Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει πρόγραμμα που π.χ έχεις ενα φάκελο με έγγραφα μέσα που δεν θες να ανοίγει να το βλέπουν όλοι. να σου ζητάει κωδικό για να ανοίξει.

Δημοσ.

μπορεις με windows users να αποκλησεις την προσβαση σε οποιον κρινεις εσυ ακαταληλο.

δινεις δικαιοματα αναγνωσης σε αυτους που θελεις , η οχι αντιστοιχα.και σε οποιους φακελους θες.αρκει ο χρηστης σου να εχει password, ετσι ωστε αν θελει καποιος να μπει στην απαγορευμενη περιοχη να του λεει βαλε κωδικο για να μπεις σαν 'εσυ'.

οι αλλοι πρεπει να ειναι με αλλους χρηστες.

αυτα γενικα.αν εχεις κατι πιο συγκεκριμενο στο μυαλο σου , ανελυσε το μας να σου προτεινουμε ισως καλυτερες κ πιο ορθες λυσεις.

Δημοσ.

και ομως υπαρχει τετοιο προγραμμα. το ειχα χρησιμοποιησει παλια δεν θυμαμαι το ονομα του. πχ δημιουργεις ενα φακελο στην επιφανεια εργασιας βαζεις οτι αρχεια θες μεσα και στη σηνεχεια το εβαζες στο φακελο του προγραμματος και για να μπεις εβαζες κωδικο. 

Δημοσ.

μπορεις με windows users να αποκλησεις την προσβαση σε οποιον κρινεις εσυ ακαταληλο.

δινεις δικαιοματα αναγνωσης σε αυτους που θελεις , η οχι αντιστοιχα.και σε οποιους φακελους θες.αρκει ο χρηστης σου να εχει password, ετσι ωστε αν θελει καποιος να μπει στην απαγορευμενη περιοχη να του λεει βαλε κωδικο για να μπεις σαν 'εσυ'.

οι αλλοι πρεπει να ειναι με αλλους χρηστες.

αυτα γενικα.αν εχεις κατι πιο συγκεκριμενο στο μυαλο σου , ανελυσε το μας να σου προτεινουμε ισως καλυτερες κ πιο ορθες λυσεις.

μπορεις να μας πεις πως γινετε αυτη η διαδικασια, η αν υπαρχει καποιο video? ευχαριστω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω εγω τον χρηστη μου(user1) με κωδικο, εχεις κ εσυ τον χρηστη σου(user2) με η χωρις κωδικο.

Θελω να σου αποκλεισω την προσβαση στον φακελο c:/my music.

Επιλεγω το φακελο ,δεξι κλικ ιδιοτητες και παω στην καρτελα με την ασφαλεια.
Παταω στο κουμπακι κατω για της προχωρημενες ρυθμισεις κ εκει θα μου εμφανησει ποιοι χρηστες και τι δικαιωματα εχουν στον συγκεκριμενο φακελο.

Θα εχει groups(δηλαδη ομαδες χρηστων , διαχειριστων , συστηματος δικαιωματα) και users.
Μπορω να σβησω ολα τα δικαιωματα απ ολους τους χρήστες,η και ολους τους χρηστες εκτος απο τον δικο μου.

Στη συνεχεια προσθετω οποιον χρηστη θελω και του δίνω μονο δικαιωμα διαβασματος.

Κανω οκ σε ολα τα παραθυρα και ενα restart για καλο και για κακο και ειμαι ετοιμος!

Επεξ/σία από discoboyminimal

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...