Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα..Θέλω να πάω διακοπές τα Χριστούγεννα και σας χρειάζομαι επειγόντως!!

1)Ποιος είναι ο πιο οικονομικός τρόπος για να πάω από Θεσσαλονίκη στο Καρπενήσι; (συγκεκριμένα στο Μεγάλο Χωριό) Δικό μου αμάξι δεν εχω..

2)Ποιος είναι ο πιο οικονομικός τρόπος για να πάω από Θεσσαλονίκη στο Πήλιο; (συγκεκριμένα Τσαγκαράδα)

Όποιος γνωρίζει λεπτομέριες, παρακαλώ να με ενημερώσει για τα δρομολόγια.

Ευχαριστώ!! :)

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Ανοιγεις το γκουγκλ και βλεπεις τα ΚΤΕΛ. Και δρομολογια και τιμες και τηλεφωνα να παρεις...

Δημοσ.

Καθολου. Απαντηση ηταν. Αν εσυ το λαμβανεις σαν εξυπναδα ενταξει. 

Και ναι αυτο θα κανω. 

Κτελ θα πηγαινει εκει και μπορει τρενο για πηλια.Δε ξερω.  Αρα βλεπει αυτες τις πιθανες λυσεις. ΑΠΛΟ. Τα δρομολογια που να ξερουμε τις μερες; Τα γραφει στο σαιτ και στο γκουγκλ. Αλλα ξεχασα. Τα θελετε ετοιμα ολα.

• Like 2
Δημοσ.

@cris41 έχω ήδη ψάξει στο google. Έχω βρει κάποια διαδρομή απλώς ρωτάω και εδώ σε περίπτωση που κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω. (Στη διαδρομή που βρήκα, πρέπει πάρω το τρένο κ μετά να αλλάξω 3 λεωφορεία) Όσο για το που να ξέρεις τα δρομολόγια, αν διάβασες καλά είπα "όποιος γνωρίζει να με ενημερώσει" εννοώντας να μου στείλει μια ιστοσελίδα. Έτσι κ αλλιώς δεν ανέφερα συγκεκριμένη ημερομηνία για να έχω την απαίτηση να μου στείλεις μέρες/ώρες κλπ.. Και όσο για το ότι τα θέλουμε όλα έτοιμα, μην ανησυχείς, διάβασα και το δικό σου θέμα ;)

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Το δικο μου θεμα σε τι ακριβως ειναι το οτι το θελω ετοιμο για να καταλαβω δηλαδη. Στο να φτιαξω κατι που ειμαι ασχετος; Και αν εχει φτιαξει κανεις κατι; Δεν εχει καμια σχεση το θεμα μου με το οτι τα θελω ετοιμα. Γιατι μονο ετοιμα δεν ειναι. Τα εχεις μπερδεψει εντελως. Δε θα το συνεχισω.

Δημοσ.

Υπάρχουν κάτι site που πας σας συνοδηγός με κάποιον που παει στην ίδια διαδρομή. Βέβαια εσύ είσαι κοπελίτσα και είναι περίεργο.

http://www.sinepivatismos.gr/

http://www.pamemazi.gr/pages/imprint

Νομίζω πιο φθηνά απο Κτελ ή τρενο δεν θα βρεις κάτι πάντως. Δεν υπάρχει και κάτι δηλαδή

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...