ravend Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Έχει παραγίνει το κακό,απο τις 9 το πρωι μέχρι τις 9 το βράδυ το σταθερό μου χτυπάει συνέχεια και όλες μα όλες οι κλήσεις είναι διαφήμιση,προσφορά κτλ,δεδομένου οτι μένω μόνος και τον αριθμό του σταθερού δεν τον έχει ούτε η οικογένεια που λέει ο λόγος, πως είναι δυνατόν τόσες εταιρείες να έχουν το όνομα μου και το νόυμερο μου? Διοχετεύει το νούμερο μου ο πάροχος μου (οτέ)?αν ναι,τι μπορώ να κάνω? Κάρτες,τράπεζες και χρήματα δεν χρωστάω πουθενά,λογαριασμούς πληρώνω κανονικά,για να πεις οτι είναι με σοβαρό σκοπό τα τηλέφωνα. Εχω καταντήσει να βγάζω τη συσκευή απτη πρίζα για να έχω την ηρεμία μου όταν είμαι σπίτι.
leonidas_fs Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Ο αριθμός σου είναι παλαιας μορφής ή καινούργιας;; Δηλαδή είναι το κλασσικό, 210, 2310, κτλ κτλ ή είναι στυλ 23140...?
sphinxgr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Είναι αρκετά πιθανό να έχεις πάρει αριθμό που είχε άλλως παλιότερα που τον είχε δώσει στο σύμπαν ολόκληρο. Ο πάροχος-ειδικά ο ΟΤΕ, δεν δίνει τα τηλέφωνα του πουθενά. Μόνο να υπήρχε τέτοια πιθανότητα , θα του δημιουργούσε τεράστια ζημιά σε σχέση με το όποιο όφελος
ravend Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 210 είναι, απο την ωρα που θα πιασουν δουλεια τα γραφεια πρεπει να ασχολουντε ολοι οι υπαλληλοι με το δικο μου νουμερο! καμια λυση υπαρχει περα απο το να βγαζω το καλωδιο?
status Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 210 είναι, απο την ωρα που θα πιασουν δουλεια τα γραφεια πρεπει να ασχολουντε ολοι οι υπαλληλοι με το δικο μου νουμερο! καμια λυση υπαρχει περα απο το να βγαζω το καλωδιο? Βάλε το στην μούγκα τότε
~mxls~ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Διάβασε λίγο αυτό το άρθρο: http://www.fpress.gr/agora/tilepikoinvnies/item/12967-se-enohloyn-sto-kinito-tilepolites-des-pos-tha-amyntheis δεν ξέρω αν είναι το ίδιο για σταθερά, αλλά φαντάζομαι θα σου δώσουν τις πληροφορίες που χρειάζεσαι. 1
PCharon Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Τα ίδια πάθαινα κι εγώ, με ξύπναγαν σε φάσεις που ήμουν τρελά κουρασμένος για να μου πουλήσουν προϊόντα ή για έρευνες, είναι απίστευτη η ενόχληση. Και μου την έσπαγε ειδικά όταν μου τηλεφωνούσαν μεσημεριάτικα, που υποτίθεται είναι και ώρες κοινής ησυχίας (συγγενής σου να είναι ο άλλος δεν τον παίρνεις τηλέφωνο 16:00 το μεσημέρι, ήμαρτον!). Εδώ και 2-3 χρόνια έχω βάλει το σταθερό στο αθόρυβο και δε το χρησιμοποιώ καθόλου, αν δεν ήταν η ανάγκη του internet θα το είχα κόψει τελείως. Πρόσφατα το άνοιξα 1-2 μέρες κι άρχισε πάλι το μπουγέλωμα με τα διαφημιστικά, το ξανάκλεισα. Όποιος με θέλει για σοβαρό λόγο, ας χρησιμοποιήσει το επιστολικό ταχυδρομείο όπως και στα παλιά χρόνια, το βρήκαμε τώρα την εύκολη λύση με το τηλέφωνο. Πάντως, υπάρχει «νομικά και θεωρητικά» δυνατότητα να δηλώσεις πως δε θέλεις να σε ενοχλούν, απ'όσο έχω καταλάβει http://www.dpa.gr/portal/page?