alex070 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερα σε ολους!! Σαν φοιτητης ψαχνω ''οικονομικο'' ιντερνετ , και στην οικοδομη μου υπαρχει μια καφετερια της οποιας τον κωδικο ξερω αλλα ειμαι στον 5ο και δεν εχω καλη συνδεση. Σκεφτηκα σαν λυση ενα repeater.Δεν ξερω ομως πως ακριβως λειτουργει. Αρκει μονο ο κωδικος για συνδεση μεσω repeater;
sakkisaa Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Repeater είναι αναμεταδότης πρέπει να μπεί στο μέσο περίπου της απόστασης πομπού και δέκτη δηλαδή στην δική σου περίπτωση κάπου στον 3ο όροφο. Αρχικά (ανάλογα με το μοντέλο και όχι πάντα) θα πρέπει να το συνδεσεις μεσώ ethernet με το laptop ώστε να το σετάρεις. στην συνεχεία θα συνδέεσαι ασύρματα κανονικά όπως και σε οποιοδήποτε router. Εναλλακτικά δοκίμασε αν έχεις λήψη με μιά wifi antenna κάτι σαν αυτό: http://www.aliexpress.com/item/High-power-ALFA-AWUS036H-1000mw-wifi-usb-adapter-5db-antenna-Realtek8187L-Chipset-1pcs-HK-post-Free/691395970.html η οποία έχει πολύ καλή εμβέλεια.
alex070 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Ευχαριστω για την πληροφορια , οσο για την wifi antenna ειναι απλα μια μεγαλυτερη κ καλυτερη απο αυτην που εχει μεσα ο υπολογιστης ετσι; Και την συνδεω απλα με usb ;
sakkisaa Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Είναι αρκετά πιό δυνατή από αυτή του υπολογιστή και επιπλέον μπορείς να την έχεις πχ στο μπαλκόνι ή το σημείο που έχει καλύτερο σήμα (χρησιμοποιώντας μια 5μετρη προέκταση USB) και εσύ να είσαι στο σαλονάκι σου.
poulinos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 την συγκεκριμεμη κεραια θα την βρεις και στο ebay με κεραια στυλ Panel για να εχεις καλυτερη ληψη /εκπομπη απο οτι με μια Omni
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα