Προς το περιεχόμενο

cock blockers (male & female) .

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μια εικόνα = 1000 λέξεις..

post-51052-0-96690400-1385402791_thumb.jpg

Πόσες φορές σας έτυχε να σας αρέσει ενα αγόρι ή μια κοπέλα και να μπλοκάρουν ξαφνικά την φάση ενδιάμεσοι τους οποίους μάλιστα δεν έχεις προκαλέσει και καθόλου;

Το χειρότερο είναι να υπάρχει ενα καλό Match μεταξύ 2 ατόμων και να μπεί ο φίλος η συνάδελφος κτλ  να κάνει την γνωστή δήλωση "είναι δικός μου" και ο άλλος να κάνει στην άκρη για να μην χαλάσει μια φιλία ή συνεργασία κοκ .. 

Πώς το χειριζόμαστε ; συνήθως οι cock blockers όσο και να τους αγνοείς ζουν στην δική τους πραγματικότητα και επιμένουν ακόμη περισσότερο...ενώ ταυτόχρονα σε θάβουν στον περίγυρο γιατι νομίζουν έτσι οτι έχουν περισσότερες ελπίδες.. Είναι η χειρότερη ράτσα που υπάρχει..

Αν είναι γυναίκα cock blocker συνήθως την πετυχαίνεις στο μέγεθος της φωτό. Αν σου τύχει γυναίκα cock blocker την έκατσες.. δεν την γλυτώνεις με τίποτα ακόμη κι αν είσαι ο brand pitt.. 

Θα χρησιμοποιούσα το υγρό πύρ ή θα της πέταγα ενα ιπτάμενο δίσκο στο κεφάλι αλλά είμαι ευγενικός .

Πέρα απο την πλάκα ρίξτε καμία ιδέα πως το χειριζόμαστε αυτό διακριτικά και πολιτισμένα..

• Like 1
Δημοσ.

Καλα αν θελει μια γυναικα να κανει κατι μαζι σου και ο θεος να καταβει δεν θα την εμποδισει....

Τωρα εμεις ειμαστε λιγο μαλακουλιδες... Αν δουνε δυο φιλοι μια κοπελα, παντα ο ενας κανει πισω για να μην χαλασει την φιλια και ας μην εχει ο αλλος ελπιδες...

Εγω σε αλλη φαση σπαζομαι, βγαινω με ενα κολλητο, συνανταω μια γνωστη μου και με πριζει τα @@ να την πω να βγουμε την αλλη μερα για καφε μηπως φερει καμια φικη της ή την αδερφη της.

Οταν ομως ο μαγκας βγαινει αυτος με κανενα κοριτσι, σαν να μην υπαρχω...Ε μια δυο, τωρα ουτε στα @@ μου δεν τον γραφω ....

Μερικοι ειναι τοσο συμφεροντολογοι ακομα και σε αυτο τον τομεα....

• Like 1
Δημοσ.

σε αυτό το θέμα είναι όντως μαλάκες μερικοί. Οταν έχω γνωστές διαθέσιμες πάντα κοιτάω να τις γνωρίσω σε φίλους .. εμένα κανείς καμία στα @@ τους .. αστο μεγάλο θέμα άνοιξες..

στο θέμα των cock blockers πάντως να ξέρεις οτι οι γυναίκες επηρεάζουν η μία την άλλη σε μεγάλο βαθμό...οπότε κάνουν δουλίτσα οι κακοθελητές εύκολα..

Δημοσ.

Το ξερω ...

Η μια ζηλευει την αλλη που εχει σχεση...

Η αλλη ζηλευει γιατι η φιλη της δεν δινει λογαριασμο σε κανεναν, χτες πηγε με εκεινος αυριο με τον αλλον....

Δεν μπορεις να τις πιασεις.... Πουθενα....

Εγω ουτε πριζω να με γνωρισουν, ουτε να γνωρισω εγω στους αλλους...

• Like 1
Δημοσ.

here we go again...

εγω αν ημουν mod θα το διασκεδαζα με τον εξης τροπο. Θα ειχα κανει merge μερικα απο ολα αυτα τα θρεντ, δεν τα ξεχωριζω, ειναι σαν τα σηριαλ του παπακαλιατη (μου φαινονται ολα ιδια) και θα το εκανα sticky με nickname σε αστερισκους και τυχαια διαγραφη ενδιαμεσων ποστ ετσι για την πλακα. Κανεις δεν θα προσεχε την απουσια ροης.

Αεναος "διαλογος" οπου ο καθενας λεει τον πονο του και καταθετει την δικη του ( ;)  οπτικη γυρω απο το θεμα αντρες vs γυναικες μεσω απο το πρισμα των στερεοτυπων.

Ξυπνηστε με οταν το θεμα εχει φτασει στο αν πρεπει να υιοθετουνται παιδια απο gay (!!!)

neeeeeeeext...

• Like 1
Δημοσ.

σώπα ρε φίλε.. εσύ να ξυπνήσεις καλύτερα .. στο μπλα μπλά είσαι . Το θέμα είναι μια χαρά σοβαρό αν δεν σου αρέσει αγνόησε το.

• Like 1
Δημοσ.

είναι θεμιτό να διεκδικούν 2 άντρες μια γυναίκα. Ανταγωνισμός υπάρχει παντού

Το αθέμιτο είναι ο 1ος να έχει φάει ήττα ή να μην έχει ελπίδες για κάποιους λόγους και να χαντακώνει και τον δεύτερο , λόγο εγωισμού ή φαντασιώσεων..

cock block λοιπόν.. 

βέβαια αυτό συμβαίνει πιο πολύ στις γυναίκες... 

Δημοσ.

Ο όρος σημαίνει όταν ηθελημένα ή μη εμποδίζεις τον άλλο να πηδήξει.

Γυναίκα είναι όταν βγαίνει ένα ζευγάρι και η γκόμενα κουβαλά και την φίλη της, οπότε είτε ηθελημένα είτε μη, η φίλη εμποδίζει τον τύπο να σκοράρει. Παρόμοιο και για άντρα, όταν κάποιος δεν πηδά απόψε εξαιτίας ενός φίλου για τον οποιοδήποτε λόγο, ο φίλος γίνεται cock blocker.

Τώρα, τι ακριβώς δικιά του ερμηνεία στην αργκό λέξη έχει δώσει ο ts, δεν έχω καταλάβει ακόμα....

• Like 2
Δημοσ.

την ερμηνεία τη δική σου την βρίκες στο wikipedia ? για να καταλάβω κι εγώ...

Πτυχιούχος αγγλικής φιλολογίας είμαι, λες να γνωρίζεις περισσότερα από εμένα;

• Like 1
Δημοσ.

Πτυχιούχος αγγλικής φιλολογίας είμαι, λες να γνωρίζεις περισσότερα από εμένα;

στη σχολη μαθαινατε για cockblocking? :P

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...