_pageid=33,134239&_dad=portal&_schema=PORTAL ...αλλά υποτίθεται ο κάθε διαφημιστής θα πρέπει να διατηρεί και να ελέγχει μητρώο αριθμών που δεν επιθυμούν την όχληση - άραγε το κάνουν; Η μόνη πρακτική λύση που έχω σκεφτεί είναι ίσως αν βάλεις αναγνώριση κλήσης στο σταθερό και με σχετική συσκευή - αν έχουν αυτή τη δυνατότητα όπως στα κινητά - να ορίσεις αριθμούς που θέλεις να χτυπάνε και να σιωπάς όλους τους υπόλοιπους. Κάτι παρόμοιο έχω κάνει στο κινητό, έχω βάλει σιωπηλό ήχο κλήσης στο γενικό προφίλ και ειδικούς ήχους κλήσης σε συγκεκριμένους αριθμούς στο κατάλογό μου. Έτσι μπορώ να ξέρω πως αν με ξυπνήσει κάποιος θα έχει «εγκεκριμένο» λόγο.
Daemonos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Το έχω αποσυνδέσει τελείως το δικό μου.... Να 'ναι καλά το Skype!!!
gigisoni Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Και μου την έσπαγε ειδικά όταν μου τηλεφωνούσαν μεσημεριάτικα, που υποτίθεται είναι και ώρες κοινής ησυχίας (συγγενής σου να είναι ο άλλος δεν τον παίρνεις τηλέφωνο 16:00 το μεσημέρι, ήμαρτον!). Αυτό με τις ώρες κοινής ησυχίας μεσημεριάτικα παίζει να είμαστε η μοναδική χώρα που το έχουμε. Ευρωπαική τουλάχιστον, μην ξεχάσω τους μεξικάνους και τις σιέστες τους...
ravend Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Βάλε το στην μούγκα τότε είναι η συσκευη αρχαια και δεν μπαινει,καλυτερα εκτος καλωδιου,μπας και βαρεθουν να παιρνουν! διαβάζω παντως στο άρθρο που παρατέθηκε οτι δεν την γλιτώνεις εύκολα ακόμα και σε λίστες να μπείς. Η πιο προσφατη κλήση αφορούσε εταιρεία ηλεκτρισμού όπως η δεή,aegean νομιζω.
Physics_Rulez Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Αυτό με τις ώρες κοινής ησυχίας μεσημεριάτικα παίζει να είμαστε η μοναδική χώρα που το έχουμε. Ευρωπαική τουλάχιστον, μην ξεχάσω τους μεξικάνους και τις σιέστες τους... Στη Γερμανία τουλάχιστον, αν δεν κάνω λάθος, το έχουν. Μία με τρεις το μεσημέρι (Ruhezeit).
gigisoni Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Στη Γερμανία τουλάχιστον, αν δεν κάνω λάθος, το έχουν. Μία με τρεις το μεσημέρι (Ruhezeit). Επίσημα έχει καταργηθεί. Ανεπίσημα πολλοί γερμανοί το τιμούν ακόμα και δεν είναι καθόλου χαρούμενοι αν εσύ δεν το τηρήσεις. Νόμιμα δεν μπορούν να κάνουν τίποτα όμως.
Physics_Rulez Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Κοίτα, γενικά δε με χαλάει καθόλου. Το βρίσκω πολύ οκ για τα ελληνικά δεδομένα, αν υπολογίσεις ότι δεν είμαστε αυτή η χώρα που οι κάτοικοι της κλείνονται στα σπίτια από τις 9 το βράδυ και κοιμούνται στις 10. Το βρίσκω πολύ υγιεινό και υγιές να έχει ησυχία το μεσημέρι. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα