Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Μέχρι και πριν τρεις εβδομάδες δεν είχα παραγγείλει τίποτε από Amazon (πιστός στο ebay από το 2005).

Αποφάσισα να παραγγείλω ένα ρολόι που βρήκα σε καλή τιμή από το amazon.co.uk για πρώτη φορά.

Αφού είδα ότι μπορεί να σταλεί Ελλάδα κάνω την αγορά και την πληρωμή και περιμένω. Μετά από δύο εβδομάδες μου στέλνουν Refund με reason (shipping address was undeliverable). Το μόνο που σκέφτηκα είναι ότι μπορεί να έχουν κάποιο σύστημα που να μην μπόρεσε να αναγνωρίσει την οδό μου μιας και δεν την είχα γράψει κατά ένα λατινικό γράμμα όπως την γράφει το google maps. Το διορθώνω και ξανά παραγγέλνω με Express Shipping αυτή την φορά. Βλέπω στο site ότι κανονικά θα παραλάβω 25/11 και από την Παρασκευή πρωί που έγινε η παραγγελία ακόμα στο site της DHL το πακέτο μου φαίνεται ότι είναι στην Αγγλία και ούτε καν στα χέρια του courier "shipping information received". 

Έστειλα ένα email στο customer support και ισχυρίζονται ότι το πακέτο είναι in transit και στα χέρια του courier και αν δεν λάβω το πακέτο μέχρι 26/11 να τους ξανά στείλω email.

Έχει τύχει σε κάποιον κάτι παρόμοιο; Έχω περισσότερη εμπιστοσύνη στο site της DHL που γράφει ότι ακόμα δεν έχει παραλάβει το πακέτο από Αγγλία παρά στο customer care του amazon...

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

στην ανάλυση από dhl τι γράφει? ότι περιμένει να παραλάβει το πακέτο?

Λογικά σήμερα θα το παραλάβει η dhl και αύριο θα το χεις

Δημοσ.

στην ανάλυση από dhl τι γράφει? ότι περιμένει να παραλάβει το πακέτο?

Λογικά σήμερα θα το παραλάβει η dhl και αύριο θα το χεις

Friday, November 22, 2013 Location Time   1 Shipment information received BIRMINGHAM - UK 15:05

Εκεί έχει μείνει. Μακάρι να προχωρήσει αλλά κανονικά έπρεπε να το έχω σήμερα.

Δημοσ.

Ακόμα τίποτα. Το Amazon μου γράφει σε emails ότι το πακέτο το έχει παραλάβει η DHL και ότι καλό θα είναι να περιμένω τουλάχιστον 2 ημέρες ακόμα. Εγώ πλήρωσα express shipping 2 ημερών και σήμερα είναι η τρίτη ημέρα και δε βλέπω να ανανεώνεται κάτι στο tracking. Μπορώ να ζητήσω άμεσο refund; Έχει πάθει κανένας κάτι παρόμοιο; 2 παραγγελίες και οι δύο αποτυχημένες...

Δημοσ.

Προφανώς κάτι δεν πάει καλά.

Μου έχουν στείλει με dhl με standard shipping 2-3 φορές, φεύγει την επόμενη εργάσιμη της παραγγελίας με το tracking να ανανεώνεται κανονικά, και μετά παίρνει 1 εργάσιμη για Αθήνα.

Πάρε στην Ελληνική dhl μπας και έχουν καμία πληροφορία παραπάνω. Μπορεί να έχει κολλήσει κάπου λόγω καιρού.

Δημοσ.

Τελικά η δεύτερη παραγγελία δεν ήρθε ποτέ. Μετά από παράπονα μου ξανά στείλανε νέα παραγγελία με νέο tracking number το οποίο από χθες το μεσημέρι πάλι Αγγλία παραμένει σαν να μην το έχει δώσει το amazon στην DHL. 

Πριν λίγο ζήτησα refund και δεν έχω σκοπό να ξανά ασχοληθώ με το amazon.

Δημοσ.

Δεν θα ξανα ασχοληθείς με το amazon επειδή έγινε ενα μπέρδεμα σε μια παραγγελία σου και θα συνέχισεις απο eBay που κανείς τον Σταύρο σου καθε φορα τι θα σου έρθει με paybal ( δεν ξερω αν το λέω σωστά ) για να μην σε κλέψουν ;

Χρόνια ψωνίζω απο αμαζον ποτε δεν ειχα προβλημα παρα μονο να καθυστέρηση λίγο παραπάνω , πάντα με ασφάλεια στην Καρτα.

Επίσης για ποιο γρήγορα μην πληρώνεται ποτε γιατι έρχεται το ίδιο περίπου .

• Like 1
Δημοσ.

Νομιζω οτι απλα έπεσες στην περίπτωση , οτι εχω παραγείλει απο amazon εχουν έρθει τα πάντα.

Σε εναν φίλο ομως ειναι τύχει κατι παρόμοιο , ειχε παραγείλει ενα βιβλίο το οποιο περίμενε 1 μήνα και ακομα δεν ειχε έρθει , τελικα του στείλανε 2η παραγγελία η οποία ήρθε μεσα σε 10 ημέρες και μετα απο 2 μήνες ήρθε και η πρώτη που ειχε κανει , προφανώς καπου ειχε σκαλώσει στο αεροδρόμιο η καπου αλλου και άργησε.

Δημοσ.

