Προς το περιεχόμενο

Σημα wifi tablet.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Παρελαβα σημερα ενα ταμπλετ απο το e-shop (http://www.e-shop.gr/product?id=PER.902352) Aλλα εχω θεμα με το wifi του. Οταν ειμαι στο ιδιο δωματιο με το ρουτερ πιανει μια χαρα, μολις ομως παω στο διπλα δωματιο ή στο σαλονι (οπου ολες οι αλλες σσκευες εχουν 80+% σημα) το σημα του χανεται. γενικα εχει παρα μα παρα πολυ ασθενες σημα. Σε αυτη τη περιπτωση τι κανω? Το παω πισω στο καταστημα? (Εκει φοβαμαι οτι ο τεχνικος θα καταφερει να το συνδεσει στο ρουτερ που ειναι διπλα του και θα μου λεει μετα οτι δεν εχει βλαβη και τετοια...) Τι να κανωωω?

Δημοσ.

Μαλλον το τάμπλετ είναι τέτοιο... αλλα πηγαινε το πίσω και μάλλον χωρίς να το ψάξουν θα σου δώσουν πίσω καινούριο λογω του DOA

Δημοσ.

Aυτο ειναι το θεμα, θα μου το δωσουν το DOA η θα το συνδεσουν στο ρουτερ που εχουν διπλα και θα λενε δεν εχει προβλημα?

Δημοσ.

Aυτο ειναι το θεμα, θα μου το δωσουν το DOA η θα το συνδεσουν στο ρουτερ που εχουν διπλα και θα λενε δεν εχει προβλημα?

Και δίπλα να πιάνει, θα δουν ότι δεν πιάνει καλά. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην φανεί, αν όντως υπάρχει πρόβλημα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...