Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Έχω μια απορία και για να μην πηγαίνω πρωί πρωί στην τράπεζα, το γράφω εδώ μήπως και μου απαντήσει κάποιο μέλος!!

Έχω 1 τραπεζικό λογαριασμό στην εθνική και 1 κάρτα ανάληψης (συνδεδεμένα)

Πρόσφατα πήγα στην εθνική ξανά να δημιουργήσω ακόμα έναν λογαριασμό (2ο δηλαδή) και να βγάλω κ.ανάληψης για να τα συνδέσω με paypal. (Διάβασα ότι η κάρτα ανάληψης συνδέεται με paypal αντί της πιστωτικής) Όμως μου είπαν ότι δεν γίνεται να βγάλω, καθώς έχω ήδη μία κάρτα ανάληψης.

Η ερώτησή μου είναι η εξής:

Αν πάω στην alpha bank και δημιουργήσω εκεί λογαριασμό, θα μου βγάλουν και κάρτα ανάληψης; (Ή θα μου πουν και αυτοί ότι έχω ήδη μία στο όνομά μου;)

Υ.Γ. 1)Η κάρτα "Alpha Bank Enter Visa" είναι ανάληψης ή και χρεωστική;

2)Ξέρω ότι επαναλαμβάνω λέξεις αλλά δεν θέλω παρεξηγήσεις :P

Ευχαριστώ :)

<_UIActivityIndicatorViewArtworkItem: 0x1468fb20>

Δημοσ.

Ναι θα σου δώσουν κάρτα ανάληψης/χρεωστικη με το που ανοίξεις λογαριασμό στην αλφα η οποία παίζει κανονικά στο PayPal. Όλες οι κάρτες ανάληψης είναι χρεωστικές απλά της εθνικής δεν τις δέχεται το PayPal γιατί δεν είναι Visa

Δες εδώ http://www.moneyexpert.gr/gr/%CE%A7%CF%81%CE%AE%CE%BC%CE%B1/%CE%A0%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82%CE%9A%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B5%CF%82/%CE%A7%CF%81%CE%B5%CF%89%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82_%CE%BA%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B5%CF%82_%CE%9A%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B5%CF%82_%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B5%CF%89%CE%BD

Αποστολή από το GT-I9070 με τη χρήση Insomnia App

• Like 1
Δημοσ.

το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι η κάρτα που θα βγάλεις να είναι είτε visa είτε mastercard, εγώ με Πειραιώς είμαι πολύ ευχαριστημένος. 

η εθνική έχει maestro που δεν κάνει. 

μην αναφέρεις τη λέξη paypal γιατί θα έρχεται ο κάθε ένας και σου προτείνει να βγάλεις προπληρωμένη πολλών χρήσεων, πες του ευχαριστώ αλλά για την ώρα δεν μου χρειάζεται.

• Like 1
Δημοσ.

συγνωμη για τη παραθεση

εχω ενα λογαριασμο στην εθνικη που δεν εχει και τιποτα μεσα  τi καρτα πρεπει να βγαλω για να μπορω να συνδεσω στο paypal 

Κανεις?
Δημοσ.

Να ρωτησω κατι σχετικοασχετο μηπως ξερετε;

Αν εχουμε καρτα αναληψης/χρεωστικη στην aplha συνδεδεμενη με 2 λογαριασμους, πως μπορουμε να ορισουμε με ποιον λογαριασμο θα συνδεθει το paypal; και πιο γενικα, αν κανουμε αγορα online και πληρωμη απευθειας απο καρτα, γινεται να οριστει μια προεπιλογη απο ποιον απο τους 2 λογαριασμους να τραβαει τα λεφτα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...