Προς το περιεχόμενο

cock blockers (male & female) .

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χάθηκαν τα ελληνικά λήμματα....??

κοκομπλόκος

Πεφτοχαλάστρας

πεοφράκτης

βαλανοφραγέας

σεξοσφήνα

Χαχααχχαχαχαααχχαχαχααχα

Δημοσ.

είναι θεμιτό να διεκδικούν 2 άντρες μια γυναίκα. Ανταγωνισμός υπάρχει παντού

Το αθέμιτο είναι ο 1ος να έχει φάει ήττα ή να μην έχει ελπίδες για κάποιους λόγους και να χαντακώνει και τον δεύτερο , λόγο εγωισμού ή φαντασιώσεων..

cock block λοιπόν.. 

βέβαια αυτό συμβαίνει πιο πολύ στις γυναίκες... 

Στον έρωτα και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται, άλλωστε μια ήττα δεν λέει και τίποτα. Πολλές φορές γίνεται το comeback εκεί που δεν το περιμένεις.

Δημοσ.

Πόσες φορές μου έχει τύχει φιλενάδες να μου το χαλάνε όταν πάω να κάνω κάτι με την κολλητή τους δύσκολο να μετρήσω, τις τραβάνε να φύγουν, σηκώνονται και φεύγουν, μου επιτίθενται φραστικά κ.α. Επίσης εξίσου πολλές φορές όταν μιλάω στην κολλητή τους και αγνοώ αυτές μου κάνουν τα γλυκά μάτια σε σημείο που να πιστεύω ότι το καλύτερο καμάκι ίσως να είναι αυτό που γίνεται στην κολλητή της κοπέλας που έχεις βάλει στο μάτι. Πλάσματα οι γυναίκες..

Οι λύσεις που γνωρίζω είναι δυο: αδιαφορείς και ορμάς κανονικά παρά τις εντάσεις των πέριξ και στην τελική ζητάς τηλέφωνο για να την αντιμετωπίσεις man to man δηλαδή woman to man ένας προς έναν χωρίς ανούσιες περισπάσεις, ή είσαι αρκετά ευέλικτος ώστε να απαντήσεις στις φιλενάδες όπως πρέπει, δώσε λίγο σημασία και σ' αυτές, κάνε τους συζήτηση, πες πως και αυτές είναι ωραίες άλλα εσύ έχεις μάτια για τη φίλη της (δε σε πιστεύω θα σου πούνε οι περισσότερες ακόμα και αν είναι όμορφες).

Δημοσ.

μια εικόνα = 1000 λέξεις..

attachicon.gifcock-block-distract.jpg

Πόσες φορές σας έτυχε να σας αρέσει ενα αγόρι ή μια κοπέλα και να μπλοκάρουν ξαφνικά την φάση ενδιάμεσοι τους οποίους μάλιστα δεν έχεις προκαλέσει και καθόλου;

Το χειρότερο είναι να υπάρχει ενα καλό Match μεταξύ 2 ατόμων και να μπεί ο φίλος η συνάδελφος κτλ να κάνει την γνωστή δήλωση "είναι δικός μου" και ο άλλος να κάνει στην άκρη για να μην χαλάσει μια φιλία ή συνεργασία κοκ ..

Πώς το χειριζόμαστε ; συνήθως οι cock blockers όσο και να τους αγνοείς ζουν στην δική τους πραγματικότητα και επιμένουν ακόμη περισσότερο...ενώ ταυτόχρονα σε θάβουν στον περίγυρο γιατι νομίζουν έτσι οτι έχουν περισσότερες ελπίδες.. Είναι η χειρότερη ράτσα που υπάρχει..

Αν είναι γυναίκα cock blocker συνήθως την πετυχαίνεις στο μέγεθος της φωτό. Αν σου τύχει γυναίκα cock blocker την έκατσες.. δεν την γλυτώνεις με τίποτα ακόμη κι αν είσαι ο brand pitt..

Θα χρησιμοποιούσα το υγρό πύρ ή θα της πέταγα ενα ιπτάμενο δίσκο στο κεφάλι αλλά είμαι ευγενικός .

Πέρα απο την πλάκα ρίξτε καμία ιδέα πως το χειριζόμαστε αυτό διακριτικά και πολιτισμένα..

Τα δικά μου τα cockblocker γιατι ειναι διμετρα ουκρανιζε;

Επίσης

Να είσαι smooth και μεταφέρεσαι σε άλλο δωμάτιο με το prey σου...

Λέω εγω τώρα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...