτος το ηχος ή αλλιως η συχνοτητα του ρευματος...Θα κανω καποιες δοκιμες για να σιγουρεψω απο που προερχεται αυτος ο ηχος...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο ενισχυτακος που εχω ειναι πραγματικα μικρος,ειναι μεταφερομενος...Ο οποιος αμα θες να δεις ποιος ειναι ψαξε στο google fiio e3...Προς το παρον φενεται πως αυτος κανει τη ζημια,οταν βρω χρονο θα το ψαξω παραπανω!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...