Δεν θα ξανα ασχοληθείς με το amazon επειδή έγινε ενα μπέρδεμα σε μια παραγγελία σου και θα συνέχισεις απο eBay που κανείς τον Σταύρο σου καθε φορα τι θα σου έρθει με paybal ( δεν ξερω αν το λέω σωστά ) για να μην σε κλέψουν ;

Χρόνια ψωνίζω απο αμαζον ποτε δεν ειχα προβλημα παρα μονο να καθυστέρηση λίγο παραπάνω , πάντα με ασφάλεια στην Καρτα.

Επίσης για ποιο γρήγορα μην πληρώνεται ποτε γιατι έρχεται το ίδιο περίπου .

Δεν μου άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις μετά από τρεις παραγγελίες όπου καμία δεν ήρθε για άγνωστο λόγο.

Από ebay γενικότερα επιλέγοντας πωλητές από Αμερική/Ευρώπη δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα.

Νομιζω οτι απλα έπεσες στην περίπτωση , οτι εχω παραγείλει απο amazon εχουν έρθει τα πάντα.

Σε εναν φίλο ομως ειναι τύχει κατι παρόμοιο , ειχε παραγείλει ενα βιβλίο το οποιο περίμενε 1 μήνα και ακομα δεν ειχε έρθει , τελικα του στείλανε 2η παραγγελία η οποία ήρθε μεσα σε 10 ημέρες και μετα απο 2 μήνες ήρθε και η πρώτη που ειχε κανει , προφανώς καπου ειχε σκαλώσει στο αεροδρόμιο η καπου αλλου και άργησε.

Το πρόβλημα μου είναι ότι τρεις παραγγελίες δεν ήρθαν ποτέ και τα emails τους ήταν κλασικές αυτοματοποιημένες απαντήσεις χωρίς ουσία. Ούτε στο τηλέφωνο δεν μπόρεσαν να μου εξηγήσουν τι γίνεται και γιατί δεν μου στέλνουν.

Δεν θέλω να καταλήξουμε στο amazon vs ebay αλλά μια φορά παράγγειλα από amazon και έπεσα στην περίπτωση που δεν έχω δει να συμβαίνει στο ebay. Δεν έχει και νόημα να αγοράζεις κάτι με estimated delivery μερικών ημερών και να σου έρχεται μετά από μήνα. Αν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα καλό θα είναι να υπάρχει και ενημέρωση.

Δημοσ.

Δεν θέλω να καταλήξουμε στο amazon vs ebay

Δεν υπαρχει περιπτωση να καταληξουμε εκει γιατι απλα δεν υφισταται καν η συγκριση...

Κατα τα αλλα ισως ετυχες στην περιπτωση. Ηταν και black friday αυτες τις μερες και λογικα θα γινοταν Ο ΧΑΜΟΣ. Επομενως ισως οφειλεται εκει.

Κατα τα αλλα με το express shipping δεν εχω παραγγειλει ποτε επομενως δεν ξερω τι παιζει εκει. Μου εχει τυχει βεβαια να καθυστερησει το δεμα αλλα ειλικρινα δεν δινω δεκαρα.

Οταν συνεργαζεσαι με ενα μαγαζι που εισαι 100% σιγουρος πως δεν προκειται να σου παιξει π@@στια και ειναι διατεθειμενο ακομα και να εχει και χασουρα προκειμενου να σε εξυπηρετησει μου αρκει και με το παραπανω.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά

θέλω να ρωτήσω, παρήγγειλα κάτι πράγματα απο amazon uk και φαίνεται οτι τα στείλαν με dhl(δεν είναι express shipping). Φαίνεται οτι χθές παραδόθηκε η παραγγελία, αλλά δεν ήρθε σε μένα τίποτα

29 December 2014, 2:09 pm, XX Delivered 23 December 2014, 12:23 pm, XX Parcel arrived at a carrier facility

Μένω Διδυμότειχο, εφόσον δεν ήταν express shipping η παραγγελία θα έρθει στο ταχυδρομείο, και όταν λέει παραδόθηκε, που εννοεί ότι παραδόθηκε \, στο κατάστημα της περιοχής?

Δημοσ.

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά

θέλω να ρωτήσω, παρήγγειλα κάτι πράγματα απο amazon uk και φαίνεται οτι τα στείλαν με dhl(δεν είναι express shipping). Φαίνεται οτι χθές παραδόθηκε η παραγγελία, αλλά δεν ήρθε σε μένα τίποτα

29 December 2014, 2:09 pm, XX Delivered 23 December 2014, 12:23 pm, XX Parcel arrived at a carrier facility

Μένω Διδυμότειχο, εφόσον δεν ήταν express shipping η παραγγελία θα έρθει στο ταχυδρομείο, και όταν λέει παραδόθηκε, που εννοεί ότι παραδόθηκε \, στο κατάστημα της περιοχής?

Delivered=παραδοθηκε

Parcel arrived at a carrier facility=Εφτασε στο κεντρο διαλογης

Δημοσ.

εμενα παντως σε κατι που παραγγειλα και δεν ηρθε μου το ξαναστειλανε και οταν ηρθε μετα απο 20μερες τσουπ μου ρθε και το πρωτο και μου παν keep it κοστος 30ευρω φυσικα αλλα να το στειλω πισω μαλλον δνε τους συνεφερε γιατι θα πληρωνανε πισω μεταφορικα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...