Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γειά σας έχω κλείσει να πάρω την τηλεόραση του τίτλου. θέλω να μου πείτε την γνώμη σας σχετικά με τα συν και τα κατά και αν έχετε να μου προτείνεται κάποια παρόμοια. θα συνδεθεί σε πύργο που έχω ολοκλήρωση και θα είναι για ταινίες και παιχνίδια πιο πολύ. ευχαριστώ

Δημοσ.

Ανάμεσα σε αυτές τις δύο ήμουν.πηγα στον κωτσόβολο και μου πρότειναν την LG. λες για καλύτερα να πάω στην Samsung?

Δημοσ.

Nαι , αλλα μόνο που η LG ειναι passive ενω η samsung ειναι active.

Ειναι ενα μεγαλο και σημαντικο χαρακτηριστικο απο τη στιγμη που κοιτας για 3D τηλεοραση.

Πρωτα θα πρεπει να δεις τι προτιμας ή τι σε βολευει.

Δημοσ.

Κατά την γνώμη μου, καλύτερη η samsung.

Προσπάθησε σε κάθε περίπτωση να αποφύγεις τις δόσεις, γιατί το κόστος ανεβαίνει κατά πολύ. (διαβόητος στην συγκεκριμένη τακτική ο Κωτσόβολος)

Δημοσ.

Σε τι αποσταση θα βλέπεις? Γιατι μα σε ενδιαφερει το 3D, το λιγοτερο για μενα είναι από 40 ιντσες και πανω

Δημοσ.

Δίκιο έχεις φίλε μου θα ακυρώσω την παραγγελία που έχω κάνει. τώρα για την απόσταση θα την βάλω λέω κρεμασμένη στον τοίχο με μια βάσει στα πέντε με έξι μέτρα. θα μαζέψω τα χρήματα και μετά θα κάνω την αγορά. παίζει ρόλο πόσες ίντζες είναι η οθόνη για παιχνίδια?

Δημοσ.

5 με εξι μέτρα θα ειναι σαν κορνίζα και οχι σαν TV η 32'' Για το 3D φυσικά ουτε λόγος. Θες μεγαλύτερη. Εαν δεν μπορείς δεν θες, οτι και να πάρεις σε αυτην την απόσταση δεν θα εχει διάφορα. Ολες το ιδιο θα παίζουν μιας και θα ειναι τοσο μικρη για να βλέπεις λεπτομέρειες.

• Like 1
Δημοσ.

5 με εξι μέτρα θα ειναι σαν κορνίζα και οχι σαν TV η 32'' Για το 3D φυσικά ουτε λόγος. Θες μεγαλύτερη.

Πολύ σωστά.

Πολύ μεγαλύτερη κιόλας.

• 6 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...